0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenazagor στις Ιουλίου 27, 2006, 02:33:38 pmΆνοιξε το σύστημα Και έκανα αίτηση μετά από αναμονή 7 ωρών.
Άνοιξε το σύστημα
Δλδ κάποιος ΠΕ20 που έχει κάτω απο 3,2 μόρια και δεν έχει δώσει ποτε ΑΣΕΠ δεν μπορεί να κάνει αίτηση διορισμού, σωστά?
Παράθεση από: Dr_Michael στις Ιουλίου 27, 2006, 03:52:18 pmΠαράθεση από: Lenazagor στις Ιουλίου 27, 2006, 02:33:38 pmΆνοιξε το σύστημα Και έκανα αίτηση μετά από αναμονή 7 ωρών. Και τι ώρα κάνατε αίτηση; Οι υπηρεσίες σε εσάς δεν κλείνουν στις 2;. Εγώ αν και έγκυος στον μήνα μου, περίμενα απο το πρωί και δεν κατάφερα να κάνω αίτηση και πρέπει να πάω πάλι αύριο.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣhttp://www.anaplirotes.gr/DirectoryItemView.asp?did=257
Πραγματικά δεν ήξερα που να τη θέσω την ερώτηση που ακολουθεί... Έχω μπερδευτεί τόσο που σίγουρα κάποιος θα κάνει το καλό να με ξεμπερδέψει!!!! Στον πίνακα που αναφέρεται η διέυθυνση που έδωσες έχει τους 60% που είναι το ποσοστό των θέσεων που θα πάρουν από τον πίνακα των επιτυχόντων του ασεπ ναι;;; το 40% με το 30 μηνίτικο είναι διαφορετικό;;;; και αυτό που λέει από ανακλήσεις τι είναι;;;;τα έχω χάσει!!! που βρίσκομαι εγώ(ήμουν πρώτη χρονιά ωρομίσθια );;;;Α!!!και κάτι ακόμα τι είναι αυτή η αίτηση που γράφετε όλοι;;; ας μου απαντήσει κάποιος please....
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αρχείο ή πίνακα με ΟΛΑ τα δυσπρόσιτα της