0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας παρακαλώ έχω κι εγω την ίδια απορία! θέλω να συμμετεχω στον επομενο διαγωνισμο εκπαιδευτικών και αν χρειαζεται πιστοποίηση Η/Υ, θα πρεπει να αποκτήσω αμεσα....διαβαζοντας όμως την παλια προκύρηξη δεν αναφέρεται πουθενά η γνώση Η/Υ...Οποιος ξέρει κάτι ας μας πει....
Μια άλλη λεπτομέρεια που πολλοί δεν ξέρουν... Μετά από συνεχείς πιέσεις, υπομνήματα και διαμαρτυρίες των ΣΤΕΜΠ και ΕΠΕ, δεν χρειάζεται πιστοποίηση γνώσης χρήσης Η/Υ για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ Πληροφορικής και σχετικών αντικειμένων καθώς και άλλων αποφοίτων (π.χ. Αυτοματιστές, κλπ) που έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον τέσσερα μαθήματα πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ.
Παράθεση από: sniper_hellas_1 στις Μαρτίου 09, 2006, 08:40:09 pmΜια άλλη λεπτομέρεια που πολλοί δεν ξέρουν... Μετά από συνεχείς πιέσεις, υπομνήματα και διαμαρτυρίες των ΣΤΕΜΠ και ΕΠΕ, δεν χρειάζεται πιστοποίηση γνώσης χρήσης Η/Υ για τους αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ Πληροφορικής και σχετικών αντικειμένων καθώς και άλλων αποφοίτων (π.χ. Αυτοματιστές, κλπ) που έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον τέσσερα μαθήματα πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ.Όλων δηλαδή που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ19/ΠΕ20; Τολμώ να πω μπράβο στον ΣΤΕΜΠ και την ΕΠΕ. Έτσι τιμά τους συλλόγους τους ίδιους και την Πληροφορική γενικά. Έρχονται βέβαια σε αντίφαση με άλλες ενέργειές τους.
Πάντως σίγουρα δεν γίνεται να έχουν κάνει τόσα και τόσα καλά ο ΣΤΕΜΠ και η ΕΠΕ για την Πληροφορική και το γενικότερο καλό.. και από την άλλη να είναι τόσο "λάθος" οι άλλες ενέργειες που αναφέρεις....
Παράθεση από: sniper_hellas_1 στις Μαρτίου 30, 2006, 09:29:23 pmΠάντως σίγουρα δεν γίνεται να έχουν κάνει τόσα και τόσα καλά ο ΣΤΕΜΠ και η ΕΠΕ για την Πληροφορική και το γενικότερο καλό.. και από την άλλη να είναι τόσο "λάθος" οι άλλες ενέργειες που αναφέρεις.... Άλλο το «λάθος» και άλλο η «αντίφαση».
Μήπως τελικά δεν είναι "αντιφατικές"? Μήπως κινούνται στο ίδιο πλαίσιο ενεργειών για το οποίο είπες μπράβο στους ΕΠΕ και ΣΤΕΜΠ?
Παράθεση από: sniper_hellas_1 στις Μαρτίου 31, 2006, 03:13:43 pmΜήπως τελικά δεν είναι "αντιφατικές"? Μήπως κινούνται στο ίδιο πλαίσιο ενεργειών για το οποίο είπες μπράβο στους ΕΠΕ και ΣΤΕΜΠ?Το ΣτΕ θα κρίνει. Ούτε εσύ, ούτε εγώ.