0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε...έχω μια ερώτηση για την Αιτηση του περίφημου ΤΕΣΤ Δεξιοτήτων!Όποιος έχει ασχοληθεί με την αίτηση θα έχει δει ότι "τον τίτλο σπουδών" μας τον σημειώνουμε με "κωδικό" (ο οποίος αναφέρεται στο παράρτημα της προκήρυξης ανάλογα με το τι έχεις σπουδάσει) Εγώ που είμαι απόφοιτη
Το Τεστ Δεξιοτήτων, όπως είπαμε, δεν αφορά τον διαγωνισμό των Εκπαιδευτικών, αλλά μπορούν να το δώσουν όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις που προκηρύσσονται με σειρά προτεραιότητας. Η ερώτησή μου είναι η εξής (κυρίως στους παλαιότερους, καθότι φρεσκοορκισμένη εγώ ακόμη!): Το πτυχίο Φιλολογίας ανήκει ως προς τον κωδικό τίτλου στις ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ 106, στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 110 ή στις ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 111. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτησή μου, έχω μια άποψη σχετικά με το θέμα, απλώς ήθελα να μου το επιβεβαιώσει κάποιος πιο έμπειρος!!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλό διάβασμα σε όσους ξεκίνησαν ήδη!
Παράθεση από: mirella_85 στις Ιανουαρίου 15, 2008, 01:27:12 amΤο Τεστ Δεξιοτήτων, όπως είπαμε, δεν αφορά τον διαγωνισμό των Εκπαιδευτικών, αλλά μπορούν να το δώσουν όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις που προκηρύσσονται με σειρά προτεραιότητας. Η ερώτησή μου είναι η εξής (κυρίως στους παλαιότερους, καθότι φρεσκοορκισμένη εγώ ακόμη!): Το πτυχίο Φιλολογίας ανήκει ως προς τον κωδικό τίτλου στις ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ 106, στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 110 ή στις ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ 111. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτησή μου, έχω μια άποψη σχετικά με το θέμα, απλώς ήθελα να μου το επιβεβαιώσει κάποιος πιο έμπειρος!!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλό διάβασμα σε όσους ξεκίνησαν ήδη!εχω κι εγω την ιδια απορια...
Γνωρίζει κάποιος το e-mail του Ασεπ?