Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν (πρός θεού, μήν παρεξηγηθώ..) Εγώ δεν θα μπορούσα να αφήσω την οικογένειά μου..Δεν έχω παιδιά ακόμη, αλλά είναι στο οικογενειακό πλάνο με το νέο έτος..Μακάρι να πάνε όλα όπως τα επιθυμώ, αλλά θα δηλώσω μόνο νομό Αττικής και Αθήνας..Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω το σπίτι μου για 2-3 χρόνια!! Μιλάω για τον εαυτό μου πάντα..
Παράθεση από: NIΚΗ στις Ιουλίου 31, 2008, 11:12:00 pmΧωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν (πρός θεού, μήν παρεξηγηθώ..) Εγώ δεν θα μπορούσα να αφήσω την οικογένειά μου..Δεν έχω παιδιά ακόμη, αλλά είναι στο οικογενειακό πλάνο με το νέο έτος..Μακάρι να πάνε όλα όπως τα επιθυμώ, αλλά θα δηλώσω μόνο νομό Αττικής και Αθήνας..Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω το σπίτι μου για 2-3 χρόνια!! Μιλάω για τον εαυτό μου πάντα.. Μα για αυτό ψαχνόμαστε και κοιτάμε να τα βολέψουμε όσο είναι δυνατόν πιο καλά ......Αν και πιστεύω το να τα "αφήσεις" για κάποιες μέρες (που εγώ θέλω οπωσδήποτε να τα πάρω μαζί μου όπως έκανα και περισυ ως αναπληρώτρια) στον άντρα σου ή στους παππούδες προκειμένου να μή χάσεις το διορισμό σου για τον οποίο παλεύεις τόσα χρόνια .Ασε που αμέσως αμέσως επωφελούνται και τα παιδιά σου από το διορισμό σου .(Περισσότερος και ποιοτικότερος χρόνος με τα παιδιά σου.Χριστούγεννα ,Πασχα, καλοκαίρι θα είσαι συνεχώς με τα παιδιά σου .Οικονομικα θα είσαι σαφώς καλύτερα από ότι ήσουν στον ιδιωτικό τομέα ...ακόμα ένα πλεονέκτημα για τα παιδιά σου και για την οικογένειά σου γενικότερα.....Τι λές???
Μου είπε κάποιος οτι τη β και γ φάση δεν χρειάζεται να την κάνουν όσοι έχουν προυπηρεσία πάνω απο 8 μήνες ή όσοι έχουν μεταπτυχιακό. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?