Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ερώτημα είναι πότε τα παίρνεις ? ξέρει κανείς πόσο χρόνο πήρε? εγω δεν θυμάμαι γιατι από τον λογαριασμο δεν βγάζω ακρη, υποθέτω πάνω από χρόνο.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι μπας και το ξέρει κανένας...Το αυτοκίνητό μου είναι το παλιό του πατέρα μου, αλλά θεωρήσαμε ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να κάνουμε μεταβίβαση, παρόλο που πλέον είναι δικό μου. Ως εκ τούτου, η άδεια είναι ακόμα στο όνομά του. Αυτό σημαίνει ότι δε θα δικαιούμαι να πάρω τα έξοδα μετακίνησης (εφόσον απαιτείται άδεια στο όνομά μου);Μιλάμε για μια απόσταση 62Km, δηλαδή 124Km/μέρα.Σκέφτηκα να πηγαινοέρχομαι με ΚΤΕΛ, αλλά περνάει από όλα τα χωριά και κάνει σχεδόν 2 ώρες, ενώ με το αμάξι κάνω 45 λεπτά.Έχει μήπως συμβεί και σε κανέναν άλλον κάτι παρόμοιο; Μπορώ να κάνω κάτι;
Anna s ή όποιος άλλος συνάδελφος γνωρίζει: που μπορώ να βρώ αναλυτικά και επίσημα τα στοιχεία για τα οδοιπορικά των επιμορφούμενων ωστε να τους τα δώσω στο ΠΕΚ γιατί οι άνθρωποι δε γνωρίζουν .
siobaras μην τους χαρίσεις τιποτα!!θα σου συμπληρώσει ο πατέρας σου μια υπεύθυνη δήλωση που θα λέει ότι το χρησιμοποιείς εσύ το ΙΧ και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.Κι εγώ αυτό θα κάνω.Μα ποιος έχει αυτοκίνητο στο όνομα του τελος πάντων:!!Επιπλέον επειδή η απόσταση σου είναι πάνω από 40km δικαιούσαι και 15 Ε για τα έξοδα ημέρας.Αυτά μόνο.Θα σου βγει όμως κοντα στο 400άρι η κάθε επιμόρφωση..και επειδή θα τα πάρουμε....... όταν θα τα έχουμε ξεχάσει τελείως,θα είναι ωραίο δωράκι!