Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΠΕΚ περιλαμβάνει 3 φάσεις επιμόρφωσης.Αφου δεν έχεις προϋπηρεσία θα κάνεις και τις 3.Η 1η ξεκινάει τελη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη.Θα έρθει ακριβές προγραμμα για το πού θα γίνει και πότε.Αναλόγως με το πού θα διοριστείς θα κάνεις τα ΠΕΚ και στην αντιστοιχη περιοχή.Για να καταλάβεις εγώ διοριστηκα Κυκλάδες και έκανα την 1η φάση στις Κυκλάδες και τις άλλες δυο στον Πειραια(οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάννησα ανήκουν στον Πειραια στην
Πιο πάνω είπατε ότι όποιος έχει προυπηρεσία δεν παρακολουθεί και τις τρεις φάσεις του ΠΕΚ. Πόση προυπηρεσία? Εγώ δούλεψα ως αναπληρώτρια 7 μήνες. Απαλλάσομαι από κάποια φάση ΠΕΚ και ποια?
Αν κάποιος έχει αποσπαστεί σε κάποιο φορέα πρέπει να περάσει ΠΕΚ; Φυσικά τα χρωστάω από πέρυσι... Αν ναι, πρέπει να περάσω και τις τρεις φάσεις;
εγω ειμαι νηπιαγωγος και παρακολουθησα φετος σαν αναπληρωτρια στην αρχη της χρονιας για 2 βδομαδες τα πρωτα ΠΕΚ των 60 ωρων. τωρα περιμενω διορισμο, θα παρακολουθησω κι αλλα ΠΕΚ σαν διορισμενη? συγνωμη αλλα μπερδευτηκα λιγο. οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. ευχαριστω πολυ!