0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί μήπως το 90% των επαναστατών έχουν διαβάσει το νόμο;Τα συνθήματα της ΟΛΜΕ αναπαράγουν με πάθος και ένταση.
Αν ξεκίνησαν συναντήσεις οι επιθεωρητές, ξεκίνησαν με τους οσφυοκάμπτες νεοδιόριστους που δεν απεργούν. Η απεργία δεν έχει κριθεί παράνομη, άρα το ψέγος της οσφυοκαμψίας βαραίνει αναμφισβήτητα τους συγκεκριμένους νεοδιόριστους.Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι ξεκίνησε σε κάποιες ελάχιστες και άγνωστες περιπτώσεις που κρύβονται στο σκοτάδι για να μην τους κράξουνε, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ολοκληρωθεί....
Lemonpies , συμφωνώ μαζί σου απλώς δε νομίζω ότι είναι σωστό να βαραινουμε ηθικά συναδέλφους που έστω κ από φόβο προχωρούν. Γιατί έτσι γινεται και η άλλη πλευρά σαν την ακατανομαστη.
Κοίτα, και μόνο που ξεκίνησαν να έρχονται σημαίνει ότι προχωρά άσχετα με την απεργία. Ούτε το ένα είναι παράνομο όμως ούτε και το άλλο. Στάσου, όταν λες δε θα ολοκληρωθεί; Δηλαδή θα τον λουστω να μπει στην τάξη και θα ναυαγήσει μετά η ιστορία; Εγώ άκρη δεν έχω βγάλει . Αν βάλουμε προσωπική τοποθέτηση, αν βγει η ΝΔ θα μας υποχρωσει με το ζόρι να την κάνουμε . Αν όχι τότε ναι θα μαζευτεί το υπέρλαμπρο εγχείρημα.
Μα σοβαρα τώρα περίμενε κανεις ότι αυτή η απεργία θα διέκοπτε την αξιολόγηση που είναι ένα από τα βαρύτερα προεκλογικά επιχειρήματα αυτής της κυβερνησης; Εδώ δεν σταμάτησε η αυτοαξιολόγηση με την τεράστια συμμετοχή που ήταν και πιο εύκολο να πειστει ο μέσος γονέας ότι αυτό μπορεί να υποβαθμίσει το σχολείο του δικού ΤΟΥ παιδιού. Θα σταματήσει η ατομική, που όλα σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να πουν ότι ξεκίνησε και μάλιστα να έχουν και τη χαρά να πουν ότι δεν τη θελουμε;
για σας τους δυο ομως μια χαρα δουλεψε η "χουντα" και τα δικαστηρια της, και τρουπωσατε στο δημοσιο να υπηρετειτε την χουντα....και να μπορειτε να την κραζετε (ανωνυμα απο το πληκτρολογια και την ασφαλεια του καναπε σας βεβαιως,βεβαιως)
Άρα, κι ενάς ακόμη λόγος να μην ψηφίσει κάποιος αυτή την κυβέρνηση είναι ασφαλώς η επιστροφή στο απολίθωμα του επιθεωρητή, στον οποίο λογοδοτούσαν οι παλαιοί εκπαιδευτικοί & που δεν επέτρεπε καμία παρέκκλιση από την δική του περπατημένη...!Αν το Μαρούσι δεν πήρε το μήνυμα της απεργίας κι αν η Κεραμέως θεωρεί ότι το 50% στη Δευτ/θμια και το 60+% στην Πρωτ/θμια που απήργησε, είναι οι συνδικαλιστές και μόνο κι αν συνεχίζει να περιφέρεται στα κανάλια & τις εκπομπές υποστηρίζοντας ανυπόστατα πράγματα, του τύπου "η ελληνική κοινωνία θέλει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών" (έλεος δηλ.), θα το πάρει το μήνυμα πιο απτά στις 9 του Απρίλη (όπως αναμένεται να στηθούν οι κάλπες)! Ήδη, έτσι κι αλλιώς, στη συνείδηση του εκπαιδευτκού κόσμου έχει μείνει ως η χειρότερη, η πιο άσχετη στα θέματα του Υπουργείου και η πιο επικίνδυνη!
Εγώ που είμαι περπατημένη θα τα πάω καλά στην αξιολόγηση?
https://www.protothema.gr/world/article/1341364/kanadas-i-trans-daskala-me-prosthetiko-stithos-dunetai-adras-ektos-sholeiou/