0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ερώτηση που έκανα σε γνωστό μου επιμορφωτή αναφορικά οδοιπορικά, αποζημίωση κλπ μου είπε ότι κατά 99% ΔΕΝ προβλέπετε...Για ευρωπαϊκώς επιδοτούμενο πρόγραμμα μου φαίνεται παράξενο...Τι να πω... Αλί σε μας που σε αντίθεση με όλους τους άλλους (τις ειδικότητες εννοώ) δεν παίρνουμε ούτε 300 ούτε τίποτα...
Άσχετο αλλά σχετικό με την ειδικότητα:Επειδή έχουν αρχίσει τα μηχανήματα των εργαστηρίων να τα παίζουν (κλέινουν 10ετία;;; δεν ξέρω) προβλέπεται κάποια ενέργεια αντικατάστασης εξοπλισμού; Ή ρωτάω ανέκδοτα;;;
Παράθεση από: Zafiris στις Μαρτίου 15, 2008, 10:12:26 pmΆσχετο αλλά σχετικό με την ειδικότητα:Επειδή έχουν αρχίσει τα μηχανήματα των εργαστηρίων να τα παίζουν (κλέινουν 10ετία;;; δεν ξέρω) προβλέπεται κάποια ενέργεια αντικατάστασης εξοπλισμού; Ή ρωτάω ανέκδοτα;;;thinclients + edubuntu!!!
Τώρα που ανέφερες το edubuntu βρήκα αυτό:http://www.edubuntu.org/news/macedonia-schoolsΑμάν, τρελαίνομαι όταν χρησιμοποιούν το όνομα έτσι!
Κανένα link;;;;Και συγγνώμη για την τροπή που πήρε το θέμα, αν ενδιαφέρεστε να ανοίξουμε thread αλλού!
Μια ερώτηση αν κάποιος μπορεί να απαντήσει..Δήλωσα σε 2 προγ/τα που το καθένα έχει χωρητικότητα 13 ατόμων. Δεν δήλωσα σε άλλα γιατί είναι αδύνατο να μετακινηθώ σε άλλη πόλη. Τι θα γίνει αν δεν κληρωθώ? Γιατί έτσι το κόβω..Θα πρέπει εκ νέου να υποβάλλω αίτηση μετά τις 12/06?