0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι εισακτέα μετά από την αποδοχή της ένστασής μου. Όμως θα ήθελα να συμμετάσχω σε κάποια μορφή κινητοποίησης...Από Πάτρα κανείς άλλος που να ενδιαφέρεται; Θα ήθελα λίγο χρόνο όμως για να κάνω μία ολοκληρωμένη πρόταση, που θα πιστεύω ότι θα έχει αποτέλεσμα.BlackAdder, ή όποιος άλλος ξέρεις, θέλω να ρωτήσω: απογευματινές ώρες θα πρέπει να πάμε για να γραφτούμε ή μπορούμε και πρωινές; (ρωτάω γιατί είμαι από Αθήνα για να δω πότε θα ταξιδέψω)Κάποιος που είναι από Πάτρα μπορεί να μου δώσει πληροφορίες; η σχολή είναι στην Αγ. Σοφιά; Και πόσες μέρες είναι τα μαθήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με πήραν τηλ από τη γραμματεία της Αθήνας και μου είπαν ότι είμαι στους εισαγόμενους (αν θες να δω το τηλ ποιο ήταν να σου το πω, μήπως είχες καμία κλήση). Δεν έχω κάποια παραπάνω πληροφόρηση...και μου είπαν τη Δευτέρα να είμαι στη Πάτρα, τιποτά άλλο....δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω Αυτό που θα ηθέλα περισσότερο να ξέρω είναι το αν θα ξεκινήσω από αυτό το εξάμηνο....
Θα ξεκινήσεις από αυτό το εξάμηνο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντως θέλει δουλίτσα η σχολή.
Λοιπόν, η κατάσταση με τις ενστάσεις έχει καταντήσει αστείο. Και θα σας πω τι συνέβη σε εμένα. Εκανα και εγώ ένσταση, αλλά τα πρωινά δεν είμαι ποτέ σπιτι. Οπότε και να με καλέσαν, δεν το ξέρω. Καλώ επομένως την ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα, για να μάθω τα αποτελέσματα. Μου απαντούν οτι δεν μπορούν να τα δούν γιατί το σύστημα είναι εκτός λειτουργίας. Μάλιστα. Καλώ λοιπόν στο παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Πάτρα, όπου έχω κάνει και την αίτηση μου. Με ρωτούν το ονομά μου, και μου λένε οτι δεν είμαι στην κατάσταση. Μου λένε όμως να ξανακαλέσω την Παρασκευή. Και τους ρωτάω για ποιόν λόγο να ξανακαλέσω; Η απάντηση ήταν πραγματικά για γέλια. Λέει, δεν έχει φτάσει η κατάσταση με όλους τους επιτυχόντες βάσει των ενστάσεων... Δηλαδή ακόμα τα μαγειρεύουν;;; Ακόμα, λεέι, δεν έχουν περάσει όλες οι ενστάσεις απο κρίση!!! Αυτά, λοιπόν με την πολυπόθητη ΑΣΠΑΙΤΕ. Εχω αρχίσει να φτερνίζομαι!!!Μάλλον απο το πολύ πιπέρι που έχουν βάλει στην κατσαρόλα του μαγειρέματος θα είναι!!!