0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοείται θα σας στηρίξω. Έχω μάλιστα να αντιπροτείνω αντί γιασυνέντευξη να περνάτε πασαρέλα...
μιας και μιλησατε για δυσκολα μαθηματα τι να σας πω βρε παιδια αυτη την ερμη την στατιστικη 2 την εδωσα ποσες φορες ...τι υπνωτισμο ειχα κανει τι σε μαγγισες πηγα τιποτα 3 φορες την εδωσα και τελικα οταν αποφασισα να δωσω τελευταια φορα (αλλιως θα απειλουσα τον καθηγητη...χιχιχιχι)ευτυχως την περασα... και ετσι ζει ακομα ...νομιζω ...
Ο Ξυδάς έκανε και σε εμας στο φπψ και οντως εκοβε πολυ κόσμο.Ευτυχως δεν ημουν σ'αυτους...αλλά παντου υπάρχουν δυσκολιες...αλλά και του αρχαιολογικου καλύτεροι ηταν?θυμάμαι ο Μικρογιαννακης στην αρχαια ιστορία μας ειχε βάλει να απαντήσουμε στα αρχαια...αμ ο άλλος που μιλαγε μόνο λατινικά?μου διαφεύγει το ονομά του...εμεις τον φωνάζαμε αουξιλιο ,γιατι μια φορά ειχε κλειστει στο ασανσερ κι αντι να φωνάζει βοηθεια στα αλληνικά,φωναζε στα λατινικάΠάντως δε θεωρώ πως οι του κλασικού εχουν περισσότερες γνώσεις...η εμπειρία είναι που μετράει///εγώ δεν ηθελα κλασικό....νομικη στοχευα αλλά βρεθηκα στη β μου επιλογη...στο φπψ...δε νιωθω μειονεκτικά...αντιθετα θεωρώ πως σου ανοιγει τους ορίζοντες...κι οσον αφορά τις γνώσεις...3 φορες επιτυχουσα στον ασεπ είμαι...
Παράθεση από: Elpida!!! στις Δεκεμβρίου 14, 2009, 04:49:55 pmΟ Ξυδάς έκανε και σε εμας στο φπψ και οντως εκοβε πολυ κόσμο.Ευτυχως δεν ημουν σ'αυτους...αλλά παντου υπάρχουν δυσκολιες...αλλά και του αρχαιολογικου καλύτεροι ηταν?θυμάμαι ο Μικρογιαννακης στην αρχαια ιστορία μας ειχε βάλει να απαντήσουμε στα αρχαια...αμ ο άλλος που μιλαγε μόνο λατινικά?μου διαφεύγει το ονομά του...εμεις τον φωνάζαμε αουξιλιο ,γιατι μια φορά ειχε κλειστει στο ασανσερ κι αντι να φωνάζει βοηθεια στα αλληνικά,φωναζε στα λατινικάΠάντως δε θεωρώ πως οι του κλασικού εχουν περισσότερες γνώσεις...η εμπειρία είναι που μετράει///εγώ δεν ηθελα κλασικό....νομικη στοχευα αλλά βρεθηκα στη β μου επιλογη...στο φπψ...δε νιωθω μειονεκτικά...αντιθετα θεωρώ πως σου ανοιγει τους ορίζοντες...κι οσον αφορά τις γνώσεις...3 φορες επιτυχουσα στον ασεπ είμαι... Αναφέρεσαι φυσικά στον ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ!! Παμμέγιστος μα#^*@@!!! ... Μα γιατί μου ξεχνάτε συνέχεια τον Παπανικολάου
Έχεις δίκιο Μετανοώ γονυπετής!
Δεν γίνεται συνάδελφε αυτό που λες. Δηλαδή αν μια χώρα έχει πολλούς αρχιτέκτονες ή γιατρούς θα πρέπει να απαγορέψει τα πανεπιστήμια να δέχονται νέους φοιτητές και κατ'επέκταση τα παιδιά που έχουν κλίση προς τα εκεί να μη γίνουν αρχιτέκτονες ή γιατροί;Στη σήμερον Ελλάδα, για πες μου ποιος δεν είναι άνεργος; Πολυτεχνίτες; Γιατροί; Οικονομολόγοι; Δικηγόροι;...