0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε περίπτωση, λέμε τώρα, που είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα εισαχθούν στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) και σε καλέσουν Αναπληρωτή/ ωρομίσθιο, και δε σε βολεύει να παρακολουθήσεις τη φετινή χρονιά, υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσεις την επόμενη;
Ναι το ξέρω οτι υπάρχει όριο ωρών και είναι 480 ώρες σύνολο. Εγώ λέω κάτι άλλο : αν διαβάσεις προσεκτικά την προκήρυξη λέει "Η πείρα αυτή μπορεί να έχει αποκτηθεί στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε ΙΕΚ και στην Ανώτατη Εκπαίδευση. " Επειδή δεν αναφέρεται πουθενά η πείρα από Α/θμια πήρα τηλ να ρωτήσω και μου είπαν χωρίς να είναι σίγουροι οτι μάλλον δεν μετράει καθόλου η προυπηρεσία από Α/θμια (ακόμα και αν είναι πάνω από το όριο των 480 ωρών).
Θα ήθελα να ρωτήσω! Αν ξέρεται! Είμαι φοιτητής επί πτυχίο ΤΕΙ, τμήματος μηχανολογίας με μόνη εκκρεμότητα την πρακτική άσκηση η οποία τελειώνει σε 1 μήνα! Θα μπορούσα να παραδώσω αναλυτική βαθμολογία εξάμηνων και πτυχιακής εργασίας; Και τι πιθανότητες θα έχω; αν και έχω διαβάσει την εγκύκλιο αναλυτικά και λέει ότι απορρίπτονται όλοι όσοι δεν έχουν καταθέσει το πτυχίο τους!