0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πίστευω φίλε ajax_7 ότι τόσο εσύ όσο και γώ (που έστειλα λάθος δικαιολογητικό για την επαγγελματική εμπειρία όπως λέω παραπάνω) έχουμε ελάχιστες εώς καθόλου πιθανοτητες για να δικαιωθεί η ένσταση μας! Αν δεις την προκήρυξη ( εγώ έκανα τον κόπο να την ξαναδιαβάσω) δεν αναφέρει πουθενά για Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωωσομάθειας! Κακώς βέβαια, αλλά από ότι έχω καταλάβει αυτή την προκήρυξη-κανονισμό την έχουν σαν ευαγγέλιο και λίγο δύσκολο να αλλάξει κάτι. Οπότε τόσο εσύ όσο και γω την επόμενη φορά πρέπει να δίνουμε περισσότερη προσοχή στις προκηρύξεις!!! Υ.Γ.1 Κάνε την ένσταση σου κανονικά, άσχετα αν δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα! Δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά! Ίσως την κάνω και γω! Πάλι καλά που δε ζητάν έξτρα παράβολο! Ικανόυς τους είχα!
εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι;;; εφόσον οι εγγραφές ξεκινούν την επόμενη Δευτέρα 16/10 πότε θα δουν τις ενστάσεις; Ξέρουμε πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ενστάσεων;;; πότε θα προλάβουν να τα δουν; λίγο περιέργα δεν είναι τα περιθώρια;;;εγώ είχα στείλει βεβαίωση από το φροντιστήριο ότι έχω το ecdl αντί για το πτυχίο και δε μου τη μετρήσαν. μιλάμε αυτοί είναι πιο γραφιοκράτες και από τον ΑΣΕΠ (στον οποίο η βεβαίωση αυτή προσμετράται κανονικά). έχεις κανείς άλλος τέτοια περίπτωση;
Dr.Michael,where is everybody?Κάνε attachment σε παρακαλώ τα αποτελέσματα της ΑΣΠΑΙΤΕ, δεν μπορώ να μπω!!!Θα φρικάρουμε σε λέω!thanx