0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΦΙΛΗ vasg έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Δεν σε πήραν. Εγώ είχα κάνει ένσταση αλλά στην προκύρηξη με τους αναπληρωτές.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΩΣ.ΕΑΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
τι γινεται ρε παιδια αυτο ηταν οι φωνές με τις ενστασεις για το ΕΠΠΑΙΚ? καποια xirou μας ελεγε οτι απο δευτερα θα , θα , θα τελικα τι ?και οι υπολοιποι που ειναι ?? ετσι τα παρατησατε ολοι??τελως παντων αν ειναι να κανουμε κατι για τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ας ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ γιατι απ'οτι μου ειπαν θα ξαναβγαλουν και δευτερααποτελεσματα συμπληρωματικα!!!!! μιλαμε για πανυγηρια τρελλα !!!!παιδια συσπειρωθειτε και θα τα καταφερουμε............................να τους ταρακουνήσουμε τουλαχιστον!!!!!!!!!!!! AISWPOSP.S οι γνωστες της πληροφορικης ας κανουν κατι ωστε να μπορεσουμε να βρεθουμε πρωτα ιντερνετικα και μετα δια ζωσης.ΤΙ ΕΓΙΝΕ AISWPOS ΕΣΥ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΙ ΟΛΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΤΩΡΑ ΦΑΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
Παράθεση από: aiswpos στις Δεκεμβρίου 01, 2006, 06:24:17 pmτι γινεται ρε παιδια αυτο ηταν οι φωνές με τις ενστασεις για το ΕΠΠΑΙΚ? καποια xirou μας ελεγε οτι απο δευτερα θα , θα , θα τελικα τι ?και οι υπολοιποι που ειναι ?? ετσι τα παρατησατε ολοι??τελως παντων αν ειναι να κανουμε κατι για τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ας ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ γιατι απ'οτι μου ειπαν θα ξαναβγαλουν και δευτερααποτελεσματα συμπληρωματικα!!!!! μιλαμε για πανυγηρια τρελλα !!!!παιδια συσπειρωθειτε και θα τα καταφερουμε............................να τους ταρακουνήσουμε τουλαχιστον!!!!!!!!!!!! AISWPOSP.S οι γνωστες της πληροφορικης ας κανουν κατι ωστε να μπορεσουμε να βρεθουμε πρωτα ιντερνετικα και μετα δια ζωσης.ΤΙ ΕΓΙΝΕ AISWPOS ΕΣΥ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΙ ΟΛΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΤΩΡΑ ΦΑΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