Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....βιαζόμαστε???απο το φθινόπωρο 2008 περιμέεεεενουμε...
Παράθεση από: star-10 στις Ιουνίου 14, 2010, 10:40:38 am....βιαζόμαστε???απο το φθινόπωρο 2008 περιμέεεεενουμε...Κοιτάξτε, εγώ είμαι συνάδελφος που απλώς προσπαθώ να σας λύσω τις απορίες, όπως κάνουν και άλλοι για τις δικές μου απορίες. Τώρα, για την οργάνωση του υπουργείου μας δεν ευθύνομαι εγώ! Επίσης, δεν κατάλαβα τι περιμένεις από το φθινόπωρο του 2008, τα ΠΕΚ ή το διορισμό; Τελοσπάντων! Πάντως, είναι λογικό τα ΠΕΚ να μην μπορούν να βγάλουν πρόγραμμα αν δεν ξέρουν ποιοι, πόσοι και πού θα διοριστούν.
Η
Προφανώς τα ΠΕΚ περιμένουν... Υπάρχουν πολλοί που παρ'όλο που έχουν διοριστεί δεν έχουν ολοκληρώσει ΠΕΚ, πράγμα απαραίτητο για την μονιμοποίηση τους. Γι' αυτό και εύλογα ανυπομονούν!
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 14, 2010, 12:05:05 pmΠαράθεση από: star-10 στις Ιουνίου 14, 2010, 10:40:38 am....βιαζόμαστε???απο το φθινόπωρο 2008 περιμέεεεενουμε...Κοιτάξτε, εγώ είμαι συνάδελφος που απλώς προσπαθώ να σας λύσω τις απορίες, όπως κάνουν και άλλοι για τις δικές μου απορίες. Τώρα, για την οργάνωση του υπουργείου μας δεν ευθύνομαι εγώ! Επίσης, δεν κατάλαβα τι περιμένεις από το φθινόπωρο του 2008, τα ΠΕΚ ή το διορισμό; Τελοσπάντων! Πάντως, είναι λογικό τα ΠΕΚ να μην μπορούν να βγάλουν πρόγραμμα αν δεν ξέρουν ποιοι, πόσοι και πού θα διοριστούν.
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 14, 2010, 12:07:22 pmΠαράθεση από: LK στις Ιουνίου 14, 2010, 12:05:05 pmΠαράθεση από: star-10 στις Ιουνίου 14, 2010, 10:40:38 am....βιαζόμαστε???απο το φθινόπωρο 2008 περιμέεεεενουμε...Κοιτάξτε, εγώ είμαι συνάδελφος που απλώς προσπαθώ να σας λύσω τις απορίες, όπως κάνουν και άλλοι για τις δικές μου απορίες. Τώρα, για την οργάνωση του υπουργείου μας δεν ευθύνομαι εγώ! Επίσης, δεν κατάλαβα τι περιμένεις από το φθινόπωρο του 2008, τα ΠΕΚ ή το διορισμό; Τελοσπάντων! Πάντως, είναι λογικό τα ΠΕΚ να μην μπορούν να βγάλουν πρόγραμμα αν δεν ξέρουν ποιοι, πόσοι και πού θα διοριστούν. sorry, αλλά δεν θέλω να φανεί σαν επίθεση. Αυτό που περιμένουμε δεν είναι ακριβώς τα ΠΕΚ αλλά τον διορισμό μας . Απο το 2008 άρχισε η περιπέτεια με το ΑΣΕΠ - αιτήσεις, ημερομηνίες, νέες ημερομηνίες, εξετάσεις, αποτελέσματα, αιτήσεις, αναπληρωτές ..........ΟΥΦ !!!! Το να κάνουμε λοιπόν τα ΠΕΚ σημαίνει ότι μπήκαμε στην τάξη !!!!Υ.Γ. LK εκτιμώ τις πληροφορίες που παραθέτεις, καλό καλοκαίρι!!!
Παράθεση από: irene.a στις Ιουνίου 14, 2010, 11:37:38 amΗ
Καλησπέρα Μήπως γνωρίζει κάποιος/ κάποια να μου πει αν λόγω μονογονεϊκής οικογένειας και προστατευόμενου μέλους μόλις 4,5 μηνών δικαιούμαι να κάνω τα ΠΕΚ Αθήνα και όχι στην επαρχία όπου και έχω διοριστεί;Ευχαριστώ