0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναστασία Όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να διεκδικούμε τα δίκια μας, καλό είναι. Giwrgo, συμφωνώ με αυτό που λες. Μπορώ να φτιάξω ένα ενιαίο group τμημάτων ΦΠΨ-ΦΠ-ΦΚΣ, προτού προχωρήσουμε σε ίδρυση Συλλόγου.
Θα δούμε Αναστασία μου. Θέλει σκέψη το πράγμα.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 03:24:15 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 12:48:01 pmΠάντως, ρε παιδιά, να πω κάτι άσχετο - σχετικό μια και αναφέρεστε σε μαθήματα που πήρατε από άλλα τμήματα. Για μένα μακράν το πιο δύσκολο μάθημα που πήρα από άλλο τμήμα σε όλη τη σχολή ήταν μια ...μημένη αρχαιολογία στο Γ εξάμηνο, την οποία την έσερνα σχεδόν μέχρι το πτυχίο. Ένα πράσινο βιβλίο, δε θυμάμαι ποια καθηγήτρια το έκανε, αλλά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή άλλαξε και το πήρε νομίζω μια Σχ(ο)ινά και έγινε λαϊκό προσκύνημα... τρέχαμε όλοι να προλάβουμε να το δώσουμε με αυτή! Αν θυμάται κάποιος συνάδελφος, ας μου πει το όνομα της καθηγήτριας ή τον τίτλο του βιβλίου, γιατί έχω κολλήσει μάλλον θα αναφέρεις το μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΛΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, γυνάικα ήταν, αλλα μου διαφεύγει το όνομα.Κοκκορού-Αλευρά;;;
Παράθεση από: karxarias29 στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 12:48:01 pmΠάντως, ρε παιδιά, να πω κάτι άσχετο - σχετικό μια και αναφέρεστε σε μαθήματα που πήρατε από άλλα τμήματα. Για μένα μακράν το πιο δύσκολο μάθημα που πήρα από άλλο τμήμα σε όλη τη σχολή ήταν μια ...μημένη αρχαιολογία στο Γ εξάμηνο, την οποία την έσερνα σχεδόν μέχρι το πτυχίο. Ένα πράσινο βιβλίο, δε θυμάμαι ποια καθηγήτρια το έκανε, αλλά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή άλλαξε και το πήρε νομίζω μια Σχ(ο)ινά και έγινε λαϊκό προσκύνημα... τρέχαμε όλοι να προλάβουμε να το δώσουμε με αυτή! Αν θυμάται κάποιος συνάδελφος, ας μου πει το όνομα της καθηγήτριας ή τον τίτλο του βιβλίου, γιατί έχω κολλήσει μάλλον θα αναφέρεις το μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΛΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, γυνάικα ήταν, αλλα μου διαφεύγει το όνομα.
Πάντως, ρε παιδιά, να πω κάτι άσχετο - σχετικό μια και αναφέρεστε σε μαθήματα που πήρατε από άλλα τμήματα. Για μένα μακράν το πιο δύσκολο μάθημα που πήρα από άλλο τμήμα σε όλη τη σχολή ήταν μια ...μημένη αρχαιολογία στο Γ εξάμηνο, την οποία την έσερνα σχεδόν μέχρι το πτυχίο. Ένα πράσινο βιβλίο, δε θυμάμαι ποια καθηγήτρια το έκανε, αλλά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή άλλαξε και το πήρε νομίζω μια Σχ(ο)ινά και έγινε λαϊκό προσκύνημα... τρέχαμε όλοι να προλάβουμε να το δώσουμε με αυτή! Αν θυμάται κάποιος συνάδελφος, ας μου πει το όνομα της καθηγήτριας ή τον τίτλο του βιβλίου, γιατί έχω κολλήσει
ΥΓ: Το βιβλίο της Εισαγωγής στην Κλασική Αρχαιολογία ήταν της Κοκκορού-Αλευρά και το δίδασκε η Κόκκου-