0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα πάντως έδειξε ότι κάτι συμβαίνει....Δεν μπορώ να μπώ στην ιστοσελίδα τους από το μεσημέρι και μετά.
Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Την ένστασή μου, την έκαναν δεκτή. Συνεχίζω πάντως να προσυπογράφω όσες απόψεις έχω διατυπώσει το τελευταίο διάστημα. Παραθέτω ένα link από άλλο forum σχετικό με την ΑΣΠΑΙΤΕ. http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?t=1886Αν θέλετε να κάνουμε κάτι συντονισμένα, για μεγαλύτερή διαφάνεια και έναν αξιόπιστο τρόπο μοριοδότησης, είμαι μέσα. Μπορώ να συνεισφέρω με καταγγελία που είχε γίνει πέρσι στο υπουργείο παιδείας, από φιλικό πρόσωπο για περσυνές παρατυπίες .Η προκήρυξη έχει τρομερά κενά και η μοριοδότηση μεγάλες αδικίες. Δεν μπορεί ένα master να παίρνει 10 μόρια και η γνώση Η/Υ 5. Υπάρχει Π.Δ για την πιστοποιηση γνώσης Η/Υ, που δεν χρειάζεται ECDL σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως η δική σου.Αυτό τους κατέθεσα.Φυσικά το παρέβλεψαν!!Δεν είναι λογικό η γνώση αποστολής email να ισούται με επαγγελματική εμπειρία έως 5 ετών. Δεν μπορεί να βγαίνει η προκήρυξη και να σου ζητάει γνώση Η/Υ και να έχεις περιθώριο λιγότερο από μήνα για να πάρεις αυτό το χαρτί. Ναι ήταν υποτιμητικό για μένα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, από την στιγμή που διδάσκω μαθήματα πάνω σε υπολογιστές.Δεν είναι λογικό να μην κάνουν δεκτά αντίγραφα που συνοδεύονται με υπεύθυνη δήλωση. Δεν είναι λογικό να έχεις μεταπτυχιακό τίτλο αλλοδαπής και να τον υπολογίζουν ως πρώτης βαθμίδας, δηλαδή επιπέδου Lower. 4 μόρια αντί για 6. (Ο ΑΣΕΠ τον υπολογίζει επιπέδου proficiency εσύ γιατί όχι;).Ναι με την φετινή προκήρυξη όλα αυτά ισχύουν. Ισχύουν όλες αυτές οι αδικίες. Δεν ξέρω αν αλλάξανε φέτος τον τρόπο μοριοδότησης για να βγάζουν πιο εύκολα τα μόρια ανάμεσα σε τόσες πολλές αιτήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι το υπάρχον σύστημα μοριοδότησης είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ.Φέτος το παράβολο ήταν 50 ευρώ. Και ναι, άντε να τα δώσω. Αλλά να έχω και ανάλογες υπηρεσίες. Γιατί να βγαίνουν τα αποτελέσματα τόσο καθυστερημένα. Γιατί να έχουν μια τόσο πρόχειρα διατυπωμένη προκήρυξη;Γιατί δεν ενημερώνουν το site της σχολής για τον εκτιμώμενο χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων και είμαι αναγκασμένος να επικοινωνώ με την σχολή της Αθήνας και όταν δεν μπορώ μαζί τους να προσπαθώ να ψαρέψω πληροφορίες από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα;Ναι σου τα δώσω τα 50, αλλά να ξέρεις ότι είμαι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ. Θέλω να με ενημερώνεις ΥΠΕΥΘΥΝΑ από το site σου αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο...Σε προηγούμενο post έχω δημοσιεύσει το email μου για όποιον/α θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου.Καλό Σαββατοκύριακο.
Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Την ένστασή μου, την έκαναν δεκτή. Συνεχίζω πάντως να προσυπογράφω όσες απόψεις έχω διατυπώσει το τελευταίο διάστημα. Παραθέτω ένα link από άλλο forum σχετικό με την ΑΣΠΑΙΤΕ. http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?t=1886Αν θέλετε να κάνουμε κάτι συντονισμένα, για μεγαλύτερή διαφάνεια και έναν αξιόπιστο τρόπο μοριοδότησης, είμαι μέσα. Μπορώ να συνεισφέρω με καταγγελία που είχε γίνει πέρσι στο υπουργείο παιδείας, από φιλικό πρόσωπο για περσυνές παρατυπίες .Η προκήρυξη έχει τρομερά κενά και η μοριοδότηση μεγάλες αδικίες. Δεν μπορεί ένα master να παίρνει 10 μόρια και η γνώση Η/Υ 5. Δεν είναι λογικό η γνώση αποστολής email να ισούται με επαγγελματική εμπειρία έως 5 ετών. Δεν μπορεί να βγαίνει η προκήρυξη και να σου ζητάει γνώση Η/Υ και να έχεις περιθώριο λιγότερο από μήνα για να πάρεις αυτό το χαρτί. Ναι ήταν υποτιμητικό για μένα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, από την στιγμή που διδάσκω μαθήματα πάνω σε υπολογιστές.Δεν είναι λογικό να μην κάνουν δεκτά αντίγραφα που συνοδεύονται με υπεύθυνη δήλωση. Δεν είναι λογικό να έχεις μεταπτυχιακό τίτλο αλλοδαπής και να τον υπολογίζουν ως πρώτης βαθμίδας, δηλαδή επιπέδου Lower. 4 μόρια αντί για 6. (Ο ΑΣΕΠ τον υπολογίζει επιπέδου proficiency εσύ γιατί όχι;).Ναι με την φετινή προκήρυξη όλα αυτά ισχύουν. Ισχύουν όλες αυτές οι αδικίες. Δεν ξέρω αν αλλάξανε φέτος τον τρόπο μοριοδότησης για να βγάζουν πιο εύκολα τα μόρια ανάμεσα σε τόσες πολλές αιτήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι το υπάρχον σύστημα μοριοδότησης είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ.Φέτος το παράβολο ήταν 50 ευρώ. Και ναι, άντε να τα δώσω. Αλλά να έχω και ανάλογες υπηρεσίες. Γιατί να βγαίνουν τα αποτελέσματα τόσο καθυστερημένα. Γιατί να έχουν μια τόσο πρόχειρα διατυπωμένη προκήρυξη;Γιατί δεν ενημερώνουν το site της σχολής για τον εκτιμώμενο χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων και είμαι αναγκασμένος να επικοινωνώ με την σχολή της Αθήνας και όταν δεν μπορώ μαζί τους να προσπαθώ να ψαρέψω πληροφορίες από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα;Ναι σου τα δώσω τα 50, αλλά να ξέρεις ότι είμαι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ. Θέλω να με ενημερώνεις ΥΠΕΥΘΥΝΑ από το site σου αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο...Σε προηγούμενο post έχω δημοσιεύσει το email μου για όποιον/α θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου.Καλό Σαββατοκύριακο.BlackAdder link=topic=471.msg8756#msg8756 date=1164385749]Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από την ΑΣΠΑΙΤΕ. Την ένστασή μου, την έκαναν δεκτή. Συνεχίζω πάντως να προσυπογράφω όσες απόψεις έχω διατυπώσει το τελευταίο διάστημα. Παραθέτω ένα link από άλλο forum σχετικό με την ΑΣΠΑΙΤΕ. http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?t=1886Αν θέλετε να κάνουμε κάτι συντονισμένα, για μεγαλύτερή διαφάνεια και έναν αξιόπιστο τρόπο μοριοδότησης, είμαι μέσα. Μπορώ να συνεισφέρω με καταγγελία που είχε γίνει πέρσι στο υπουργείο παιδείας, από φιλικό πρόσωπο για περσυνές παρατυπίες .Η προκήρυξη έχει τρομερά κενά και η μοριοδότηση μεγάλες αδικίες. Δεν μπορεί ένα master να παίρνει 10 μόρια και η γνώση Η/Υ 5. Δεν είναι λογικό η γνώση αποστολής email να ισούται με επαγγελματική εμπειρία έως 5 ετών. Δεν μπορεί να βγαίνει η προκήρυξη και να σου ζητάει γνώση Η/Υ και να έχεις περιθώριο λιγότερο από μήνα για να πάρεις αυτό το χαρτί. Ναι ήταν υποτιμητικό για μένα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, από την στιγμή που διδάσκω μαθήματα πάνω σε υπολογιστές.