0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ φοβαμαι οτι δεν προκειται να ασχοληθούν ιδιαίτερα εώς καθόλου με τις ενστάσεις που δεν μεταβάλουν τους πινακες των εισαγόμενων γι'αυτο ας τους πιέσουμε ολοι τηλεφωνικώς μήπως και κουνηθούν!!!
Έχουμε κανένα νέο από τις ενστάσεις?Εγώ ξέρω ότι και αυτήν την βδομάδα εξετάζουν τις ενστάσεις.Ελαβε κανείς γραπτή απάντηση έως τώρα?Εγώ πάντως όχι.Να ρωτήσω λίγο μια απορία που έχω όσο αφορά την μοριοδότηση από τους Η/ΥΕάν πάρουμε ένα πτυχίο πληροφορικής από ΙΕΚ αναγνωρίζεται από την ΑΣΠΑΙΤΕ?Εαν αναγνωρίζεται, δεν νομίζω να θέλει από συγκεκριμένη ειδικότητα του τομέα της πληροφορικής.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
Τώρα κοντεύουμε να κλείσουμε 2μηνο. Είναι αδικαιολόγητοι οι τύποι. Και δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες ότι είχαν κατάληψη.
Παράθεση από: BlackAdder στις Νοεμβρίου 22, 2006, 09:41:57 amΤώρα κοντεύουμε να κλείσουμε 2μηνο. Είναι αδικαιολόγητοι οι τύποι. Και δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες ότι είχαν κατάληψη.Σκέψου τα θετικά, όπως ότι αν τελικά σε πάρουν στην ΑΣΠΑΙΤΕ θα έχεις ήδη γλυτώσει 2 μήνες καθημερινής ταλαιπωρίας