*

Αποστολέας Θέμα: Προσβλητική συμπεριφορά από υπάλληλο γραφείου Πρωτοβάθμιας  (Αναγνώστηκε 5108 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Απ: Προσβλητική συμπεριφορά από υπάλληλο γραφείου Πρωτοβάθμιας
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 06:23:44 pm »
Αυτή η Μανταμ,έπρεπε απλώς να κάνει τη δουλειά της, χωρίς σχόλια και κριτικές.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 06:28:59 pm »
Επειδη ομως καποιοι σαν κι αυτη δεν μπορουν(δεν θελουν) να κανουν τη δουλεια τους για διαφορους λογους,προτιμησε να κανει κατι πιο ευκολο,να κρινει,να επικρινει,να αμφισβητησει και στο τελος να νιψει τας χειρας της οπως αλλωστε αρμοζει σε (σχεδον)καθε δημοσιο υπαλληλο που σεβεται τον εαυτο του-της...
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 07:02:04 pm »
Έτσι κι αλλιώς πρέπει να είναι, αν όχι ευγενικοί, τουλάχιστον εξυπηρετικοί.
Δεν του φτάνει του ανθρώπου ο καημός του,είχε και τη μουρμούρα της...... >:(

Αντί να του δώσει συγχαρητήρια που παρόλα τα προβλήματα υγείας κατάφερε και σπούδασε του έβγαλε και γλώσσα το τσόκαρο.
Άσε που αν ήτανε καλός άνθρωπος, θα σκεφτότανε ότι στη ζωή αυτή κανείς δε ξέρει τι του ξημερώνει και θα έδειχνε περισσότερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 07:30:14 pm »
Το τσοκαρο... ;D ;D ;D Καλο...Αγαπη!
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 20, 2008, 07:49:31 pm »
Ε τα πήρα!

Εδώ το κοπέλι της είπε ότι δεν πήγε φαντάρος και αυτή φοβήθηκε μην τυχών ξαναπάει μετά από 1 χρόνο για δουλειά?

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου!
Ξέρω παιδί με ρευματοειδή αρθίτριδα που μέχρι τα 26 άλλαξε 2 φορές το κάθε ισχύο,μία το κάθε γόνατο και τον ένα ώμο!

Ειδικά σε θέματα υγείας είμαι πολύ ευαίσθητη.

Αποσυνδεδεμένος Giatros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 05, 2008, 01:35:37 pm »
 Καταγγελία... να τα λες και να φωνάζεις και καλά έκανες και τα λες κ εδώ.
 Πήγαινε στο προϊστάμενο και πες του το και το... Δεν μπορεί ο κάθε υπάλληλος να βγάζει γνωμάτευση για το πρόβλημά σου. Αν δεν ακούσει ο προϊστάμενος πες του ότι θα πας στην διεύθυνση πρωτοβάθμαις στην περιοχή σου και πιο ψηλά αν πρέπει.
 Αν δεν το κάνεις τώρα θα το ξανακάνει εκείνη. Κόψε της την φόρα τώρα.
 Πίασαν μια καρέκλα μερικοί και νομίζουν πως είναι δερβέναγες. Το έχω περάσει κ εγώ με προσωπικό πρόβλημα υγείας και δεν μου δίναν καν ολιγόωρη άδεια να πάρω παυσίπονα. Δεν μίλησα, τους πέρασε και το σκέφτομαι ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • O- E- O
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 05, 2008, 10:47:23 pm »
το παρακατω κειμενο το παραθεσα και καπου αλλου, πιστευω ταιριαζει απολυτα και εδω. Ας μη "φοβομαστε" να φωναζουμε για το αδικο..