Δεν είναι λογικό να μην κάνουν δεκτά αντίγραφα που συνοδεύονται με υπεύθυνη δήλωση. Δεν είναι λογικό να έχεις μεταπτυχιακό τίτλο αλλοδαπής και να τον υπολογίζουν ως πρώτης βαθμίδας, δηλαδή επιπέδου Lower. 4 μόρια αντί για 6. (Ο ΑΣΕΠ τον υπολογίζει επιπέδου proficiency εσύ γιατί όχι;).Ναι με την φετινή προκήρυξη όλα αυτά ισχύουν. Ισχύουν όλες αυτές οι αδικίες. Δεν ξέρω αν αλλάξανε φέτος τον τρόπο μοριοδότησης για να βγάζουν πιο εύκολα τα μόρια ανάμεσα σε τόσες πολλές αιτήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι το υπάρχον σύστημα μοριοδότησης είναι πέρα για πέρα ΑΔΙΚΟ.Φέτος το παράβολο ήταν 50 ευρώ. Και ναι, άντε να τα δώσω. Αλλά να έχω και ανάλογες υπηρεσίες. Γιατί να βγαίνουν τα αποτελέσματα τόσο καθυστερημένα. Γιατί να έχουν μια τόσο πρόχειρα διατυπωμένη προκήρυξη;Γιατί δεν ενημερώνουν το site της σχολής για τον εκτιμώμενο χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων και είμαι αναγκασμένος να επικοινωνώ με την σχολή της Αθήνας και όταν δεν μπορώ μαζί τους να προσπαθώ να ψαρέψω πληροφορίες από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα;Ναι σου τα δώσω τα 50, αλλά να ξέρεις ότι είμαι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ. Θέλω να με ενημερώνεις ΥΠΕΥΘΥΝΑ από το site σου αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο...Σε προηγούμενο post έχω δημοσιεύσει το email μου για όποιον/α θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου.Καλό Σαββατοκύριακο.Χτες έμαθα κατόπιν δικής επικοινωνίας με το παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Ηράκλειο Κρήτης ότι δεν με επέλεξαν. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα αίτηση και η τελευταία διότι συνέβη το εξής παράλογο. Ενώ οπουδήποτε αλλού κάνω αίτηση για συμμετοχή σε προκύρηξη π.χ. ΑΣΕΠ δέχονται πάντα τα έγγραφα με τα οποία ορίζω την επαγγελματική μου εμπειρία (έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΙ) εδώ και 5,5 χρόνια συν την προϋπηρεσία μου στον Ιδιωτικό τομέα αυτοί οι ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ. Φυσικά δεν το άφησα έτσι έκανα αναφορά στο ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ όπου με ενημέρωσαν ότι με την βεβαίωση της Α ΕΦΟΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην οποία υπάγομαι και την επικυρωμένη έναρξη επαγγέλματος μου με την ακριβή ειδικότητα μου είμαι καλυμμένη. Όταν επισκέφτηκα το παράρτημα στις Αρχάνες Ηρακλείου μου είπαν ότι δεν μέτρησαν την επαγγελματική μου εμπειρία και δεν μου αναγνώρισαν τα 10 μόρια που δικαιούμαι για εμπειρία πάνω από 5 χρόνια. Τα μόρια μου έπρεπε να ήταν 24,5 και μου έβαλαν 14,5 ενώ ο πρώτος στη σχολή μου τότε είχε μόνο ΠΕΤΕΙΝΑΚΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 20,85 και η δεύτερη ΠΡΙΝΑΡΑΚΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ 20,1 η οποία έκανε ένσταση και την δέχτηκαν ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ. Και σας ρωτάω τα εξής:1. Αν η κυρία Πριναράκη έχει περισσότερα από τα κανονικά μου μόρια 24,5 εγώ θα της πω συγχαρητήρια αν όμως όχι θα λυπηθώ………………..2. Ο κύριος Πετεινάκης έχει ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα και ενώ η προκύρηξη έλεγε μόνο ένα άτομο ότι θα εισαχθεί πήραν και τους δύο3. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