Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Μακάρι να ίσχυε αυτό που λες.Έχω κι εγώ προϋπηρεσία και μάλιστα δύο έτη, άλλα όταν τηλεφώνησα μου είπαν ότι οφείλω να το παρακολουθήσω.Αυτό ισχύει για τους μόνιμους, οι οποίοι έχουν τρεις φάσεις.Παρακολουθούν την πρώτη, αν έχουν πάνω από 8 μήνες προϋπηρεσία, και απαλλάσσονται από τις άλλες δύο.
Εγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Tι δουλειά υποτίθεται ότι έχει ένας αναπληρωτής το απόγευμα; Ιδιαίτερα;
Παράθεση από: EVANG στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:15:02 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Άρα στέλνουμε το mail να τελειώνουμε και παρακολουθούμε την ιστοσελίδα για εξελίξεις. Λέτε να μας πάρουν και τηλέφωνο ή πολλά ζητάμε;; Μακάρι να ίσχυε αυτό που λες.Έχω κι εγώ προϋπηρεσία και μάλιστα δύο έτη, άλλα όταν τηλεφώνησα μου είπαν ότι οφείλω να το παρακολουθήσω.Αυτό ισχύει για τους μόνιμους, οι οποίοι έχουν τρεις φάσεις.Παρακολουθούν την πρώτη, αν έχουν πάνω από 8 μήνες προϋπηρεσία, και απαλλάσσονται από τις άλλες δύο.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Άρα στέλνουμε το mail να τελειώνουμε και παρακολουθούμε την ιστοσελίδα για εξελίξεις. Λέτε να μας πάρουν και τηλέφωνο ή πολλά ζητάμε;;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:13:34 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Tι δουλειά υποτίθεται ότι έχει ένας αναπληρωτής το απόγευμα; Ιδιαίτερα;Μπορεί να έχω έναν άρρωστο συγγενή σε νοσοκομείο και να πρέπει συγκεκριμένες ώρες να τον φροντίζω. Μπορεί να παίζω σε ομάδα ποδοσφαίρου και να έχω κάθε μέρα προπόνηση 5-7 και να μην έχω τη δυνατότητα να απουσιάσω από την προπόνηση γιατί θα βρεθώ εκτός ομάδας. Μπορεί να κάνω 8 ώρες μάθημα σε ΙΕΚ/ΚΕΕ/ΣΔΕ. Θέλεις κι άλλα;
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:27:26 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:13:34 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Tι δουλειά υποτίθεται ότι έχει ένας αναπληρωτής το απόγευμα; Ιδιαίτερα;Μπορεί να έχω έναν άρρωστο συγγενή σε νοσοκομείο και να πρέπει συγκεκριμένες ώρες να τον φροντίζω. Μπορεί να παίζω σε ομάδα ποδοσφαίρου και να έχω κάθε μέρα προπόνηση 5-7 και να μην έχω τη δυνατότητα να απουσιάσω από την προπόνηση γιατί θα βρεθώ εκτός ομάδας. Μπορεί να κάνω 8 ώρες μάθημα σε ΙΕΚ/ΚΕΕ/ΣΔΕ. Θέλεις κι άλλα;Πόσοι μπορεί να είναι αυτοί που έχουν άρρωστους συγγενείς; Για την προπόνηση ασχολίαστο...Τα ΚΕΕ και τα ΣΔΕ δεν έχουν καν βγάλει ακόμα οριστικούς πίνακες (αν και κακώς σε όλα αυτά δέχονται μόνιμους ή αναπληρωτές συναδέλφους και δεν προτάσσονται οι άνεργοι που δεν έχουν καμία πηγή εισοδήματος.)
