*

Αποστολέας Θέμα: ΙΑ φάση Αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 6859 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
Απ: ΙΑ φάση Αναπληρωτές
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 18, 2008, 11:10:13 pm »
για τους φιλολόγους η τελευταία μη τρίτεκνη από όσους προσλήφθηκαν προχθές είναι η χρυσικου νίκη με σειρά στον πίνακα αναπληρωτών 1039

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:23:07 »

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 18, 2008, 11:15:13 pm »
'Οπως 'εγραψε παραπάνω το vikoulaki η σειρά έφτασε στο 234 με 23,577 μόρια.Πολλά ακούγονται ότι θα πάρουν κι άλλους.Εύχομαι να είστε κοντά και να σας καλέσουν σε βολικό μέρος όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να μαζέψετε τα ρημαδομόρια!!!

Παιδιά μια διευκρίνιση μπορείτε να μου κάνετε;Αφού ο τελευταίος αναπληρωτής είναι 20,.. γιατί λέτε ότι η σειρά έφτασε στα 23,577 μόρια; Υπάρχει κανένας πίνακας που δεν βλέπω εκτός αυτού του Υπουργείου, που σημειωτέον δεν αναγράφεται και η σειρα (234); Από πού το βλέπετε αυτό;Το ρωτάω, γιατί είμαι πολύ κοντά, αλλά δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να περιμένω ή όχι για αναπληρώτρια φέτος!! :( ??? ???

Καταρχην μιλούσα για μαθηματικούς και συγνώμη που δεν το ανέφερα.Ως αναφορά τη σειρά και τα μόρια υπάρχουν οι πίνακες κατάταξης στο
http://e-aitisi.sch.gr/ για όλες τις ειδικότητες.Εκεί αναγράφονται όλα αναλυτικά.Δεν είναι αλφαβητικά, πρέπει να κάνεις εύρεση του ονόματος σου άπό την επεξεργασία.Εύχομαι γρήγορη αναπλήρωση!!
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 18, 2008, 11:58:24 pm »
      Καλησπέρα σε όλους. Από εδώ και πέρα τι έπεται παιδιά; Θα υπάρξει και άλλη φάση ή τελείωσε;

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 09:17:17 am »
ammy, αναπληρωτές προσλαμβάνονται μεχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ίσως και αρχές Μαρτίου. 35 θέσεις πίσω σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:23:07 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 10:53:44 am »
Αναφερόμουνα στους Μαθηματικούς για την σειρά και τα μόρια και αν μπέρδεψα κάποιον ζητώ συγνώμη

Αποσυνδεδεμένος demis_n

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 04:42:02 pm »
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά!

για τους φιλολόγους η τελευταία μη τρίτεκνη από όσους προσλήφθηκαν προχθές είναι η χρυσικου νίκη με σειρά στον πίνακα αναπληρωτών 1039
Δηλαδή αν η τελαιταία είναι η Χρυσικου, γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι ο Μπιρίλης, τότε με το επόμενο κύμα με φωνάζουν εκτός αν δεν μετράω και τους τρίτεκνους που δεν ξέρω πόσους παίρνουν..Αν είμαστε καλά!! Το είχα ξεγράψει τελείως για φέτος και τώρα πέφτω λιγάκι από τα σύννεφα!! :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 07:57:51 pm »
    Μακάρι να βγεις αληθινός syrrahm. Σε ευχαριστώ για το κουράγο!

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 08:44:58 pm »
στην ιστοσελίδα του υπουργείου τα ονόματα των φιλολόγων  είναι ανακατεμένα.αν κοιτάξεις τον πίνακα αναπληρωτών από το 1019 μέχρι το 1039 θα βρεις 15 ονόματα. τα υπό-
λοιπα ονόματα είναι τρίτεκνοι.τι σειρά περίπου έχεις demis n?

