*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 938971 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1078 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 09:47:20 pm »
το κεφάλι είναι το υπουργείο και οι πολιτικές του.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:49:29 »

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 09:55:30 pm »
απλά πολλοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί ,μόλις αποσπασθούν σε κάποιο γραφείο ή διεύθυνση και επειδή είναι εξαρτημένοι από τις ορέξεις του κάθε διευθυντή ξαφνικά μετατρέπονται σε κριτές των εκπαιδευτικών σε σχολεία.

όσο καιρό ήταν σε κάποιο σχολείο δεν πάλευαν να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα τα οποία όμως αργότερα καταγγέλουν μόλις περάσουν την πύλη κάποιου γραφείου.
να δω ποιος υπεύθυνος κάποια στιγμή αποφασίσει να καταργήσει τις κάθε λογής αποσπάσεις.
όσο αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών μάλλον κάποιοι σχολικοί σύμβουλοι και διευθυντές  έχουν αντιληφθεί την αξιολόγηση κατά το δοκούν. 

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 10:29:13 pm »
Δηλαδή εμείς είμαστε η αρκούδα και το Υπουργείο είναι ο αρκουδιάρης με το ντέφι;;
Κατάλαβα καλά;
Τί μου λες; Νόμιζα ότι ήμασταν συνεργάτες!Ανοίξτε το παράθυρο του 5ου να πηδήξω...
Εσένα σου φταίνει δηλαδή, οι κακώς αποσπασμένοι, οι διοικητικοί, οι διευθυντάδες, οι σύμβουλοι κτλ, κτλ
Εσύ ποιο κακό κείμενο έχεις προσπαθήσει ας πούμε να διορθώσεις;Από αυτά που βλέπεις,διότι είναι κάποια που όχι μόνο δεν τα βλέπεις,αλλά ούτε τα φαντάζεσαι!
Δε σου λέω για την πάρτη μου γιατί είμαι ειδική περίπτωση, γραφικός, εκκεντρικός, Κασσάνδρα-μάντης κακών και μπορεί να σοκαριστείς από το μέγεθος της "βλακείας" μου με αυτά που έχω προσπαθήσει να διορθώσω!

ΥΓ Τί παραλήρημα! Τί κρίση αυτογνωσίας! Οιμέ!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 10:37:02 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1081 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 11:15:47 pm »

Είχα την εντύπωση ότι η συζήτηση αφορούσε τα γραφεία, όπου οι επιπτώσεις της πολιτικής και της προχειρότητας του υπουργείου γίνονται περισσότερο αντιληπτές, με τις δυσκολίες που προκαλούν.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:49:29 »

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:46:26 am »
Δηλαδή εμείς είμαστε η αρκούδα και το Υπουργείο είναι ο αρκουδιάρης με το ντέφι;;
Κατάλαβα καλά;
Τί μου λες; Νόμιζα ότι ήμασταν συνεργάτες!Ανοίξτε το παράθυρο του 5ου να πηδήξω...
Εσένα σου φταίνει δηλαδή, οι κακώς αποσπασμένοι, οι διοικητικοί, οι διευθυντάδες, οι σύμβουλοι κτλ, κτλ
Εσύ ποιο κακό κείμενο έχεις προσπαθήσει ας πούμε να διορθώσεις;Από αυτά που βλέπεις,διότι είναι κάποια που όχι μόνο δεν τα βλέπεις,αλλά ούτε τα φαντάζεσαι!
Δε σου λέω για την πάρτη μου γιατί είμαι ειδική περίπτωση, γραφικός, εκκεντρικός, Κασσάνδρα-μάντης κακών και μπορεί να σοκαριστείς από το μέγεθος της "βλακείας" μου με αυτά που έχω προσπαθήσει να διορθώσω!

ΥΓ Τί παραλήρημα! Τί κρίση αυτογνωσίας! Οιμέ!

Ούτε φιρμάνια βγάζω κατά πάντων ούτε φαντάσματα βλέπω ούτε γενικεύω για όλους και για όλα.συνεργάτης είμαι με αυτόν που πονάει τη δουλειά του και με κανέναν άλλον.
για τους αποσπασμένους: θλίβομαι όταν στα σχολεία δεν υπάρχουν καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων ενώ τα γραφεία είναι γεμάτα με καθηγητές αυτών ακριβώς των ειδικοτήτων. το θεωρώ κατάντια.(απόσταση σχολείου με γραφείο 100 μέτρα, ).
Ας εκλέγονταν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων με θητεία ενός έτους από το σύλλογο διδασκόντων με αιτιολόγηση ψήφου και μετά θα έβλεπες πως θα άλλαζαν τα πράγματα στα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1083 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:52:52 am »

Είχα την εντύπωση ότι η συζήτηση αφορούσε τα γραφεία, όπου οι επιπτώσεις της πολιτικής και της προχειρότητας του υπουργείου γίνονται περισσότερο αντιληπτές, με τις δυσκολίες που προκαλούν.

