*

Ψηφοφορία

Πόσο χρήσιμα σας φάνηκαν τα ΠΕΚ που παρακολουθήσατε;

Πάρα πολύ
1 (1.6%)
Πολύ
2 (3.2%)
Αρκετά
8 (12.9%)
Ελάχιστα
23 (37.1%)
Καθόλου
28 (45.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Αποστολέας Θέμα: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)  (Αναγνώστηκε 398026 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« Απάντηση #1120 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:17:24 am »
Παιδιά, αληθεύει πως τα πεκ θα ξεκινήσουν τέλη Σεπτέμβρη και θα κρατήσουν ενάμισι μήνα;;;;Το πρωί σχολείο και το μεσημέρι πεκ μέχρι και 100 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο τοποθέτησης σου;!!! Θα μας τρελάνουν; Με τα ψίχουλα που θα παίρνουμε πώς θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε σπίτι, λογαριασμούς και

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:25:04 »

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1121 στις: Αυγούστου 18, 2010, 09:24:57 am »
Παιδιά, αληθεύει πως τα πεκ θα ξεκινήσουν τέλη Σεπτέμβρη και θα κρατήσουν ενάμισι μήνα;;;;Το πρωί σχολείο και το μεσημέρι πεκ μέχρι και 100 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο τοποθέτησης σου;!!! Θα μας τρελάνουν; Με τα ψίχουλα που θα παίρνουμε πώς θα τα καταφέρουμε να κρατήσουμε σπίτι, λογαριασμούς και

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #1122 στις: Αυγούστου 18, 2010, 09:54:59 am »
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στα ΠΕΚ Πειραιά και με ενημέρωσαν ότι δε θα γίνουν ΠΕΚ μέσα στον Αύγουστο. Κάτι ακούγεται για τέλος Σεπτέμβρη, αλλά αφού δε θα γίνουν τώρα, θα είμαστε στα σχολεία μας ήδη και θα μάθουμε νεότερα.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1123 στις: Αυγούστου 18, 2010, 10:25:11 am »
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στα ΠΕΚ Πειραιά και με ενημέρωσαν ότι δε θα γίνουν ΠΕΚ μέσα στον Αύγουστο. Κάτι ακούγεται για τέλος Σεπτέμβρη, αλλά αφού δε θα γίνουν τώρα, θα είμαστε στα σχολεία μας ήδη και θα μάθουμε νεότερα.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:25:04 »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1124 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:26:34 pm »

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #1125 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:30:23 pm »
Για πεκ Ατωλοακαρνανιας ξέρει κανείς;
Είχα ακούσει ότι γινονται στη Λαμία αλλά δεν είμαι και σιγουρη...

Αγρίνιο και Πάτρα γίνονται για Αιτωλοακαρνανία, η Λαμία δεν έχει σχέση, μάλλον μπερδεύτηκες  ;) ;)
πως γινεται για Αιτωλ/νια να πηγαινεις σεμιναριο σε αλλο νομο;εξαλλου το Μεσολογγι δεν ειναι η πρωτευουσα του νομου;ξερετε ποσο απεχει Μεσολογγι- Αγρινιο;;
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1126 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:35:12 pm »
πως γινεται για Αιτωλ/νια να πηγαινεις σεμιναριο σε αλλο νομο;εξαλλου το Μεσολογγι δεν ειναι η πρωτευουσα του νομου;ξερετε ποσο απεχει Μεσολογγι- Αγρινιο;;

Εδώ πάνε σε άλλα νησιά, σε άλλο νομο δεν θα πάνε  ;D ;D Είναι κοντά, 40 χιλιόμετρα.Οι άλλοι που πάνε σε άλλα νησιά και με μεγάλη απόσταση τι να πουν οι δυσμοιροι????