Σώπα μη μιλάς                                          (του Αζιζ Νεσιμ)

Σώπα μη μιλάς, είναι ντροπή.
Κόψε τη φωνή σου. Σώπασε. Και επιτέλους, αν ο λόγος είναι αργυρός, η σιωπή είναι χρυσός.
Τα πρώτα λόγια, οι πρώτες λέξεις που άκουσα από παιδί. Έκλαιγα, έπαιζα, έτρεχα, μου ‘λεγαν σώπα. Στο σχολείο, μου κρύψαν την αλήθεια τη μισή και μου 'λεγαν, εσένα τι σε νοιάζει;! Σώπα.
Με φιλούσε το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα και μου 'λεγε, κοίτα μη πεις τίποτα και σώπα. Κοψ΄τη φωνή σου μη μιλάς και σώπαινε κι αυτό βάστηξε μέχρι τα είκοσι μου χρόνια.
Ο λόγος του μεγάλου, η σιωπή του μικρού. 
Έβλεπα αίματα στο πεζοδρόμιο, τι σε νοιάζει μου ΄λεγαν, θα βρεις τον μπελά σου. Τσιμουδιά, σώπα.
Αργότερα, φώναζαν οι προϊστάμενοι, μη χώνεις τη μύτη σου παντού, κάνε πως δεν καταλαβαίνεις και σώπα.
Παντρεύτηκα κι έκανα παιδιά και τα΄μαθα να σωπαίνουν. Ο άντρας μου ήταν τίμιος και εργατικός κι ήξερε να σωπαίνει. Είχε μάνα συνετή που του 'λεγε σώπα.
Στα χρόνια τα δίσεκτα οι γείτονες μου 'λεγαν, μην ανακατεύεσαι, πες πως δεν είδες τίποτα και σώπα. Μπορεί να μην είχαμε με δαύτους γνωριμία, αλλά μας ένωνε το σώπα.
Σώπα ο ένας, σώπα ο άλλος, σώπα οι επάνω, σώπα οι κάτω, σώπα όλη η πολυκατοικία και όλο το τετράγωνο, σώπα οι δρόμοι οι κάθετοι κι οι δρόμοι οι παράλληλοι…
Κατάπιαμε τη γλώσσα μας, στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε. Φτιάξαμε το σύλλογο του σώπα και μαζευτήκαμε πολλοί. Μια πολιτεία ολόκληρη, μια δύναμη μεγάλη αλλά μουγκή. Πετύχαμε πολλά και φτάσαμε ψηλά μας δώσανε και παράσημα. Κι όλα πολύ εύκολα μόνο με το σώπα.
Μεγάλη τέχνη αυτό το σώπα. Μάθε το στα παιδιά σου, στη γυναίκα σου και στη πεθερά σου κι αν νοιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις, ξερίζωσε τη γλώσσα σου και κάν’ την να σωπάσει. Κόψε την σύρριζα, πέταξ’ την στα σκυλιά. Το μόνο άχρηστο όργανο απ’ τη στιγμή που δεν το μεταχειρίζεσαι σωστά. Δεν θα έχεις έτσι εφιάλτες, τύψεις και αμφιβολίες. Δεν θα ντρέπεσαι τα παιδιά σου και θα γλιτώσεις απ’ το βραχνά να μιλάς χωρίς να μιλάς. Να λες έχετε δίκιο, είμαι με σας, αχ πόσο θα ‘θελα να μιλήσω ο κερατάς, και δεν θα μιλάς. Θα γίνεις φαφλατάς. Θα σαλιαρίζεις αντί να μιλάς.
Κόψε τη γλώσσα σου. Κόψτην αμέσως δεν έχεις πια περιθώρια. Γίνε μουγγός αφού δεν θα μιλήσεις καλύτερα να το τολμήσεις, κόψε τη γλώσσα σου, για να ‘σαι τουλάχιστον σωστός...
Στα σχέδια και στα όνειρα μου, ανάμεσα σε λυγμούς και παροξυσμούς, κρατώ τη γλώσσα μου, γιατί νομίζω πως θα ‘ρθει η στιγμή που δεν θ’ αντέξω και θα ξεσπάσω και δεν θα φοβηθώ και θα ελπίζω και κάθε στιγμή το λαρύγγι μου θα γεμίζω μ’ έναν φθόγγο. Με ένα ψίθυρο, μ’ ένα τραύλισμα με μια κραυγή που θα μου λέει: Μίλα!
do it!