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:37:06 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:27:26 pmΠαράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:13:34 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 10, 2010, 01:05:03 pmΕγώ έχω περιέργεια για το ωράριο... Λέει οτι μέσα σε ένα μήνα θα παρακολουθήσουμε 30 ώρες. Ποιες ώρες θα γίνονται αυτά και ποιες μέρες? Θα μας υποχρεώνουν καθημερινές πχ 6-8? Όσοι έχουμε κάποιες δουλειές τις ίδιες ώρες τι κάνουμε? Επίσης αληθεύει οτι όσοι έχουν κάποια προϋπηρεσία 8 μηνών στην Α'θμια μπορούν να τα απόφύγουν? Κάπου το άκουσα αλλά δεν το έχω δει γραμμένο πουθενα!Tι δουλειά υποτίθεται ότι έχει ένας αναπληρωτής το απόγευμα; Ιδιαίτερα;Μπορεί να έχω έναν άρρωστο συγγενή σε νοσοκομείο και να πρέπει συγκεκριμένες ώρες να τον φροντίζω. Μπορεί να παίζω σε ομάδα ποδοσφαίρου και να έχω κάθε μέρα προπόνηση 5-7 και να μην έχω τη δυνατότητα να απουσιάσω από την προπόνηση γιατί θα βρεθώ εκτός ομάδας. Μπορεί να κάνω 8 ώρες μάθημα σε ΙΕΚ/ΚΕΕ/ΣΔΕ. Θέλεις κι άλλα;Πόσοι μπορεί να είναι αυτοί που έχουν άρρωστους συγγενείς; Για την προπόνηση ασχολίαστο...Τα ΚΕΕ και τα ΣΔΕ δεν έχουν καν βγάλει ακόμα οριστικούς πίνακες (αν και κακώς σε όλα αυτά δέχονται μόνιμους ή αναπληρωτές συναδέλφους και δεν προτάσσονται οι άνεργοι που δεν έχουν καμία πηγή εισοδήματος.) Δεν καταλαβαίνω συνάδελφε Green το σκεπτικό σου.Δηλαδή ένας μόνιμος δικαιούται να έχει δουλειές το απόγευμα και ένας αναπληρωτής όχι;;;Κάποιοι έχουν και παιδιά που πρέπει να τα τρέχουν από δω κι από κει-μπαλέτα,χορούς,καράτε-,άλλοι μπορεί να κάνουν μεταπτυχιακό,άλλοι να ασχολούνται με άρρωστους συγγενείς.Δεν θεωρώ ότι οι ασχολίες ενός εκπαιδευτικού διαχωρίζονται σε αναπληρωτές και μόνιμους.Ο καθένας μπορεί να έχει ένα πρόγραμμα,ακόμα και οι μικροί(23-24)μπορεί να μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα,ο,τιδήποτε.Θα συμφωνήσω στην τοποθέτησή σου για τα ιεκ-σαφώς πρέπει να προηγούνται οι άνεργοι-.Όσο για αυτά που ανέφερε η qpapaqe,είναι απλά παραδείγματα.Ο καθένας κάτι έχει να κάνει,ανεξαρτήτως ιδιότητας(αναπληρωτής-μόνιμος).
GREEN φυσικα αν θελησω παιζω σε ομαδα ποδοσφαιρου,κανω καρατε,παω κολυμβητηριο κτλ........... ΔΕΝ μπορουν να μας εχουν συνεχεια στην αναμονηηηηηηηη...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! ειναι κοροιδια να παιρνω 100 τηλ για να μου πουν ποιες ωρες θα γινουν κ μερες και να ΜΗΝ ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απολυτως! Με εχουν στειλει τερμα θεου απληρωτη,χωρις μορια κ θελησα να κανω κατι για τον εαυτο μου το απογευμα κ δεν με αφηνουν να προγραμματισω τιποτα! Ειναι απαραδεκτα ρεμ...ια που τους εχω βαρεθει!Σιγα μην κανουμε κ τεμεναδες για τα σεμιναρια τους,στο κατω κατω ξερουμε μονο βλακειες κ χασιμο χρονου ειναι οι διοργανωσεις του ΠΑΝΤΑ! Ειμαι τυπικη απεναντι τους? Ηρθα μεσα σε μια μερα 500 χιλιομετρα μακρια?πριν βρω σπιτι καν δουλευα?ειμαι σωστη στη δουλεια μου?Γιατι αυτοι μια φορα να μην ειναι τυπικοι κ οργανωτικοι, την τυχη μου που εγινα εκπ/κος σε αυτηνν την χωρα!!!!!!!!!!??? Και κοψτε τις δικαιολογιες εσεις οι φιλοκυβερνητικοι ή οτι αλλο ειστε που εχετε την κριτικη στο στομα! Ειμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ανθρωποι που μας καταπιεζουν καθε μερα για 1000 ευρω που δεν φτανουν για σπιτι φαγητο κ ενα εισητηριο επιστροφης να δουμε τις οικογενειες μας κ μετα ξανα απληρωτοι 3 μηνες κ κολλημα σε εναν υπολογιστη ΜΠΑΣ κ σου δωσουν την μονιμη θεση που με ασεπ κερδισες κ σε πετανε κ παλι απο την αρχη! Ε οχι ρε απαιτω να με σεβαστουν, πες μου ποτε ειναι τα ριμαδοσεμιναρια να κανονισω τη ζωη μου ΠΟΛΛΑ ζηταω???ΟΥΣΤ απο εδω!
