Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: io στις Οκτωβρίου 12, 2010, 06:24:32 pmΘα ήθελα να μου πείτε αν ειναι υποχρεωτικης παρακολουθησης για αναπληρωτες οι επιμορφωτικες διημεριδες που ανακοινωθηκαν. Εχουν καποια σχεση με τα πεκ ?Και εγώ την έχω αυτή την απορία...
Θα ήθελα να μου πείτε αν ειναι υποχρεωτικης παρακολουθησης για αναπληρωτες οι επιμορφωτικες διημεριδες που ανακοινωθηκαν. Εχουν καποια σχεση με τα πεκ ?
Παράθεση από: lion22 στις Οκτωβρίου 11, 2010, 11:34:24 pmγια το προγραμμα των πεκ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μου ειπαν τηλεφωνικα να ρωτησω στο τελος της εβδομαδας. Μαλλον θα γινουν μετα την 28-10-2010ναι ε; πολύ χαλλλαροί στην Τρίπολη. ελπίζω και στις πληρωμές για τους νεοδιόριστους να μην είναι έτσι.
για το προγραμμα των πεκ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μου ειπαν τηλεφωνικα να ρωτησω στο τελος της εβδομαδας. Μαλλον θα γινουν μετα την 28-10-2010
Παράθεση από: invader στις Οκτωβρίου 12, 2010, 10:14:04 pmΠαράθεση από: lion22 στις Οκτωβρίου 11, 2010, 11:34:24 pmγια το προγραμμα των πεκ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μου ειπαν τηλεφωνικα να ρωτησω στο τελος της εβδομαδας. Μαλλον θα γινουν μετα την 28-10-2010ναι ε; πολύ χαλλλαροί στην Τρίπολη. ελπίζω και στις πληρωμές για τους νεοδιόριστους να μην είναι έτσι.Παρα είναι χαλαροί και θα τρέχουμε μετά.... Από χρήματα ούτε ευρουλάκι ακόμα...... και μάλλον θα αργήσουν...
Ως νεοδιόριστη του χρόνου υποχρεωτικά παρακολουθείς τα πεκ,αλλωστε ειναι περισσότερες ώρες και άλλο πρόγραμμα για τους νεοδιόριστους απ'οτι για τους αναπληρωτές,οπότε και φέτος και του χρόνου σίγουρα....
γινεται καποιος να τα παρακοπουθησει στην πολη που μενει και οχι στην πολη που ειναι το σχολειο (σε αλλο νομο) ;
Μπορούμε να κάνουμε αίτηση στο πεκ της περιχής μας?και σ αυτό που ανήκει το σχολείο?γιατί κι εγω προτιμώ να πηγαίνω σπίτι μου Αθήνα παρά Σύρο[/quoteστο πεκ πατρων μου είπαν ότι δεν γίνται αυτό, μόνο για σοβαρούσ λόγους υγείας