0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το δώρο χριστουγέννων υπολογίζεται με βάση τις μέρες εργασίας για το διάστημα 16/4 έως 15/12 . για να πάρει κάποιος ολόκληρο το δώρο (500 μικτά) πρέπει να έχει εργαστεί και τις 240 μέρες
το δωρο για τους μονιμους εκπαιδευτικους με περιπου 8 χρονια προυπηρεσια θα ειναι 380 καθαρα συμφωνα με τις καταστασεις μισθοδοσιας.
Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!Πήγα χθες από το γραφείο και είδα το δώρο των Χριστουγέννων 190 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοφάγωτα..................εν τω μεταξύΣυγκεκριμένα με την πράξη «Αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης στα ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ με την ανάπτυξη και αξιοποίηση εργαλείων ΤΠΕ στο πλαίσιο εφαρμογής των εκπαιδευτικών πολιτικών & παρεμβάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Δια
καλημέρακαταρχήν gioas δεν γράφω ό,τι να ναι προσπαθώ μέσα από το forum να βγάλω άκρη.Είμαι νεοδιόριστή αλλά έχω 3 χρόνια προυπηρεσία Κ17.Δεν θα έπρεπε να υπολογίζεται και στο δώρο η προυπηρεσία μου.Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.
Παράθεση από: nipiagwgos στις Δεκεμβρίου 10, 2010, 10:10:55 amκαλημέρακαταρχήν gioas δεν γράφω ό,τι να ναι προσπαθώ μέσα από το forum να βγάλω άκρη.Είμαι νεοδιόριστή αλλά έχω 3 χρόνια προυπηρεσία Κ17.Δεν θα έπρεπε να υπολογίζεται και στο δώρο η προυπηρεσία μου.Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.Θα το ξαναγράψω ότι η προϋπηρεσία δεν έχει καμιά σημασία στο δώρο. Επίσης, για να πάρει κάποιος ολόκληρο το ποσό (500