*

Ψηφοφορία

Πόσο χρήσιμα σας φάνηκαν τα ΠΕΚ που παρακολουθήσατε;

Πάρα πολύ
1 (1.6%)
Πολύ
2 (3.2%)
Αρκετά
8 (12.9%)
Ελάχιστα
23 (37.1%)
Καθόλου
28 (45.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 62

Αποστολέας Θέμα: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)  (Αναγνώστηκε 398665 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« Απάντηση #1540 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 10:55:05 pm »
εγω κοντευω να τελειωσω και τα συμπερασματα ειναι ιλαροτραγικα για τις 60 ωρες απο τη ζωη μου...η κουραση απο το συνεχιζομενο ωραριο δεν λεγεται,αλλα κι οι φουσκες απο θεωριες και ιδανικα σχεδια μαθ. σε ιδανικα παιδια περισσευσαν.Ελαχιστοι αξιζαν και με τα λιγα πραγματα που εδειξαν, εννουσαν πολλα...προσωπικες ιστοριες- εμπειριες απο παλιοτερες χρονιες, ξεπερασμενες απο τοτε που οι επιμορφωτες αφησαν τις αιθουσες για την ερευνα...
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:30:59 »

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1541 στις: Νοεμβρίου 16, 2010, 11:19:41 pm »
και έτσι θα τελειώσεις! εμείς τελειώσαμε πριν 2 εβδομάδες! απίστευτες θεωρίες, για 'τρελούς επιστήμονες' μαθητές, για μαθητές που θα τους εξετάσεις και θα φοβηθούν αν δεν πουν μάθημα, για ομάδες παιδιών που κάνουν διάλογο μέσα στην τάξη (ίσως στη φιλανδία), και για απόλυτη προσήλωσή μας στην ύλη, (που αν δεν πάρεις ώρες από άλλο μάθημα στη Γ Λυκείου, η ύλη για τις πανελλαδικές δεν βγαίνει με τίποτα).  Για αξιολόγησή μας, που αν δε διαβάζουν οι μαθητές μας φταίμε οι καθηγητές γιατί δε χαμηλώσαμε το επίπεδο των μαθημάτων που διδάσκουμε. Αν οι μαθητές σου δεν έμαθαν να κάνουν πράξεις ποτέ, δεν πρέπει να ασχοληθείς, αλλά να τους βάζεις ασκήσεις φυσικής και να βρουν τρόπο να διαβάσουν μαθηματικά μόνοι τους, το φυσικό δεν τον αφορά!

Αποσυνδεδεμένος gogo85

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1542 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 12:54:29 am »
για κρητη εμαθε κανεις κατι?

μπες στα πεκ ηρακλειου!εχει το προγραμμα για όλους τους νομούς...αντε κ καλο μας κουραγιο!

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #1543 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 07:06:05 pm »
τα πιο "εξυπνα" τα λενε σχολ.συμβουλοι που εχουν να μπουν σε ταξη 10 χρονια, ή μεταμοντερνοι που ευκολοτατα λενε να καταργησουμε τα τετραδια και να δεχομαστε μονο εκτυπωμενες εργασιες!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... :P
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:30:59 »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1544 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:04:47 pm »
μολις τωρα πηρα τηλ στο 2ο πεκ αθηνων και τους ειπα οτι ειμαι αναπληρωτης, τι γινεται με τα πεκ;
μου ειπε :καλουμε αυτους που εχουν προσληφθει πριν τις 18-10 2010, αλλα μπορειτε να ερθετε και εσεις, θα παρετε την βεβαιωση
ρωταω τι θα γινει αν του χρονου διοριστω, γλιτωνω καποια απο τις 3 φασεις των μονιμων;
OXI, μου λεει, αλλα αφου υπαρχει πιθανοτητα διορισμου γιατι δεν το αφηνεται για του χρονου; και ερχεται και το καλυτερο:αφου θα εχετε και προυπηρεσια 8 μηνη απο φετος, θα γλιτωσετε β και γ φαση, θα κανετε μονο την α.
της λεω οτι εχω 24+8 η φετεινη, αρα 32, την ευχαριστησα και αντιο πεκ
αυτα, οσοι λοιπον ανηκουν στο 24μηνο να κατσουν στα αυγα τους(οι ειδικοτητες που θα απορροφηθουν σιγουρα, δηλ. πε 02-03-04)

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1545 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:39:32 pm »
Εμένα πάλι μου είπαν ότι όταν διοριστούμε θα γλιτώσουμε την 1η φάση! Δεν ισχύει; Και για κυρώσεις μου είπαν. Ποιες, όμως, όχι. Μόνο ότι μπορεί του χρόνου για να πάω αναπληρώτρια να μου ζητήσουν τη βεβαίωση. ??? Καλά, κάθε ΠΕΚ λέει άλλα; ??? ??? ???

