Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΕΚ ΣΤΗ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΚ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ 25/08 ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
Ήμουν σε άδεια ανατροφής και έτσι ως πρωτοδιόριστη δεν παρακολούθησα τα πεκ.Φέτος ανήκω στο ΔΙΔΕ Πειραιά.Τους το είπα αμέσως μόλις παρουσιάστηκα.Με σημείωσαν κάπου πρόχειρα και μου είπαν να κάνω και κανένα τηλ στη δευτεροβάθμια αρχές Αυγούστου.Μετά μου είπαν από το πεκ οτι πρέπει από το περιφεριακό γραφείο που ανήκει το σχολείο που τοποθετηθηκα να με δηλώσουν.Πήγα αυτοπροσώπως όμως η υπεύθυνη για τα πέκ θα επιστρέψει μετά τις 21.Έχω χάσει πάσα ιδέα.Καλύτερα να κάναμε μόνοι μας αίτηση κατευθεία στο πεκ όπως γίνεται στην Αθήνα για αυτούς που χρωστούν τα πεκ.Φοβάμε μη χάσω την επιμόρφωση.
Εγώ προσωπικά που δεν είμαι έμπειρη θα ήθελα να είχα μια επαφή με την τάξη χωρίς να είμαι εγώ αυτή που θα παραδίδω,... για την εμπειρία και να συζητήσω τις απορίες μου με τους εκπαιδευτές. Και ενώ στην διδακτική έγραψα στον ασεπ πάρα πολύ καλά,, θα ήθελα να συζητήσω με κάποιους τι γίνεται στην πράξη για τον κλάδο μου...Πιστεύω ότι ένας από μας να ωφεληθεί, αφού είμαστε εκπαιδευτικοί και θα επηρεάσουμε πολλά παιδιά με τη στάση μας και τις γνώσεις μας, το ΠΕΚ πέτυχε το σκοπό του. Οι υπόλοιποι που είναι πιο έμπειροι θα βοηθήσουν με την παρουσία τους στο ΠΕΚ εμάς τους άπειρους απλά και μόνο με τη συσαναστροφή τους μαζί μας. Όσο για το φάγωμα...τι να πω...