Αποσυνδεδεμένος iamspongebob

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 16, 2008, 05:40:00 pm »
Δυστυχώς και ο προϊστάμενος με αντιμετώπισε με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο. Ρώταγε πως είναι δυνατόν να έχω βιβλιάριο του δημοσίου, μου ζητούσε να του φέρω τους νόμους που το επιτρέπουν κτλ. Ε εγώ έκατσα έψαξα βρήκα τους νόμους τους τους πήγα και είδαν ότι είχα δίκιο. Εν τέλει μου έδωσαν κανονική άδεια και αν ξανααρρωστήσω θα πρέπει να τους πηγαίνω χαρτί μόνο από δημόσιο νοσοκομείο. Στο τέλος μου φώναζαν κιόλας ότι μου κάνουν χάρες και εξυπηρετήσεις(που μου έδωσαν κανονική άδεια και όχι άνευ αποδοχών).

[Γενικά φέτος με έχουν πρήξει με έχουν βάλει σε ένα από τα πιο δύσκολα σχολεία της Ελλάδας όπου συμβαίνουν τραγικά πράγματα, από πλευράς μαθητών[πάρα πολύ αυξημένη επιθετικότητα] συναδέλφων [π.χ τους βρήκα να βάζουν τιμωρίες-αντιγραφή ολόκληρα κατεβατά-μαθήματα, να τους έχουν μάθει λάθος τις αριθμητικές παραστάσεις και άλλα πάρα πολλά]. Η υγεία μου έχει επιδεινωθεί, ο γιατρός ζητάει [γραπτώς]εδώ και ένα μήνα επειγόντως  να με τοποθετήσουν σε πιο ήρεμο σχολείο. Το γραφείο δεν δέχτηκε να πάρει το χαρτί από γιατρό-σίγα μην το δέχονταν εδώ με έπρηξαν για μια αναρρωτική. Μέχρι και να παραιτηθώ ζήτησα από τον προϊστάμενο αλλά δεν μου το έδωσε το χαρτί της παραίτησης, μου έλεγε ξανασκέψου το και ξανασκέψου το. Δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι το τέλος της χρονιάς με όλα αυτά. Ελπίζω του χρόνου να με πάρουν σε μια καλύτερη περιοχή ώστε να μην ξαναχρειαστεί να αντιμετωπίσω τα ίδια.]  :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2008, 05:45:16 pm από iamspongebob »
http://musicwebstar.blogspot.com/ Το Ν1 μουσικό blog στην Ελλάδα!

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 16, 2008, 05:54:18 pm »
Δεν μπορω πραγματικα να φανταστω την δυσκολη θεση στην οποια βρισκεσαι...Απο τη μια το σοβαρο προβλημα υγειας και απο την αλλη οι τραγικες καταστασεις που αντιμετωπιζεις στο περιβαλλον της δουλειας σου....Θα ελεγα να κανεις υπομονη αν δεν μπορει να γινει κατι αλλο...Μη χανεις το κουραγιο σου...Δυο μηνες εμειναν μεχρι το Πασχα και μετα σχεδον τιποτα...Κανε υπομονη και μη χανεις την πιστη σου σε αυτο που διαλεξες να κανεις....Εγω τουλαχιστον αυτο κανω οταν νιωθω να χανω την ελπιδα μου..Παλι καλα που βρηκες τους νομους και τους ετριψες στη μουρη τους γιατι μερικοι μονο ετσι καταλαβαινουν.... :-X :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 16, 2008, 06:08:51 pm »
Κόρακας κοράκου μάτι,δε βγάζει..............
Περιμένατε καλύτερη αντιμετώπιση από τον προιστάμενο????????????

Κοίτα ρε σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας..............

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 17, 2008, 04:19:02 pm »
Καλά η αγένεια και η ασχετοσύνη του κόσμου δεν έχει όρια!Είναι πολύ δύσκολη η θέση σου.Θα σου έλεγα και εγώ να κάνεις υπομονή.Σκέψου ότι είμαστε ήδη στο Φεβρουάριο.Σε λίγο η χρονιά τελειώνει και του χρόνου σου εύχομαι πραγματικά να βρεθείς σε ένα καλύτερο περιβάλλον.Πάντως μην τα παρατάς και μην τους κάνεις αυτήν τη χάρη!
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
απαράδεκτη συμπεριφορά!!! >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709