Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ισχύει άραγε το ίδιο και τη β/θμια; Σημειωτέον ότι αν η ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο γίνει μετά τα ΠΕΚ (όπως είπαν από τη
Εμείς που διοριστήκαμε Δωδεκάνησα τα ΠΕΚ θα γίνουν στη Ρόδο?Κάτι λέχθηκε (εδώ μέσα το διάβασα ,δε θυμάμαι πού) ότι υπάρχει περίπτωση να γίνουν και στην Κώ?
Προσπαθήστε να κάνετε τα ΠΕΚ κοντά στον τόπο διαμονής σας, αν αυτό βολεύει. Παρακαλέστε! Το επιχείρημα των χρημάτων είναι αρκετά καλό. Πέρσι με τα πολλά παρακάλια μου το επέτρεψαν. Αν δεν πρέπει να είστε στο σχολείο και εφόσον τα ΠΕΚ δεν γίνονται στην περιοχή του διορισμού σας ακριβώς, γιατί να μην είστε σπίτια σας και να μην ξοδεύεστε αδίκως; Το θέμα είναι να έχετε το χαρτί ότι τα παρακολουθήσατε, ανεξάρτητα από το πού. Κρίμα είναι τόσα χρήματα αδίκως. Επίσης μη βασίζεστε στην αποζημείωση: συνάδελφοι διορισμένοι 2 χρόνια και ακόμα να πάρουν τα χρήματα.
Εννοώ τον τόπο που μένετε τώρα. Κυρίως για όσους μένουν Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 07, 2008, 02:05:23 pmΝα ισχύει άραγε το ίδιο και τη β/θμια; Σημειωτέον ότι αν η ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο γίνει μετά τα ΠΕΚ (όπως είπαν από τη
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, γιατί δε θα έχουμε τοποθετηθεί ακόμα σε σχολείο.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 07, 2008, 02:25:26 pmΈτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, γιατί δε θα έχουμε τοποθετηθεί ακόμα σε σχολείο. Από την Α'βαθμια μου είπαν ότι τοποθετούμαστε 27/8
Παρουσιαζόμαστε 22-23, ξεκινάμε σεμινάρια 25, μαθαίνουμε 27 σε ποιο νησι θα είμαστε και 1 Σεπτέμβρη θα πρέπει να είμαστε και στο σχολείο.ΣΠΙΤΙ ΠΟΤΕ ΘΑ
Διευκρινήστε μόνο πού θα κάνετε αναφορά ανάληψης υπηρεσίας και πότε, ώστε να μην έχετε άλλα τρεχάματα μετά, γιατί όλοι οι εκπαιδευτικοί 1η Σεπτεμβρίου που παρουσιαζόμαστε στα σχολεία είμαστε υποχρεωμένοι να υποβάλουμε αυτή την αναφορά, ώστε να ενημερώσουμε ότι "είμαστε στη θέση μας"
Για όσους είναι ΚΥΚΛΑΔΕΣ τα σεμινάρια θα γίνουν Ερμούπολη. Μου το είπαν από την Πρωτοβάθμια τώρα.Παρουσιαζόμαστε 22-23, ξεκινάμε σεμινάρια 25, μαθαίνουμε 27 σε ποιο νησι θα είμαστε και 1 Σεπτέμβρη θα πρέπει να είμαστε και στο σχολείο.ΣΠΙΤΙ ΠΟΤΕ ΘΑ