Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irene.a στις Αυγούστου 07, 2009, 06:15:22 pmΝα κανω κι εγω μια ερωτηση, αν βαλω ολες τις περιοχες μπας και διοριστω, και με πανε καπου μακρια, κι εγω τους εξηγησω οτι μετα τα πεκ θα παρω αδεια ανατροφης και γι'αυτο να τα κανω στο νομο μου κατ'εξαιρεση, θα με βρισουν η παιζει και να το δεχτουν;Το δεύτερο.
Να κανω κι εγω μια ερωτηση, αν βαλω ολες τις περιοχες μπας και διοριστω, και με πανε καπου μακρια, κι εγω τους εξηγησω οτι μετα τα πεκ θα παρω αδεια ανατροφης και γι'αυτο να τα κανω στο νομο μου κατ'εξαιρεση, θα με βρισουν η παιζει και να το δεχτουν;
α) Την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης παρακολουθούν υποχρεωτικά οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν σε τακτικές θέσεις κατά τους διορισμούς του σχολικού έτους 2009-2010 και δεν έχουν παρακολουθήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα για αναπληρωτές κατά το σχολικό έτος 2008-2009 Ποια είναι η δυσκολία στο νόημα και μπερδεύεσαι? Καθηγητές και δάσκαλοι θέλουμε να γίνουμε... Αν δεν καταλαβαίνουμε τα απλά....
Την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης παρακολουθούν υποχρεωτικά οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκαν σε τακτικές θέσεις κατά τους διορισμούς του σχολικού έτους 2009-2010 καθώς και οι διορισθέντες κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη (2007-2008 και 2008-2009), οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α' Φάση του Προγράμματος Εισαγωγικής Επιμόρφωσης.Οπως προκύπτει από την ανακοινοποίηση της απόφασης για τα πεκ, θα τα παρακολουθήσουμε όλοι οι νεοδιόριστοι ανεξάρτητα αν τα παρακολουθήσαμε και πέρσι ως αναπληρωτές ή όχι.