Σύνολο ψηφοφόρων: 62
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η μονιμοποίηση θα καθυστερήσει μόνο αν κάποιος δεν τα παρακολουθήσει ούτε του χρόνου. Τα περί καθυστέρησης τα λένε με την έννοια του ότι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του τύχει την επόμενη χρονιά.
Αυτό με την καθυστέρηση της μονιμοποίησης με προβλημάτισε.. ???Κ είχα αποφασίσει να τα αναβάλλω για του χρόνου..Έχει κλείσει κάποιος ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη;Αν ναι,σε ποιο κ πόσο κοστίζει τη βραδιά;
Μάλλον θα θεωρηθεί ότι δεν τα έχεις παρακολουθήσει. Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να "κατοχυρώσει" μέρες παρακολούθησης...
Κα αν παρακολουθησουμε καποιεσ μερες της α' φασης?Τι γινεται?
Όλοι είμαστε μπριζωμένοι.. Αντί να καθήσουμε να χαρούμε το διορισμό μας μάς το έχουν βγάλει κανονικότατα από τη μύτη..
Παράθεση από: crypto στις Αυγούστου 19, 2008, 02:37:03 pmΚα αν παρακολουθησουμε καποιεσ μερες της α' φασης?Τι γινεται?Επιτρέπουν να "χάσεις" μόνο το 20% των συνολικών ωρών δηλαδή, κάπου 12 ώρες μπορείς να μην παρακολουθήσεις. Αν ξεπεράσεις αυτό το όριο "απουσιών" τότε θεωρείται ότι δεν τα παρακολούθησες και δεν παίρνεις τη βεβαίωση
ποιο ενοικιαζομενα κοστιζουν 35 το βραδύ στη συρο;ποιο ειναι το ονομα;για δικλινο τοσο;
Παράθεση από: RETA. στις Ιουλίου 31, 2008, 03:54:12 pmΌταν έχεις άδεια ανατροφής, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τα ΠΕΚ.Κι εγώ πέρυσι που το προσπάθησα, που ήμουν με άδεια ανατροφής, δεν μου επέτρεψαν να τα παρακολουθήσω..Σήμερα πήρα τηλ στα ΠΕΚ Πειραιά 210 4111113-5 και μου είπαν ότι ξεκινάνε 25-8 στις 8.30 το πρωί.Ανακοίνωση της Alfavita σχετικά με τις άδειες των Εκπαιδευτικών:"Εκπαιδευτικός που βρίσκεται σε άδεια ανατροφής τέκνου επιτρέπεται να παρακολουθήσει πρόγραμμα εισαγωγικής υποχρεωτικής εκπαίδευσης"
Όταν έχεις άδεια ανατροφής, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τα ΠΕΚ.Κι εγώ πέρυσι που το προσπάθησα, που ήμουν με άδεια ανατροφής, δεν μου επέτρεψαν να τα παρακολουθήσω..Σήμερα πήρα τηλ στα ΠΕΚ Πειραιά 210 4111113-5 και μου είπαν ότι ξεκινάνε 25-8 στις 8.30 το πρωί.