Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ για τα ΠΕΚ? Είναι υποχρεωτικά τα σεμινάρια και γίνονται σε όλες τις περιοχές? Ας πούμε εγώ διορίζομαι Χιο και στο link με τα ΠΕΚ της χώρας δεν είδα καποια διευθυνση για Χιο(βέβαια αυτο μπορεί να μη έχει καμία σχεση). Απ'ότι μου έχει πεί συνάδελφος (ΠΕ06) οταν ειχε διοριστεί στην Πρέβεζα τα σεμινάρια ηταν απογοητευτικά και καθόλου διαφωτιστικά(π.χ. οτι ελεγε ο πρωτος σύμβουλος το αναιρούσε ο επόμενος, διαφορετικές ειδικότητες μαζί κλπ). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αποφύγω?
τα σεμινάρια ηταν απογοητευτικά και καθόλου διαφωτιστικά(π.χ. οτι ελεγε ο πρωτος σύμβουλος το αναιρούσε ο επόμενος, διαφορετικές ειδικότητες μαζί κλπ). Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αποφύγω?
Προτείνω να τα παρακολουθήσεις για τους εξής λόγους:1) Θα γνωρίσεις συναδέλφους από άλλα σχολεία της ίδιας ή διαφορετικής ειδικότητας. Αν τοποθετηθείς σε κάποιο απομακρυσμένο σχολείο της Χίου είναι σημαντικό να έχεις και κάποιες παρέες εκτός συλλόγου.2) Υπάρχουν και καλοί σύμβουλοι που μπορείς να μάθεις πολλά χρήσιμα πράγματα.3) Όπως λέει και το ρητό "από τους κακούς δασκάλους μαθαίνεις τι να μην κάνεις"