0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εξετασεις αιματος;;εκει να δεις γκρινια κωσταντινε..χωρια που πλεον δεν γινονται ακτινογραφιες..παθολογος και ψυχιατρος μονο, εδω και κανα 2 χρονια
Μπορείς άραγε να κάνεις τις εξετάσεις προκαταβολικά και αν σε πάρουν να τις χρησιμοποιήσεις? Έτσι για να κερδίσεις λίγο χρόνο....
irene, γιατί όχι; εγώ έκλεισα ήδη ραντεβού σε παθολόγο νοσοκομείου. Και θα κλείσω και κάποιο ραντεβού για ιδιωτικό ψυχίατρο. Με το σκεπτικό να κερδίσω χρόνο και ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα που οι ημερομηνίες θα είναι πρότερες της ανάληψης υπηρεσίας.
πριν 2 χρόνια στην Αθήνα υπάρχει το Αιγινήτειο πανεπιστημιακο νευρολογικό-ψυχιατρικο νοσοκομειο. Τότε δεν ειχα κλεισει ραντεβού αλλά είχα πάρει τηλ οτι ειμαι εκπαιδευτικος θελω βεβαιωση για διορισμο και δεχοντουσαν καποιες μερες να παμε. Πληρωσα τα 5 ευρω μια συντομη συνεντευξη και εδωσαν το πιστοποιητικο.
για το ψυχιατρο μιλαει το ξερω κι εγω κι εγω εκει ειχα παει
απορώ τι ψάχνεις τώρα λες και δεν ξερεις πως είναι η κατασταση
Είπα και γω..Και πάλι αν κάποιος έχει ένα μικρό θέμα με τα νεύρα του, θα φανεί σε μία μικρή συνέντευξη;;
Ξέρω αλλά το θέμα είναι ότι μας δουλεύουν και εμείς τρώμε την ακτινοβολία μέσω ακτινογραφίας..
Είχα παραθέσει δόσεις παλαιότερα,επιτρέψτε μου να παραθέσω ένα φυλλάδιο προστασίας από Αυστραλία στα Ελληνικά και μια μελέτη:Ενημερωτικό Δελτίο Ασθενούς κίνδυνοι κατά την κύησηαπό:http://www.ecinsw.com.au/Τσιάμης Χ., Γκούβης Π., Φωτάκης Μ., Γουναράς Ε.• Ακτινολογικό Τμήμα Γ.Ν.