0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΠΩ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΕ12 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι??Στους ΠΕ19 -Π20, λαμβάνεται υπόψη και η γνώση χειρισμού υπολογιστή τελικά ή όχι? Έσας σας τα έχουν προσμέτρησει τα 5 μόρια?? Εμένα μου λείπουν 5 μόρια από ότι είχα υπολογίσει αρχικά, και κοντέυω να τρελάθώ γιατί με αυτά τα 5 μόρια θα ήμουν μέσα στους εισακτέους!!Όντως απαράδεκτο φίλε Blackadder το ότι δεν ανακοίνωσαν τους πίνακες αναλυτικά και οτι επαιζαν το κρυφτουλι βγαζοντας και βαζοντας τα αποτελεσματα και ανεβαζοντας και κατεβαζοντας το site. Γενικώς τις τελευταίες 2 μέρες σιχάθηκα αυτό το πράγμα που λέγεται ΣΕΛΕΤΕ ή ΑΣΠΑΙΤΕ ή ΕΠΠΑΙΚ ( αμάν πια με αυτες τις συντομογραφίες).Περιμενω απαντηση απο συναδελφους ΠΕ19-20 αν τους εχουν προσμετρησει τη χρηση υπολογιστων ή όχι για να δω αν πρεπει να κανω ενσταση ή οχι!
Τι το ρωτάς;;;; Προφανώς πρέπει να μετρήσει η γνώση Η/Υ στους πληροφορικούς! Να κάνεις ένσταση! Σιγά μην μας βάλουν να δώσουμε και ECDL!!!!!
Μα απότι ξέρω σε όλους μέτρησε το πεντάρι για τους πληροφορικάριους...εσύ έχεις προϋπηρεσία,ξένη γλώσσα,βαθμό πτυχίου και όλα αυτά και σου βγαίνουν λάθος τα μόρια;Μήπως δε σου μέτρησαν κάποια προϋπηρεσία και δεν είναι το 5 από τη γνώση Η/Υ;