0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το κεφάλι είναι το υπουργείο και οι πολιτικές του.
Παράθεση από: geochem στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 09:47:20 pmτο κεφάλι είναι το υπουργείο και οι πολιτικές του.Δηλαδή εμείς είμαστε η αρκούδα και το Υπουργείο είναι ο αρκουδιάρης με το ντέφι;;Κατάλαβα καλά;Τί μου λες; Νόμιζα ότι ήμασταν συνεργάτες!Ανοίξτε το παράθυρο του 5ου να πηδήξω...Εσένα σου φταίνει δηλαδή, οι κακώς αποσπασμένοι, οι διοικητικοί, οι διευθυντάδες, οι σύμβουλοι κτλ, κτλΕσύ ποιο κακό κείμενο έχεις προσπαθήσει ας πούμε να διορθώσεις;Από αυτά που βλέπεις,διότι είναι κάποια που όχι μόνο δεν τα βλέπεις,αλλά ούτε τα φαντάζεσαι!Δε σου λέω για την πάρτη μου γιατί είμαι ειδική περίπτωση, γραφικός, εκκεντρικός, Κασσάνδρα-μάντης κακών και μπορεί να σοκαριστείς από το μέγεθος της "βλακείας" μου με αυτά που έχω προσπαθήσει να διορθώσω!ΥΓ Τί παραλήρημα! Τί κρίση αυτογνωσίας! Οιμέ!
Παράθεση από: geochem στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 09:47:20 pmτο κεφάλι είναι το υπουργείο και οι πολιτικές του.Είχα την εντύπωση ότι η συζήτηση αφορούσε τα γραφεία, όπου οι επιπτώσεις της πολιτικής και της προχειρότητας του υπουργείου γίνονται περισσότερο αντιληπτές, με τις δυσκολίες που προκαλούν.
αυτό το "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα" το ακούω χρόνια τώρα.... πώς δεν μπορείτε; Δεν έχει κανείς ακουστά για - περικοπή αποδοχών όταν κάποιος λείπει αδικαιολόγητα απ΄την εργασία του; ( ουκ ολίγες τέτοιες περιπτώσεις ) - αυτοδίκαιη παραπομπή σε ψυχιατρο για κάποιον που επιδεικνύει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά ; (βλ. υπαλληλικό κώδικα )Το πρώτο δεν μου χρειάστηκε μέχρι τώρα Το δεύτερο παρακαλώ να έλθεις να μας δείξεις πως γίνεται και να το εφαρμόσεις
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 17, 2012, 11:15:43 pmαυτό το "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα" το ακούω χρόνια τώρα.... πώς δεν μπορείτε; Δεν έχει κανείς ακουστά για - περικοπή αποδοχών όταν κάποιος λείπει αδικαιολόγητα απ΄την εργασία του; ( ουκ ολίγες τέτοιες περιπτώσεις ) - αυτοδίκαιη παραπομπή σε ψυχιατρο για κάποιον που επιδεικνύει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά ; (βλ. υπαλληλικό κώδικα )Το πρώτο δεν μου χρειάστηκε μέχρι τώρα Το δεύτερο παρακαλώ να έλθεις να μας δείξεις πως γίνεται και να το εφαρμόσεις
ερώτηση: Υπάρχει περιπτωση να λειπεις από το σχολείο αδικαιολογητα και να μην σου κόψουν το μεροκάματο;Και οχι μόνο αυτό αλλα να μην εχεις πειθαρχικές συνεπειες;Πιθανον βεβαια να μην την παλεψεις και να μην εχεις το ηθικό να πας να κανεις μαθημα αλλά πως γινεται να την κοπανησεις και να μην τρέχει καστανο;Εχω τους λογους που ρωτάω αλλα μεχρι εδω οι..αποκαλύψεις!