Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ!Να στείλω την αίτηση ή να περιμένω να συννενοηθώ στο σχολείο μου; Εκεί δεν έχει ιδέα κανένας.... Εγω θα τους πω τα μαντάτα απο Δευτέρα..
Ναι τα είδα και τα έχω συμπληρώσει όλα. Απλά σκεφτόμουνα μήπως δεν είναι υποχρεωτικό και απο την βιασύνη μας τρέξουμε τσάμπα. Πάντως μάλλον το στέλνω και εγώ σήμερα για να τελειώνω Ευχαριστώ για την βοήθεια!!
Ευχαριστώ Χριστίνα.Να υποθέσω ότι χρειάζεται να παρακολουθήσουμε μόνο την α φάση-μέχρι 17/12-και να μην τρέχουμε όλη τη χρονιά σε πεκ.Όχι τίποτα άλλο,είμαστε και αναπληρώτριες......
Εγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Tι δουλειά υποτίθεται ότι έχει ένας αναπληρωτής το απόγευμα; Ιδιαίτερα;