0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ απολύτως!! πριν κάνω μετάταξη ως διοικητικός χρησιμοποιούσα φορητό και προτζέκτορα για τη διδασκαλία του μαθήματός μου - διαδραστικοί τότε ή δεν υπήρχαν ή όσοι υπήρχαν ήταν εξαιρετικά ακριβοί!!! Ε λοιπόν, οι μαθητές ευλαβικά πρόσεχαν το μάθημα...καλώς ή κακώς έχουν συνηθίσει να βλέπουν τον κόσμο μέσα απ΄τον υπολογιστή...τους είναι κάτι οικείο...ακόμα και οι παρουσιάσεις του powerpoint τους κινητοποιούσαν να προσέξουν. Μάλιστα, το ίδιο διαπίστωσαν και οι συνάδελφοι που ήρθαν σε μια υποδειγματική που πραγματοποίησα.... Δε νομίζω ότι είναι λοιπόν μπιχλιμπίδια οι νέες τεχνολογίες. Και επίσης, ο σύλλογος δεν εντυπωσιάζεται όπως τα λοιπά αμερικανάκια. Απλά τυχαίνει να έχουμε πολύ καλό διευθυντή και έτσι στολές, αίθουσα τελετών, βαμμένους τοίχους, αφίσσες στις αίθουσες κάποιες φορές φτιαγμένες και από τα ίδια τα παιδιά, έχουμε...επίσης πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο φυσικών επιστημών και υπολογιστών...ε, δε μένουν και πολλά για να ζητήσεις.
Με βάση τον δημοσιο-υπαλληλικό κώδικα μπορείς να κάνεις αίτηση εξαίρεσης μονομελούς διοικητικού οργάνου από την αξιολόγηση σου (δηλαδή του διευθυντή σου). Κοιταξε το Ν.2690/1999 (ΦΕΚ 45 Α’) άρθρο 7 παρ.4. Δυστυχώς δεν το έχω εύκολο να σου το επισυνάψω... Στην αίτηση σου να παραθέσεις γεγονότα που στηρίζουν το αίτημα σου, γι'αυτό ξεκίνα να συλλέγεις στοιχεία. Επίσης καλό θα είτανε να μιλήσεις και στον συμβουλό σου μην τυχόν και παρέμβει κατά κάποιον τρόπο - μιλώντας ίσως για το πρόβλημα στον διευθυντή της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας στην οποία υπάγεσαι.Καλή τύχη :-)
1.ποια είναι τα τόσο έντονα παράπονα που έχει;2.και πόσο παράλογος μπορεί να είναι;3.μόνο μαζί σου τα έχει βάλει;4.γιατι αν είναι γενικώς εμπαθής,είναι δυνατόν να κάνει σε όλους αναφορά;