0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διαχρονική απορία όμως στο θέμα του μισθού είναι η εξής: γιατί περισσεύει πάντα τόσος μήνας όταν τελειώνει ο μισθός??
Η μισθοδοσία του Οκτώβρη έχει υπολογισθεί με τη νέα εισοδηματική. Οι διαφορές που προκύπτουν στις αποδοχές οφείλονται στο ότι κάθε διεύθυνση χρησιμοποιεί διαφορετικό πρόγραμμα μισθοδοσίας και έτσι υπάρχουν διαφορές στην παρακράτηση του φόρου. Επίσης δεν είναι ενδεικτικό να συγκρίνουμε τις αποδοχές μας με κάποιον που έχει ίδιο ΜΚ με εμάς, γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικές κρατήσεις΄ (πριν ή μετά το 1993). Άσε που η αύξηση είναι αστεία οπότε μη περιμένετε εμφανή διαφορά.
Παράθεση από: REX στις Οκτωβρίου 07, 2008, 04:21:25 pmΗ μισθοδοσία του Οκτώβρη έχει υπολογισθεί με τη νέα εισοδηματική. Οι διαφορές που προκύπτουν στις αποδοχές οφείλονται στο ότι κάθε διεύθυνση χρησιμοποιεί διαφορετικό πρόγραμμα μισθοδοσίας και έτσι υπάρχουν διαφορές στην παρακράτηση του φόρου. Επίσης δεν είναι ενδεικτικό να συγκρίνουμε τις αποδοχές μας με κάποιον που έχει ίδιο ΜΚ με εμάς, γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικές κρατήσεις΄ (πριν ή μετά το 1993). Άσε που η αύξηση είναι αστεία οπότε μη περιμένετε εμφανή διαφορά.Δηλαδή αν ήμουν σε άλλο νομό θα είχα διαφορετικό μισθό;Έχω Μ.Κ. 15, νέα ασφαλισμένη, έγγαμη με ένα παιδί. Ο Χουλιάρας έχει καθαρές αποδοχές 1252 ευρώ.Είμαι σε παραμεθόριο με επίδομα 120 ευρώ μικτά, άρα περίπου 80 ευρώ καθαρά. Οπότε σύμφωνα με τον Χουλιάρα πρέπει να έχω μισθό 1252+80=1332 ευρώ. Δεν έχω τόσα.Δηλαδή αν δεν ήμουν σε παραμεθόριο θα είχα 1252. Μας κοροιδεύουν με το παραμεθόριο;