Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, αληθεύει πως τα πεκ θα ξεκινήσουν τέλη Σεπτέμβρη και θα κρατήσουν ενάμισι μήνα;;;;Το πρωί σχολείο και το μεσημέρι πεκ μέχρι και 100 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο τοποθέτησης σου;!!! Θα μας τρελάνουν; Με τα ψίχουλα που θα παίρνουμε πώς θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε σπίτι, λογαριασμούς και
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στα ΠΕΚ Πειραιά και με ενημέρωσαν ότι δε θα γίνουν ΠΕΚ μέσα στον Αύγουστο. Κάτι ακούγεται για τέλος Σεπτέμβρη, αλλά αφού δε θα γίνουν τώρα, θα είμαστε στα σχολεία μας ήδη και θα μάθουμε νεότερα.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 17, 2010, 08:10:31 pmΠαράθεση από: marita στις Αυγούστου 17, 2010, 09:44:08 amΓια πεκ Ατωλοακαρνανιας ξέρει κανείς;Είχα ακούσει ότι γινονται στη Λαμία αλλά δεν είμαι και σιγουρη...Αγρίνιο και Πάτρα γίνονται για Αιτωλοακαρνανία, η Λαμία δεν έχει σχέση, μάλλον μπερδεύτηκες
Παράθεση από: marita στις Αυγούστου 17, 2010, 09:44:08 amΓια πεκ Ατωλοακαρνανιας ξέρει κανείς;Είχα ακούσει ότι γινονται στη Λαμία αλλά δεν είμαι και σιγουρη...
Για πεκ Ατωλοακαρνανιας ξέρει κανείς;
πως γινεται για Αιτωλ/νια να πηγαινεις σεμιναριο σε αλλο νομο;εξαλλου το Μεσολογγι δεν ειναι η πρωτευουσα του νομου;ξερετε ποσο απεχει Μεσολογγι- Αγρινιο;;
Δηλαδή εάν εγώ διοριστώ στη Δονούσα ή στην Ηρακλειά ρε παιδιά τι θα κάνω; Και γενικά όλα τα παιδιά που θα διοριστούν σε τέτοια μικρά νησάκια; Θα νοικιάσουμε καΐκι για να πηγαινοερχόμαστε; Τι προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις;
Παράθεση από: pizza στις Αυγούστου 18, 2010, 12:30:23 pmπως γινεται για Αιτωλ/νια να πηγαινεις σεμιναριο σε αλλο νομο;εξαλλου το Μεσολογγι δεν ειναι η πρωτευουσα του νομου;ξερετε ποσο απεχει Μεσολογγι- Αγρινιο;;Εδώ πάνε σε άλλα νησιά, σε άλλο νομο δεν θα πάνε Είναι κοντά, 40 χιλιόμετρα.Οι άλλοι που πάνε σε άλλα νησιά και με μεγάλη απόσταση τι να πουν οι δυσμοιροι?
το καταλαβαινω.Απλα, μαλλον θα πρεπει να μεινουμε σε ξενοδοχειο Αγρινιο,δυσκολο αν πρεπει να ψαξεις σπιτι σε αλλη πολη, θα μας προλαβουν οι φοιτητες κ θα βρουμε κανενα κοτετσι για 3 χρονια!Παναγια μου!
δεν ειναι εξοντωτικο να πηγαινεις σχολειο κ το απογευμα ΠΕΚ!ντιπ ενδιαφερον απο το υπουργειο;για 2 βδομαδες θα κοροϊδευομαστε με τα μαθηματα γιατι θαμαστε "πτωματα".καλο το Αγρινιο ,αλλα ειμαι Α περιφερεια.ξερεις κανα καλο σχολειο magda?
Παράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 18, 2010, 12:35:34 pmΔηλαδή εάν εγώ διοριστώ στη Δονούσα ή στην Ηρακλειά ρε παιδιά τι θα κάνω; Και γενικά όλα τα παιδιά που θα διοριστούν σε τέτοια μικρά νησάκια; Θα νοικιάσουμε καΐκι για να πηγαινοερχόμαστε; Τι προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις;Γίνονται στη Σύρο και νομίζω Σαββατοκύριακο πας και μένεις εκεί..Ας πει κάποιος που είχε διοριστεί εκεί όμως για σιγουριά