0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς χρήματα, αρκεί να κλείσεις ραντεβού με βιβλιάριο του Ικα. Δε χρειάζεται να βιάζεστε. Οι ΔΔΕ περιμένουν!
σωστό κι αυτο και επειδη μερικοι το παιζουν πονηρουληδες και λενε εξαντληθηκε το πλαφον των ραντεβου με το εοππυ και σε περιμενει για εξεταση με χρηματα οι συμβεβλημενοι του εοππυ φαινεται σε βαση δεδομενων ποσα ραντεβου εχουν πλαφον και ποσα εχουν ηδη εξαντληθει
Ναι μην βιάζεστε... αυτό το χαρτί το δέχονται και αργότερα... Καλύτερα να το βγάλετε κατα τα Χριστούγεννα γιατί έχει ισχύ για 3 χρόνια και αν το βγάλετε τα Χριστούγεννα θα μπορείτε να το δώσετε και την τέταρτη χρονιά αρκεί να σας πάρουν πριν τα Χριστούγεννα....Κανονικά για τον διορισμό θα έπρεπε να μελετάμε μετά από 4 χρόνια αλλά.....
Πως φαίνεται αυτό ; Ποια τα βήματα για να το δεις;Διαφωτίστε μας.
Αν και τα θέματα που μας καίνε στη παρούσα φάση είναι άλλα, να ρωτήσω κάτι που έχω ως απορία εδώ και χρόνια. Οι αναπληρώτές ανά τριετία παλιότερα και ανα διετία τα τελευταία χρόνια είναι υποχρεωμένοι να καταθέτουν πιστοποιητικό υγείας. Οι μόνιμοι κάνουν κάτι αντίστοιχο; Την απάντηση τη γνωρίζω, μπορεί όμως να μου εξηγήσει κάποιος το γιατί οι αναπληρωτές και όχι οι μόνιμοι και γιατί όχι;
Εδώ μπορείς να δεις τη διαθεσιμότητα που έχουν για ραντεβού: https://apps.ika.gr/eFindDoctor/
Ημαρτον!!! Στο νομο μου, βγαζει αποτελεσμα μονο εναν γιατρο κ αυτος ειναι πεθαμενος κι ολας καμια 5τια!!!
Το σύστημα δηλαδή είναι πάντα ενημερωμένο..
Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να βγάλει από τώρα τα πιστοποιητικά από τον παθολόγο και τον ψυχίατρο, δηλαδή πριν να έχει προσληφθεί και αναλάβει υπηρεσία για φέτος;[/quotΠροσωπικά έκανα την ακτινογραφία, πέρασα και από παθολόγο και εκκρεμεί μόνο το ραντεβού με τον ψυχίατρο που είναι την Τρίτη. Ελπίζω τουλάχιστον να διοριστώ στην α' φάση. Σκέφτηκα να τα έχω έτοιμα όταν και αν τα χρειαστώ και να μην τρέχω τελευταία στιγμή οπότε θα έχω τις μετακομίσεις, τις μετεγγραφές των παιδιών κλπ κλπ...