0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ποια Διεύθυνση;;Γιατί εμένα πέρσι μου το δέχτηκαν κανονικότατα στα Δωδεκάνησα.Δεν είναι δυνατόν ο καθένας να λέει ό, τι θέλει κι εμείς να τρέχουμε!Ποιος είναι ο νόμος πλέον;
Πέρσι είχα σε ισχύ πιστοποιητικό υγείας και δεν το δέχτηκαν μου είπαν να βγάλω βεβαιώσεις απο ψυχίατρο και παθολόγο Όπως και έκανα Sent from my iPhone using Tapatalk
Δηλαδή συνάδελφοι τριετές πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ, δε θεωρείται πια επαρκές για την ανάληψη υπηρεσίας; Απαιτείται βεβαίωση από παθολόγο και ψυχίατρο; Γίνεται από ιδιώτη ή χρειάζεται από δημόσιο νοσοκομείο;
Άρθρο 7Απλοποίηση διαδικασίας διορισμού για τηνπιστοποίηση της υγείας των υπό πρόσληψηδημοσίων υπαλλήλων1. Η παρ. 2 του άρθρου 7 του Κώδικα Δημοσίων Πολιτι−κών και Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.(ν. 3528/2007) αντικαθίσταται ως εξής:«2. Η υγεία των υποψήφιων υπαλλήλων να ασκήσουντα καθήκοντα της αντίστοιχης θέσης, πιστοποιείταιμε γνωματεύσεις (α) παθολόγου ή γενικού ιατρού και(β) ψυχιάτρου, είτε του δημοσίου είτε ιδιωτών, με βάσηπαραπεμπτικό έγγραφο, στο οποίο περιγράφονται απότην υπηρεσία τα καθήκοντα της θέσης που πρόκειταινα καταληφθεί.» ΌΠΟΥ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