Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chal στις Οκτωβρίου 08, 2007, 11:59:32 pmΑν έχεις ΠΕΚ καθημερινές, παίρνεις απαλλαγή από το σχολείο ή ακόμη και από το γραφείο. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που δουλεύεις πρωί και έχεις ΠΕΚ το απόγευμα.Επ; που ισχύει αυτό; εγώ έκανα πέρισυ ΠΕΚ και κανένας απ όσους ξέρω δεν πήρε απαλαγγή από το πρωινό του μάθημα όταν τα ΠΕΚ ήταν απόγευμα.
Αν έχεις ΠΕΚ καθημερινές, παίρνεις απαλλαγή από το σχολείο ή ακόμη και από το γραφείο. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που δουλεύεις πρωί και έχεις ΠΕΚ το απόγευμα.
οκ guys. Ποια εγκύκλιος το λέει αυτό;Επίσης: Το ΠΕΚ μου είναι 79χιλιομετρα μακριά απο το σχολείο. Η δημόσια συγκοινωνία είναι στις 12:15, και μετά από αλλαγή τεσσάρρων λεωφορείων φτάνω στο ΠΕΚ που αρχίζει στις 15:30 που σημαίνει ότι ή πρέπει να φύγω νωρίτερα από το σχολείο γιατί οι ώρες μου είναι πάντα αργά (που μου το ξέκοψε ο διευθυντής, λέγοντας ότι δεν τον αφορά το πρόβλημα)ή να αλλάξει το πρόγραμμα όλο (που επίσης δε διατίθενται οι συνάδελφοι ανευθυνο-υπεύθυνοι να κάνουν) ή να πάρω ταξί και να πληρώνω αμύθητα ποσά καθημερινά (αδύνατον!) κι όλα αυτά γιατί δεν οδηγώ.Επίσης, το ΠΕΚ τελειώνει τέτοια ώρα που δημόσια συγκοινωνία δεν υπάρχει. ..... μέσα Πολυχρόνη!
Παράθεση από: enigma στις Οκτωβρίου 09, 2007, 07:01:21 pmοκ guys. Ποια εγκύκλιος το λέει αυτό;Επίσης: Το ΠΕΚ μου είναι 79χιλιομετρα μακριά απο το σχολείο. Η δημόσια συγκοινωνία είναι στις 12:15, και μετά από αλλαγή τεσσάρρων λεωφορείων φτάνω στο ΠΕΚ που αρχίζει στις 15:30 που σημαίνει ότι ή πρέπει να φύγω νωρίτερα από το σχολείο γιατί οι ώρες μου είναι πάντα αργά (που μου το ξέκοψε ο διευθυντής, λέγοντας ότι δεν τον αφορά το πρόβλημα)ή να αλλάξει το πρόγραμμα όλο (που επίσης δε διατίθενται οι συνάδελφοι ανευθυνο-υπεύθυνοι να κάνουν) ή να πάρω ταξί και να πληρώνω αμύθητα ποσά καθημερινά (αδύνατον!) κι όλα αυτά γιατί δεν οδηγώ.Επίσης, το ΠΕΚ τελειώνει τέτοια ώρα που δημόσια συγκοινωνία δεν υπάρχει. ..... μέσα Πολυχρόνη!enigma ακολούθα τις συμβουλές του/της tzina. Επίσης, συννενοήσου με τους υπεύθυνους των ΠΕΚ και ζήτησε να σου δώσουν απαλλαγή από τις πρώτες ώρες του προγράμματος αφού έχεις αντικειμενικό κόλλημα να είσαι στην ώρα σου. κοίτα αυτό. ψάξε στον ιντερνετ για "πεκ" και περιηγήσου για να βρεις αντίστοιχες οδηγίες (στις οδηγίες του ΠΕΚ πατρών διευκρυνίζεται ότι διανυκτερεύσεις δικαιολογούνται για αποστάσεις άνω των 80 χιλιομέτρων).μη περιμένεις να τα παρακολουθήσεις του χρόνου παρόλο που έχεις το δικαίωμα, γιατί άνθρωπος είσαι και μπορεί κάτι να σου τύχει εκείνο τον καιρό. εάν δεν παρακολουθήσεις τα ΠΕΚ δεν μονιμοποιήσαι.