Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, διαβάζω όσα απαξιωτικά γράφετε για τα ΠΕΚ και ήθελα να ρωτήσω όσους τα έχουν παρακολουθήσει: την μία από τις ημέρες που είναι προγραμματισμένα έχω σε άλλη πόλη την ορκομωσία για το μεταπτυχιακό μου. Πιστεύετε οτι αξίζει να τα παρακολουθήσω και να μην παραστώ στην ορκομωσία ή θα είναι μάπα και θα το μετανιώσω? (σημ. είμαι αναπληρώτρια κ ξέρω οτι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά έλεγα να τελειώνω φέτος..)
Σύμφωνα με τη φετινή εγκύκλιο που αφορά τα ΠΕΚ των νεοδιοριζόμενων, όσοι αναπληρωτές είχαν παρακολουθήσει στο παρελθόν ΠΕΚ δεν απαλλάσσονται από την Α' φάση αλλά την ξαναπαρακολουθούν κανονικά
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 20, 2010, 01:02:56 amΣύμφωνα με τη φετινή εγκύκλιο που αφορά τα ΠΕΚ των νεοδιοριζόμενων, όσοι αναπληρωτές είχαν παρακολουθήσει στο παρελθόν ΠΕΚ δεν απαλλάσσονται από την Α' φάση αλλά την ξαναπαρακολουθούν κανονικά Εμένα πάλι μου είπαν από το 1ο ΠΕΚ Θεσ/κης ότι οι συγκεκριμένοι ΔΕ θα ξαναπαρακολουθήσουν την επιμόρφωση! Και απ'το Υπουργείο το ίδιο μου είπαν.
το ζητημα ειναι αν απαλλασσονται απο καποιες φασεις οσοι εχουν προυπηρεσια και διοριστουν,ισχυει αυτο;
παιδια ειμαι αγγλικος στην πρωτοβαθμια. που θα μαθω για τα ΠΕΚ ? στην Α/θμια ή
δηλαδη νεοδιοριστος με 24+ προυπηρεσια δεν συμμετεχει παρα μονο στην α φαση; αυτο δε βγαινει σα συμπερασμα;
Παράθεση από: physikos13 στις Νοεμβρίου 21, 2010, 08:48:51 pmδηλαδη νεοδιοριστος με 24+ προυπηρεσια δεν συμμετεχει παρα μονο στην α φαση; αυτο δε βγαινει σα συμπερασμα;Ακριβώς αυτό. Αλλά και 8 μήνες να έχεις πάλι το ίδιο συμβαίνει