0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι ακριβώς στην ίδια κατασταση με εσένα RETA.Πρωτοδιόριστη σε ακριτικό νησί με άδεια ανατροφής που λήγει 5 Ιουνίου.Εχω υπόλοιπο να υπηρετήσω περίπου 3 βδομάδες.Εχω δύο μωρά κάτω των 4.Οπότε ισως αν δεν βρώ άτομα να μου τα κρατήσουν να μη μπορέσω να παω.Δεν ξέρω τι να κάνω.Σκέφτομαι για αναρωτική αν και είναι δύσκολο.Τη λύση της ανευ αποδοχών θα τη θεωρούσα εσχατη λύση.Αν είναι κανεις άλλος στη θέση μου τι σκοπεύει να κάνει;
Καλημερα συναδελφοι αν γνωριζει κανενας συναδελφος κατι σχετικο ας μου απαντησει παρακαλω πολυΗ αδεια μου (ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ)ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ 30/06 και ο διευθυντης του σχολειου μου ειπε οτι πρεπει να παρουσιαστω στο σχολειο για αναληψη υπηρεσιας απο 1 ιουλιου.εν τω μεταξυ στον τοπο διορισμου μου θα παω ετσι κι αλλιως απο σεπτεμβριο (ειναι δυσπροσιτο). υπαρχει αλλος τροπος να γινει η αναληψη υπηρεσιας; ταχυδρομικα η΄με φαχ;;;ευχαριστω
Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Απριλίου 30, 2010, 09:17:50 amΚαλημερα συναδελφοι αν γνωριζει κανενας συναδελφος κατι σχετικο ας μου απαντησει παρακαλω πολυΗ αδεια μου (ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ)ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ 30/06 και ο διευθυντης του σχολειου μου ειπε οτι πρεπει να παρουσιαστω στο σχολειο για αναληψη υπηρεσιας απο 1 ιουλιου.εν τω μεταξυ στον τοπο διορισμου μου θα παω ετσι κι αλλιως απο σεπτεμβριο (ειναι δυσπροσιτο). υπαρχει αλλος τροπος να γινει η αναληψη υπηρεσιας; ταχυδρομικα η΄με φαχ;;;ευχαριστωόχι πρέπει να πας στο σχολείο να υπογράψεις για ανάληψη υπηρεσίας στις 30/6/2010 ... γιατί θα πρέπει αφενός να πληρώνεσαι από εκεί και αφετέρου θα κάνεις και μια καλοκαιρινή υπηρεσία αφού τελειώνει η άδειά σου.