0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΑΣΠΑΙΤΕ δεν είναι υποχρεωτική και για τους μόνιμους; Δηλαδή όταν διοριστεί κάποιος εκπαιδευτικός, δεν είναι υποχρεωμένος σε Χ χρόνια να παρακολουθήσει και ΑΣΠΑΙΤΕ αν το πτυχίο του δεν είναι παιδαγωγικό;
Υπαρχει καποια ιστοσελιδα για την ασπαιτε που να λειτουργει να μπορουμε να μαθουμε πληροφοριες?? εμενα προσωπικα δεν μου ανοιγει καμια απ'οσες δινετε...
Παράθεση από: iokasti στις Ιουλίου 05, 2006, 12:35:46 amΥπαρχει καποια ιστοσελιδα για την ασπαιτε που να λειτουργει να μπορουμε να μαθουμε πληροφοριες?? εμενα προσωπικα δεν μου ανοιγει καμια απ'οσες δινετε... Τα έγγραφα που ανεβάζω στον server μου, δεν σου ανοίγουν;
Παράθεση από: Dr_Michael στις Ιουλίου 05, 2006, 12:37:43 amΠαράθεση από: iokasti στις Ιουλίου 05, 2006, 12:35:46 amΥπαρχει καποια ιστοσελιδα για την ασπαιτε που να λειτουργει να μπορουμε να μαθουμε πληροφοριες?? εμενα προσωπικα δεν μου ανοιγει καμια απ'οσες δινετε... Τα έγγραφα που ανεβάζω στον server μου, δεν σου ανοίγουν; ευτυχως μου ανοιγουν!! παλι καλα που τα ανεβαζεις κι εσυ!! απλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καμια ιστοσελιδα, να ενημερωθω γενικα για την σχολη,γιατι δεν εχω ιδεα...
Όσο περισσότερο μελετώ την προκήρυξη τόσο πιο πολύ διαπιστώνω το μέγεθος της ταλαιπωρίας αλλά και το κόστος!! Επικυρώσεις επί επικυρώσεων, βεβαιώσεις, χρήματα, ταλαιπωρία...Τελικά αξίζει ο κόπος;
Παράθεση από: iokasti στις Ιουλίου 05, 2006, 12:40:31 amΠαράθεση από: Dr_Michael στις Ιουλίου 05, 2006, 12:37:43 amΠαράθεση από: iokasti στις Ιουλίου 05, 2006, 12:35:46 amΥπαρχει καποια ιστοσελιδα για την ασπαιτε που να λειτουργει να μπορουμε να μαθουμε πληροφοριες?? εμενα προσωπικα δεν μου ανοιγει καμια απ'οσες δινετε... Τα έγγραφα που ανεβάζω στον server μου, δεν σου ανοίγουν; ευτυχως μου ανοιγουν!! παλι καλα που τα ανεβαζεις κι εσυ!! απλα αναρωτιομουν αν υπαρχει καμια ιστοσελιδα, να ενημερωθω γενικα για την σχολη,γιατι δεν εχω ιδεα... Τι browser χρησιμοποιείς; Αν χρησιμοποιείς Mozilla για παράδειγμα δεν το ανοίγει, θέλει internet explorer.