Παράθεση από: libra στις Οκτωβρίου 10, 2010, 07:42:07 pmGREEN φυσικα αν θελησω παιζω σε ομαδα ποδοσφαιρου,κανω καρατε,παω κολυμβητηριο κτλ........... ΔΕΝ μπορουν να μας εχουν συνεχεια στην αναμονηηηηηηηη...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! ειναι κοροιδια να παιρνω 100 τηλ για να μου πουν ποιες ωρες θα γινουν κ μερες και να ΜΗΝ ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απολυτως! Με εχουν στειλει τερμα θεου απληρωτη,χωρις μορια κ θελησα να κανω κατι για τον εαυτο μου το απογευμα κ δεν με αφηνουν να προγραμματισω τιποτα! Ειναι απαραδεκτα ρεμ...ια που τους εχω βαρεθει!Σιγα μην κανουμε κ τεμεναδες για τα σεμιναρια τους,στο κατω κατω ξερουμε μονο βλακειες κ χασιμο χρονου ειναι οι διοργανωσεις του ΠΑΝΤΑ! Ειμαι τυπικη απεναντι τους? Ηρθα μεσα σε μια μερα 500 χιλιομετρα μακρια?πριν βρω σπιτι καν δουλευα?ειμαι σωστη στη δουλεια μου?Γιατι αυτοι μια φορα να μην ειναι τυπικοι κ οργανωτικοι, την τυχη μου που εγινα εκπ/κος σε αυτηνν την χωρα!!!!!!!!!!??? Και κοψτε τις δικαιολογιες εσεις οι φιλοκυβερνητικοι ή οτι αλλο ειστε που εχετε την κριτικη στο στομα! Ειμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ανθρωποι που μας καταπιεζουν καθε μερα για 1000 ευρω που δεν φτανουν για σπιτι φαγητο κ ενα εισητηριο επιστροφης να δουμε τις οικογενειες μας κ μετα ξανα απληρωτοι 3 μηνες κ κολλημα σε εναν υπολογιστη ΜΠΑΣ κ σου δωσουν την μονιμη θεση που με ασεπ κερδισες κ σε πετανε κ παλι απο την αρχη! Ε οχι ρε απαιτω να με σεβαστουν, πες μου ποτε ειναι τα ριμαδοσεμιναρια να κανονισω τη ζωη μου ΠΟΛΛΑ ζηταω???ΟΥΣΤ απο εδω!Εύγε!!!Με εκφράζεις απόλυτα.Άφησα φροντιστήριο και ιδιαίτερα για να έρθω στου διαόλου την κάλτσα, χωρίς αντίτιμο.Χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρω.Την άλλη φορά, ακόμα και ΑΚΩ, μη σου πω ότι πλέον στη γειτόνια μου, τρόπος του λέγειν, θα δηλώνω.Αισχροί όλοι τους.Να δω, αν το κάνουμε όλοι, πώς θα στελεχώσει η ακατονόμαστη τα νησιά.