Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα κ απο μενα! Ειμαι newbie στην δημοσια εκπαιδευση ( πρωτοβαθμια) και περιμενω μετα την αιτηση να δω που θα ειμαι. Για να κανω ενα προγραμματισμο.... αν καταλαβα καλα, 24/08 πρεπει να παμε στην πρωτοβαθμια που θα ειναι η θεση μας και με το καλημερα ξεκιναμε ΠΕΚ??
Δηλαδη μολις μαθουμε που ειναι η τοποθετηση μας μπορουμε να παμε και να επιλεξουμε σχολειο? Καλο αυτο αν ειναι ετσι ! Για να ξερουμε που θα βρουμε σπιτι...
Ωραια!! Δεν το ηξερα!! Σ Ευχαριστω πολυ morfoula mc!! Καλη τοποθετηση!
Να κανω κι εγω μια ερωτηση, αν βαλω ολες τις περιοχες μπας και διοριστω, και με πανε καπου μακρια, κι εγω τους εξηγησω οτι μετα τα πεκ θα παρω αδεια ανατροφης και γι'αυτο να τα κανω στο νομο μου κατ'εξαιρεση, θα με βρισουν η παιζει και να το δεχτουν;
Τα ΠΕΚ εφόσον ζητήσουμε άδεια ανατροφής δηλώνουμε στην δευτεροβάθμια ότι δεν θα τα παρακολοθήσουμε αν θέλουμε?Ή δεν χρειάζεται, απλά δεν πάμε στα σεμινάρια?
Και την επόμενη χρονιά τα παρακολουθούμε στο ίδιο μέρος ?
Επίσης ...Πότε είναι καλύτερο να ζητήσουμε την άδεια ανατροφής ? Την ημέρα της ορκωμοσίας ?Αν ναι τότε δεν πρέπει να είμαστε τέλη Μαϊου στο σχολείο ?Μήπως είναι καλύτερα 10 Σεπτέμβρη για να έχει τελείωσει η χρονιά 10 Ιούνη?