αν τα σχολεία αποκτήσουν διοικητική αυτονομία με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την σχολική μονάδα στην οργάνωση της και την καλή της λειτουργία, τα γραφεία δεν έχουν λόγο ύπαρξης γιατί πολύ απλά σήμερα εξυπηρετούν τους βολευτάδες και την πελατεία τους.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 10:26:57 am »

Αυτά που λες δε γίνονται συνάδελφε, για πολλούς και διάφορους λόγους. Είναι εκτός πραγματικότητας.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Διευθυντής

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1085 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:19:32 pm »
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υφυπουργού Παιδείας προ ημερών σε κάποια περιφερειακή σύσκεψη ,κανένας εκπαιδευτικός δεν πρόκειται να απολυθεί  κι η εφεδρεία παραπέμπεται στις καλένδες . Για την αξιολόγηση ειπώθηκαν  οι γνωστές αοριστολογίες περί μη τιμωρητικής και διαμορφωτικής αξιολόγησης

αυτό το "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα" το ακούω χρόνια τώρα.... πώς δεν μπορείτε;
Δεν έχει κανείς ακουστά για
- περικοπή αποδοχών όταν κάποιος λείπει αδικαιολόγητα απ΄την εργασία του; ( ουκ ολίγες τέτοιες περιπτώσεις )
- αυτοδίκαιη παραπομπή σε ψυχιατρο για κάποιον που επιδεικνύει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά ;  (βλ. υπαλληλικό κώδικα )

Το πρώτο δεν μου χρειάστηκε μέχρι τώρα
Το δεύτερο παρακαλώ να έλθεις να μας δείξεις πως γίνεται και να το εφαρμόσεις  ;D 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 03:06:48 pm από Διευθυντής »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 04:07:58 pm »

αυτό το "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα" το ακούω χρόνια τώρα.... πώς δεν μπορείτε;
Δεν έχει κανείς ακουστά για
- περικοπή αποδοχών όταν κάποιος λείπει αδικαιολόγητα απ΄την εργασία του; ( ουκ ολίγες τέτοιες περιπτώσεις )
- αυτοδίκαιη παραπομπή σε ψυχιατρο για κάποιον που επιδεικνύει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά ;  (βλ. υπαλληλικό κώδικα )

Το πρώτο δεν μου χρειάστηκε μέχρι τώρα
Το δεύτερο παρακαλώ να έλθεις να μας δείξεις πως γίνεται και να το εφαρμόσεις  ;D 

Πλάκα, πλάκα, ξέρεις, για να το λέει η bitch σημαίνει ότι γίνεται όντως  ??? Αν σε ενδιαφέρει να το εφαρμόσεις (και νομίζεις πως έχεις και τα κότσια) δεν έχεις παρά να το ψάξεις για το πως γίνεται και πως εφαρμόζεται (η bitch σου έδωσε το πρώτο hint: δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας).

Αποσυνδεδεμένος Διευθυντής

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1087 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 04:40:57 pm »
Στους 23 συναδέλφους του γυμνασίου μου, θα φερθώ όπως πρέπει  με σεβασμό στην προσωπικότητα τους, , με ευγένεια, στους μαθητές  μας...............ας το κρίνουν....

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 05:05:25 pm »
Αν κάποιος σας απειλεί και σας υβρίζει μέσα προσωπικών μηνυμάτων μπορείτε κάλλιστα να τα στείλετε σε κάποιον από τους διαχειριστές για τα περαιτέρω.

Οποιαδήποτε άλλη δημόσια τοποθέτηση επί προσωπικών μηνυμάτων δεν συνάδει με τους όρους χρήσης και είναι εκ του πονηρού.

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Demo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2012, 11:59:18 pm »

ερώτηση: Υπάρχει περιπτωση να λειπεις από το σχολείο αδικαιολογητα και να μην σου κόψουν το μεροκάματο;Και οχι μόνο αυτό αλλα να μην εχεις πειθαρχικές συνεπειες;Πιθανον βεβαια να μην την παλεψεις και να μην εχεις το ηθικό να πας να κανεις μαθημα αλλά πως γινεται να την κοπανησεις και να μην τρέχει καστανο;Εχω τους λογους που ρωτάω αλλα μεχρι εδω οι..αποκαλύψεις!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 08:21:09 pm από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1090 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 11:22:37 am »
ερώτηση: Υπάρχει περιπτωση να λειπεις από το σχολείο αδικαιολογητα και να μην σου κόψουν το μεροκάματο;Και οχι μόνο αυτό αλλα να μην εχεις πειθαρχικές συνεπειες;Πιθανον βεβαια να μην την παλεψεις και να μην εχεις το ηθικό να πας να κανεις μαθημα αλλά πως γινεται να την κοπανησεις και να μην τρέχει καστανο;Εχω τους λογους που ρωτάω αλλα μεχρι εδω οι..αποκαλύψεις!
Δυστυχώς Demo, υπάρχουν και "συνάδελφοι" (μετρημένοι στα δάχτυλα, αλλά υπάρχουν) που είναι τόσο αδιάφοροι, που μπορεί και να λείπουν από το σχολείο χωρίς δικαιολογία (ή με γελοίες δικαιολογίες, χωρίς άδεια) και ο διευθυντής να τους καλύπτει, είτε γιατί είναι κι αυτός της  ίδιας νοοτροπίας, είτε γιατί δεν θέλει να τσακώνεται, είτε γιατί δεν θέλει να το επισημοποιήσει και να φανεί στα ανώτερα όργανα ότι το σχολείο του είναι μπάχαλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 07:55:18 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος Demo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2012, 04:26:37 pm »

Στις συναδελφισσες είναι ατυχης η αναφορά του διπλού @.Πέρα από αυτό δεν ξερω αν η δική μου δικαιολογία θα φανεί γελοία αλλα αν ο ταδε κανει αποχη  για λιγες μερεςδιοτι...αυτος ξερει βρε αδερφε πειτε μου τις χειρότερες συνεπειες για τωρα και οταν ερθει η αξιολογηση με την διευκρινιση ότι ουδολως τον ενδιαφερει το τελευταιο!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 08:22:13 pm από newseditor »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144