0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς τα ίδια πήραμε από οαεδ.Τόσα είναι.Κι εγώ 2.5 μήνες με ημερομηνία ανάληψης 9/9.
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:21:32 pmΑκριβώς τα ίδια πήραμε από οαεδ.Τόσα είναι.Κι εγώ 2.5 μήνες με ημερομηνία ανάληψης 9/9.χμ...δηλ, εμενα θα μου κρατησουν απο το ...επομενο επιδομα 327 ευρω ? χαχαχαχχα! ελατε να μου τα παρετε!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:37:55 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:21:32 pmΑκριβώς τα ίδια πήραμε από οαεδ.Τόσα είναι.Κι εγώ 2.5 μήνες με ημερομηνία ανάληψης 9/9.χμ...δηλ, εμενα θα μου κρατησουν απο το ...επομενο επιδομα 327 ευρω ? χαχαχαχχα! ελατε να μου τα παρετε!!!Εμ εγώ στα λεγα και μου λεγες"δεν μου αρέσει να με αμφισβητούν".Μου την είπες και είχες και άδικο!!!Αλλά τι να κάνω που είμαι καλός άνθρωπος......Τώρα..βρες κανένα βύσμα στο γραφείο να σου κάνει ανάληψη 10 Γενάρη και κάνε μετά τη διακοπή!!!Μόνο έτσι προβλέπω να τη γλιτώνεις.
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:44:47 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:37:55 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:21:32 pmΑκριβώς τα ίδια πήραμε από οαεδ.Τόσα είναι.Κι εγώ 2.5 μήνες με ημερομηνία ανάληψης 9/9.χμ...δηλ, εμενα θα μου κρατησουν απο το ...επομενο επιδομα 327 ευρω ? χαχαχαχχα! ελατε να μου τα παρετε!!!Εμ εγώ στα λεγα και μου λεγες"δεν μου αρέσει να με αμφισβητούν".Μου την είπες και είχες και άδικο!!!Αλλά τι να κάνω που είμαι καλός άνθρωπος......Τώρα..βρες κανένα βύσμα στο γραφείο να σου κάνει ανάληψη 10 Γενάρη και κάνε μετά τη διακοπή!!!Μόνο έτσι προβλέπω να τη γλιτώνεις.μα, αμφισβητησες οτι ηταν 545... αλλο αν ηταν εκ παραδρομης, εκταμιευτηκαν ομως!!!και θαπρεπε να διακοπτεται η επιδοτηση με την αναγγελια προσληψης στον εδω οαεδ, να μη χρειαζεται η διακοπη και στο αλλο γραφειο...αστους να με ψαχνουν τον ιουλιο...πολυ ασχοληθηκα ομως, αρχιζει σε λιγο το ματς...οι Φαιακες με περιμενουν για ενα ακομη μαθημα !!!
Παράθεση από: martina στις Δεκεμβρίου 16, 2010, 06:37:19 pmΑγαπητε kozzi to δωρο των Χριστουγέννων το δικαιουσε ολόκληρο μόνο εφόσον έχεις τουλάχιστον 4 μήνες συνεχόμενης ανεργίας απο τον Απρίλιο και μετά. Οσον αφορά το δώρο που γράφει στο τέλος αφορά την παραπάνω και μόνο περίπτωση. Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση, διακοπή ή αναστολή το δώρο αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τους μήνες που είχες πάρει ταμείο.μπορεις νατο εξηγησεις λιγο αυτο;;δηλαδη κι αν εισαι αναπληρωτης εσπα μειωμενου δικαιουσαι ολοκληρο το δωρο που σου αντιστοιχει αναλογα βεβαια με τον καιρο που εχεις δουλεψει αν εχεις 4 μηνες ανεργια;;
Αγαπητε kozzi to δωρο των Χριστουγέννων το δικαιουσε ολόκληρο μόνο εφόσον έχεις τουλάχιστον 4 μήνες συνεχόμενης ανεργίας απο τον Απρίλιο και μετά. Οσον αφορά το δώρο που γράφει στο τέλος αφορά την παραπάνω και μόνο περίπτωση. Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση, διακοπή ή αναστολή το δώρο αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τους μήνες που είχες πάρει ταμείο.
Το παίρνεις ολόκληρο αν έχεις συμπληρωμένες 100 μέρες ανεργίας,δηλαδή 3 μήνες και κάτι,ακόμα και αν γίνει διακοπή.
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:15:05 pmΤο παίρνεις ολόκληρο αν έχεις συμπληρωμένες 100 μέρες ανεργίας,δηλαδή 3 μήνες και κάτι,ακόμα και αν γίνει διακοπή.xaxaxax!!! ακομα μ αυτο ασχολειστε ?? μεχρι να βγαλετε ακρη, θα ερθει η ωρα του δωρου Πασχα!!!!! κι αντε παλι απ την αρχη....οσοι πηραν, πηραν...οσα πηραμε. πηραμε...νομιζω ειναι καιρος να παμε γι αλλα. νισαφι.
Παράθεση από: kozzi1 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:29:50 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:15:05 pmΤο παίρνεις ολόκληρο αν έχεις συμπληρωμένες 100 μέρες ανεργίας,δηλαδή 3 μήνες και κάτι,ακόμα και αν γίνει διακοπή.xaxaxax!!! ακομα μ αυτο ασχολειστε ?? μεχρι να βγαλετε ακρη, θα ερθει η ωρα του δωρου Πασχα!!!!! κι αντε παλι απ την αρχη....οσοι πηραν, πηραν...οσα πηραμε. πηραμε...νομιζω ειναι καιρος να παμε γι αλλα. νισαφι.... μην παρεξηγείτε τον Kozzi ..., τον "πόνεσαν" οι Φαίακες ...
Παράθεση από: aristos2 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:33:31 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:29:50 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:15:05 pmΤο παίρνεις ολόκληρο αν έχεις συμπληρωμένες 100 μέρες ανεργίας,δηλαδή 3 μήνες και κάτι,ακόμα και αν γίνει διακοπή.xaxaxax!!! ακομα μ αυτο ασχολειστε ?? μεχρι να βγαλετε ακρη, θα ερθει η ωρα του δωρου Πασχα!!!!! κι αντε παλι απ την αρχη....οσοι πηραν, πηραν...οσα πηραμε. πηραμε...νομιζω ειναι καιρος να παμε γι αλλα. νισαφι.... μην παρεξηγείτε τον Kozzi ..., τον "πόνεσαν" οι Φαίακες ... " ποναω αλλα μ αρεσειιιιιιιιιι " ... τιτλος υπερπαραγωγης των ΄70ς ...