Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ellag στις Αυγούστου 12, 2008, 05:18:29 pmΤα καλά νέα είναι (κάτι που εγώ δεν ήξερα) ότι σε αποζημιώνουν για τις μέρες παραμονής σου στο τόπο των ΠΕΚ με 53ευρώ τη μέρα για ξενοδοχείο και 45 για φαγητό.
Τα καλά νέα είναι (κάτι που εγώ δεν ήξερα) ότι σε αποζημιώνουν για τις μέρες παραμονής σου στο τόπο των ΠΕΚ με 53ευρώ τη μέρα για ξενοδοχείο και 45 για φαγητό.
Παράθεση από: hi στις Αυγούστου 12, 2008, 05:36:01 pmΠαράθεση από: ellag στις Αυγούστου 12, 2008, 05:18:29 pmΤα καλά νέα είναι (κάτι που εγώ δεν ήξερα) ότι σε αποζημιώνουν για τις μέρες παραμονής σου στο τόπο των ΠΕΚ με 53ευρώ τη μέρα για ξενοδοχείο και 45 για φαγητό.
Μια καλη λυση για ολους, θα ηταν να εχεις τη δυνατοτητα να παρακολουθησεις τα ΠΕΚ στον τοπο διαμονης σου. Ετσι ουτε το υπουργειο θα μας αποζημίωνε, ουτε κι εμεις θα ξοδευαμε τοσα λεφτα. Τις αλλες χρονιες δεν ηταν προβλημα γιατι τα σεμιναρια γινοταν μετα την εναρξη της σχολικης χρονιας. Φετος που τους επιασε ολη αυτη η μανια της οργανωσης (και να σημειωσω εδω και το μην στο κινητο, που ολοι εχουν μεινει εντυπωσιασμενοι) καποιος επρεπε να σκεφτει και αυτη την 'λεπτομερεια'.
Πρασπαθώντας να βρω κάποια λύση, και σε επικοινωνία με Δ/νση δευτεροβάθμιας στο υπουργείο παιδείας, ειπώθηκε ότι δεν μπορώ να κάνω αλλαγή στον τόπο παρακολούθησης των ΠΕΚ γιατί τότε θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο με όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν παρόμοια οικονομική δυσκολία.Το συμπέρασμα: το πρόβλημα ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ , και σχεδόν προφανές ότι θα παρουσιαζόταν.Ελπίζω αυτή η αδιαφορία να μην είναι ένα ιδιόμορφο καλοσώρισμα στην πραγματικότητα της μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Πρασπαθώντας να βρω κάποια λύση, και σε επικοινωνία με Δ/νση δευτεροβάθμιας στο υπουργείο παιδείας, ειπώθηκε ότι δεν μπορώ να κάνω αλλαγή στον τόπο παρακολούθησης των ΠΕΚ γιατί τότε θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο με όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν παρόμοια οικονομική δυσκολία.Το συμπέρασμα: το πρόβλημα ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ , και σχεδόν προφανές ότι θα παρουσιαζόταν.Ελπίζω αυτή η αδιαφορία να μην είναι ένα ιδιόμορφο καλοσώρισμα στην πραγματικότητα της μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Έκανα την αίτηση στα ΠΕΚ Πειραιά (αρκετά φιλότιμοι, και παρά το στρίμωγμα τους -6 υπαλλήλοι σε ένα χώρο 10m^2- και χωρίς σχεδόν κλιματισμό, βρήκαν το κουράγιο να είναι συνεργάσιμοι και ανθρώπινοι) για να τα παρακολουθήσω πειραιά και όχι Σύρο. Την άλλη εβδομάδα θα βγάλει απόφαση το συντονιστικό.Κατά 99% δεν πρόκειται να γίνει κάτι .
Καλημέρα και χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα Είμαι νεοδιόριστη με 28 μήνες προϋπηρεσία. 'Ηθελα να ρωτήσω εάν ισχύει όντως το γεγονός ότι μόνο η Α φάση των ΠΕΚ είναι υποχρεωτική (25/08 έως και 05/09) και όχι οι υπόλοιπες δύο.Ευχαριστώ!