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1546 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:43:11 pm »
σε λιγο θα θελει ασεπ για αναπληρωτης και οχι πινακες οποτε χεστ...με για τα πεκ και τα κουρελοχαρτα τους

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1547 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 10:00:59 pm »
Σωστό κι αυτό

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1548 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 10:04:42 pm »
αλλωστε αναφερομαι στους 24μηνιτες με ασεπ, η θα διοριστουμε του χρονου η ποτε, αρα προς τι το τρεξιμο στα πεκ, ασε του χρονου να υπαρχουν πρωτα και να μην τα κλεισουν (εχουν εξοδα) και τοτε βλεπουμε

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1549 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 10:57:06 am »
εκτος και αν οι επιμορφωτες μας και ολα αυτα τα προγραμματα πληρωνονται απο ευρωπη,οποτε θα ειναι και του χρονου, εμεις δεν ξερω αν θα ειμαστε σε σχολειο του χρονου

Αποσυνδεδεμένος aiax

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1550 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 11:11:48 am »
εκτος και αν οι επιμορφωτες μας και ολα αυτα τα προγραμματα πληρωνονται απο ευρωπη,οποτε θα ειναι και του χρονου, εμεις δεν ξερω αν θα ειμαστε σε σχολειο του χρονου

Χλωμό το βλέπω, φυσικέ. Έτσι όπως πάνε αυτοί, όλοι με ΕΣΠΑ θα δουλεύουμε. Αν δεν αντιδράσουμε μαζικά....

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1551 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 11:15:17 am »
Εμένα πάλι μου είπαν ότι όταν διοριστούμε θα γλιτώσουμε την 1η φάση! Δεν ισχύει; Και για κυρώσεις μου είπαν. Ποιες, όμως, όχι. Μόνο ότι μπορεί του χρόνου για να πάω αναπληρώτρια να μου ζητήσουν τη βεβαίωση. ??? Καλά, κάθε ΠΕΚ λέει άλλα; ??? ??? ???
Kι εγώ είχα πολλές αμφιβολίες σχετικά με το αν θα πάω ή όχι.Ξαναδιάβασα την εγκύκλιο και μου φάνηκε ότι πρέπει να τα κάνουν και οι αναπληρωτές.Και μετά σκέφτηκα:λες να μας ζητάνε βεβαιώσεις του χρόνου και να μείνουμε χωρίς δουλειά;;;Δύσκολο μεν να γίνει αυτό...αλλά πάλι λέω αυτοί άφησαν κόσμο αδιόριστο,δεν ξέρεις τι γίνεται.Είναι παλαβοί,λες να μας κάνουν καμμιά πλάκα..Η κατάσταση είναι τραγική.....Όπως φαίνεται,το υπουργείο αγαπάει την αναπλήρωση και όλα έγιναν για να μην δεσμεύεται πουθενά....Θα προκηρύσσει σε κάθε ασεπ 150 θέσεις σε κάθε ειδικότητα και ......όποιος έγραψε..παπάδες θα είναι μέσα.Οι υπόλοιποι...δια βίου αναπληρωτές...και άρτια επιμορφωμένοι μην ξεχνάμε και το τόπικ!!!!
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1552 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 04:53:36 pm »
Lila, εντελώς παλαβοί είναι οι άνθρωποι....αλλά τι να λέμε τώρα!

Physicos, το ξέρω ότι μιλάς για 24μηνίτες+ΑΣΕΠ, αλλά αν υπάρχουν κυρώσεις θα ισχύουν και για σας σε περίπτωση που δεν διοριστείτε του χρόνου και πάτε αναπληρωτές. Γι'αυτό έθεσα εδώ την ερώτησή μου.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1553 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 09:56:48 pm »
Lila, εντελώς παλαβοί είναι οι άνθρωποι....αλλά τι να λέμε τώρα!

Physicos, το ξέρω ότι μιλάς για 24μηνίτες+ΑΣΕΠ, αλλά αν υπάρχουν κυρώσεις θα ισχύουν και για σας σε περίπτωση που δεν διοριστείτε του χρόνου και πάτε αναπληρωτές. Γι'αυτό έθεσα εδώ την ερώτησή μου.
ναι αλλα καλουν αυτους που ειναι πριν απο τις 18-10 οπως μου ειπε, αρα οχι ολες τις φασεις, τι να πω, θα ξαναπαρω τηλ. μηπως βρω καποιον πιο σχετικο, γιατι αυτη ολο τους γυρω ρωταγε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)