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 09:04:46 pm »
      Καλησπέρα σε όλους. Από εδώ και πέρα τι έπεται παιδιά; Θα υπάρξει και άλλη φάση ή τελείωσε;

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 19, 2008, 10:37:32 pm »
           Σε ευχαριστώ IGF. Έχεις δίκιο, τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά αυτή η αναμονή είναι που κουράζει. Ελπίζω το νέο κύμα να έρθει γρήγορα και να τοποθετηθείς. Εξάλλου είσαι πιο κοντά και εσύ περισσότερο από όλους θα έχεις αγωνία.

Αποσυνδεδεμένος demis_n

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 11:59:16 am »
στην ιστοσελίδα του υπουργείου τα ονόματα των φιλολόγων  είναι ανακατεμένα.αν κοιτάξεις τον πίνακα αναπληρωτών από το 1019 μέχρι το 1039 θα βρεις 15 ονόματα. τα υπό-

IGF 76 δεν είμαι καν ούτε πέντε θέσεις μακριά από το 1039... Λες να είμαι στους επόμενους; Κι αν ναι άραγε τι κενά θα παίξουν, που είχα δηλώσει ότι αποδέχομαι σε οποιοδήποτε μέρος;; Μακάρι να μην χρειαστεί να ξενιτευτώ για τα καλά και να πρέπει να παρατήσω τα πάντα (μέσα σ'αυτά και οι ετοιμασίες του γάμου μου.. :P )

Αποσυνδεδεμένος IGF 76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σοφόν το σαφές
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 02:16:21 pm »

IGF 76 δεν είμαι καν ούτε πέντε θέσεις μακριά από το 1039... Λες να είμαι στους επόμενους; Κι αν ναι άραγε τι κενά θα παίξουν, που είχα δηλώσει ότι αποδέχομαι σε οποιοδήποτε μέρος;; Μακάρι να μην χρειαστεί να ξενιτευτώ για τα καλά και να πρέπει να παρατήσω τα πάντα (μέσα σ'αυτά και οι ετοιμασίες του γάμου μου.. :P )
λογικά πρέπει να σε πάρει!θέμα χρόνου είναι,πιστεύω.εξαρτάται τι δήλωσες και τι κενά υπάρχουν τώρα.ας έρθει εκείνη η στιγμή  να σε καλέσει και όλα τα άλλα φτιάχνουν.

Αποσυνδεδεμένος demis_n

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 02:42:11 pm »

Παράθεση
λογικά πρέπει να σε πάρει!θέμα χρόνου είναι,πιστεύω.εξαρτάται τι δήλωσες και τι κενά υπάρχουν τώρα.ας έρθει εκείνη η στιγμή  να σε καλέσει και όλα τα άλλα φτιάχνουν.
Παράθεση

Δεν είχα μπει μωρέ σ' αυτήν την διαδικασία και τώρα μαζί με όλες τις έννοιες προστέθηκε κι αυτή! Όχι ότι δεν θέλω να με καλέσουν! Τη σκούφια μου πετάω, δεν το συζητώ αυτό, αλλά όλα μου ήρθαν εντελώς ξαφνικά, γιατί δεν παρακολουθούσα καθόλου τις εξελίξεις! :)
Για να δούμε λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 21, 2008, 11:49:52 am »

Παράθεση
λογικά πρέπει να σε πάρει!θέμα χρόνου είναι,πιστεύω.εξαρτάται τι δήλωσες και τι κενά υπάρχουν τώρα.ας έρθει εκείνη η στιγμή να σε καλέσει και όλα τα άλλα φτιάχνουν.
Παράθεση

Δεν είχα μπει μωρέ σ' αυτήν την διαδικασία και τώρα μαζί με όλες τις έννοιες προστέθηκε κι αυτή! Όχι ότι δεν θέλω να με καλέσουν! Τη σκούφια μου πετάω, δεν το συζητώ αυτό, αλλά όλα μου ήρθαν εντελώς ξαφνικά, γιατί δεν παρακολουθούσα καθόλου τις εξελίξεις! :)
Για να δούμε λοιπόν...

Ε άμα είναι για τέτιοιες ευχάριστες εξελίξεις αξίζει τον κόπο θαρρώ!για σκέψου άλλους που τα παρακολουθούν στενά και δεν τους έρχοναι.Άντε με το καλό να σου έρθουν όλα βολικά!
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182759
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)