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1127 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:35:34 pm »
Δηλαδή εάν εγώ διοριστώ στη Δονούσα ή στην Ηρακλειά ρε παιδιά τι θα κάνω; Και γενικά όλα τα παιδιά που θα διοριστούν σε τέτοια μικρά νησάκια; Θα νοικιάσουμε καΐκι για να πηγαινοερχόμαστε;  ;D Τι προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις;

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1128 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:36:40 pm »
Δηλαδή εάν εγώ διοριστώ στη Δονούσα ή στην Ηρακλειά ρε παιδιά τι θα κάνω; Και γενικά όλα τα παιδιά που θα διοριστούν σε τέτοια μικρά νησάκια; Θα νοικιάσουμε καΐκι για να πηγαινοερχόμαστε;  ;D Τι προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις;

Γίνονται στη Σύρο και νομίζω Σαββατοκύριακο πας και μένεις εκεί..Ας πει κάποιος που είχε διοριστεί εκεί όμως για σιγουριά

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #1129 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:43:37 pm »

Εδώ πάνε σε άλλα νησιά, σε άλλο νομο δεν θα πάνε  ;D ;D Είναι κοντά, 40 χιλιόμετρα.Οι άλλοι που πάνε σε άλλα νησιά και με μεγάλη απόσταση τι να πουν οι δυσμοιροι????
το καταλαβαινω.Απλα, μαλλον θα πρεπει να μεινουμε σε ξενοδοχειο Αγρινιο,δυσκολο αν πρεπει να ψαξεις σπιτι σε αλλη πολη, θα μας προλαβουν οι φοιτητες κ θα βρουμε κανενα κοτετσι για 3 χρονια!Παναγια μου!
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1130 στις: Αυγούστου 18, 2010, 12:49:34 pm »
το καταλαβαινω.Απλα, μαλλον θα πρεπει να μεινουμε σε ξενοδοχειο Αγρινιο,δυσκολο αν πρεπει να ψαξεις σπιτι σε αλλη πολη, θα μας προλαβουν οι φοιτητες κ θα βρουμε κανενα κοτετσι για 3 χρονια!Παναγια μου!

Σώπα βρε, μια φίλη μου βρήκε ωραιότατο σπίτι στο Αγρίνιο πέρυσι και έμεινε και φέτος.Δεν θα έχεις πρόβλημα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1131 στις: Αυγούστου 18, 2010, 01:10:42 pm »
δεν ειναι εξοντωτικο να πηγαινεις σχολειο κ το απογευμα ΠΕΚ!ντιπ ενδιαφερον απο το υπουργειο;για 2 βδομαδες θα κοροϊδευομαστε με τα μαθηματα γιατι θαμαστε "πτωματα".καλο το Αγρινιο ,αλλα ειμαι Α περιφερεια.ξερεις κανα καλο σχολειο magda?
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1132 στις: Αυγούστου 18, 2010, 01:18:21 pm »
δεν ειναι εξοντωτικο να πηγαινεις σχολειο κ το απογευμα ΠΕΚ!ντιπ ενδιαφερον απο το υπουργειο;για 2 βδομαδες θα κοροϊδευομαστε με τα μαθηματα γιατι θαμαστε "πτωματα".καλο το Αγρινιο ,αλλα ειμαι Α περιφερεια.ξερεις κανα καλο σχολειο magda?

Για Α δεν ξέρω δυστυχώς ...Η φίλη μου ανήκει στη Δ και είναι σε ένα χωριό.Μένει Αγρίνιο και περνάει καλά, φαντάσου είχε μετανιώσει που είχε κάνει αίτηση για μετάθεση  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1133 στις: Αυγούστου 18, 2010, 01:18:53 pm »

Γίνονται στη Σύρο και νομίζω Σαββατοκύριακο πας και μένεις εκεί..Ας πει κάποιος που είχε διοριστεί εκεί όμως για σιγουριά

Δε νομίζω αυτά τα νησάκια να έχουν τόσο καλή συγκοινωνία με τη Σύρο το χειμώνα. Εκτός κι αν γίνονται στη Νάξο.
 Ούτε τα μικρά νησάκια των Δωδεκανήσων έχουν καλή επικοινωνία με τη Ρόδο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182594
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)