Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επανέρχομαι με ένα ερώτημα που είχα θέσει και παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν πήρα κάποια απάντηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος που θα πραγματοποιηθούν φέτος τα ΠΕΚ των Κυκλάδων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δε νομίζω να υπάρχει διαδικασία για την αναβολή. Απλά δεν πηγαίνεις. Πάντως όταν αποφασίσεις να πας, πρέπει να τους ενημερώσεις από πριν.
Ναι εχει δικιο ο para5.Εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχουν ακομα ανακοινώσει που θα γίνοιυν τα πεκ για την καθε διευθυνση.. απαράδεκτοι φέτος!!!
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!Είναι σίγουρο ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα αν απλώς δεν πάω?μήπως χρειάζεται να τους ενημερώσω ότι δε σκοπεύω να πάω φέτος?γνωρίζετε κάποια παρόμοια περίπτωση?ευχαριστώ και πάλι.
Παράθεση από: shania στις Αυγούστου 13, 2009, 11:29:09 amΠαιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!Είναι σίγουρο ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα αν απλώς δεν πάω?μήπως χρειάζεται να τους ενημερώσω ότι δε σκοπεύω να πάω φέτος?γνωρίζετε κάποια παρόμοια περίπτωση?ευχαριστώ και πάλι.Κοίτα καλό είναι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους εξηγήσεις την περίπτωσή σου. Αλλά εγώ θυμάμαι άτομα που τον πρώτο χρόνο δεν είχαν πάει και πήγαν κανονικά τον δεύτερο χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Για τον τρίτο, δεν ξέρω σίγουρα, απλά υποθέτω με βάση τα όσα μας είχε πει μια υπάλληλος από τα ΠΕΚ.