*

Αποστολέας Θέμα: Λάθος στην βαθμολόγηση των γραπτών σας έχεται διαπιστώσει? Εγώ ναι....  (Αναγνώστηκε 7487 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mac190604

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, όπως την έχω φανταστεί!
    • Προφίλ
    • http://lisari.blogspot.com
Ωραία βρε παιδιά, ας πούμε ότι το κυνηγάω... τι πρέπει να κάνω αρχικά; Να βρω δικηγόρο κατάλληλο για αυτές τις υποθέσεις... Έχω ψάξει πολύ και δεν έχω βρει κάποιον που να εμπιστεύομαι πολύ και προπάντων να κατέχει το θέμα του ΑΣΕΠ... Μην ξεχνάμε ότι πολύ δικηγόροι πάνε για την αρπαχτεί σε τέτοιες περιπτώσεις, αν κερδίσουν παίρνουν καλή φήμη και αν χάσουν το θεωρούν αναμενόμενο ...

Μετά πως θα πείσουμε ότι από την παύλα έχουμε απώλεια βαθμών;; Αφού δεν καταγράφεται. Άσε που μπορεί να το δικαιολογήσουν εύκολα αυτό....

Θα κάνουμε το εξής.... θα σκανάρω τις φωτοτυπημένες απαντήσεις μου και θα τις επισυνάψω να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.... Τι λέτε? Επιτρέπεται?

Υ.Γ 1: Πάντως επιμένω, δεν έχει δικαιωθεί όσο γνωρίζω, κανένας λόγω αναβαθμολόγησης , μόνο μερικές περιπτώσεις λόγω ενστάσεων για δικαιολογητικά και πολλαπλής που δεν πιάστηκαν στο μηχάνημα. Αν ξέρετε κάποιον που έχει δικαιωθεί νομίζω ότι δεν πειράζει να δοθεί το όνομά του ή κάποιο mail για επικοινωνία. Στο site που με παραπέμψανε ( http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2585.0 και http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3267.msg42124#msg42124) δεν λέει ανάλογη περίπτωση και δεν ομολογεί κανείς ότι κινήθηκε δικαστικά και να δικαιώθηκε παράλληλα.

Υ.Γ 2: Οκ kellykou καταλαβαίνω, ελπίζω να μην σε έφερα σε δύσκολη θέση, αλλά μου είναι απαραίτητο να ρωτήσω κάποιον άλλον που έχει κάνει ανάλογες κινήσεις και βρέθηκε στην ίδια θέση με μένα.

Υ.Γ 3: Τράπεζα Siobaras; Χρηματοοικονομικά; Σκάκι παίζεις στην foto; Μάλλον θα συνεργαστούμε στα χρηματοοικονομικά αφού ασχολούμαι (ως ιδιώτης) και στο σκάκι όποτε θες παίζουμε!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μην προδικαζεις απο τωρα αρνητικες εξελιξεις κι ετσι αναβαλεις να κινηθεις δικαστικα. Οσο καθυστερεις, τοσο αργοτερα θα εκδικαστει η υποθεση. Τα 3 χρονια δεν ειναι στανταρ, μπορει να αρχιζουν να εκδικαζονται γρηγοροτερα οι υποθεσεις και να μικρυνει το διαστημα. Αλλά και τοτε να εκδικαστει, σε βλαπτει να εχεις σιγουρο διορισμο σε 3 χρονια?

Καταρχην, οπως ειπε κι ο Siobaras για το συναδελφο του, υπαρχουν ουκ ολιγοι μονιμοι που εχουν κινηθει δικαστικα κι ο διορισμος τους πιαστηκε αναδρομικα. Αυτο αυτοματως τους χαριζει επιπλεον μορια για μεταθεση, χωρις να εχουν καν υπηρετησει εκεινα τα χρονια!

Δευτερον, η περιπτωση σου ειναι ξεκαθαρη: σωστη απαντηση στα πολλαπλης επιλογης, λαθος βαθμολογηση απο τον ενα βαθμολογητη (ο οποιος ειτε αφηρημενος ηταν, ειτε κουρασμενος, ειτε βιαστικος - απιθανο να το εκανε επιτηδες), συνεπως σιγουρη δικαιωση στο δικαστηριο. Το μονο για το οποιο πρεπει να εισαι απολυτως σιγουρος πριν κινηθεις δικαστικα ειναι οτι οι υπολογισμοι σου ειναι σωστοι (οτι αυτο το λαθος απο τον ενα βαθμολογητη σου δινει ενα ολοκληρο επιπλεον μοριο).

Καλη τυχη!

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Τη διδακτική ποιος τη διορθώνει?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Η αλήθεια είναι ότι για το συνάδελφο που αναφέρω είχε γίνει μια μαζική κίνηση από 15-16 άτομα, που τελικά δικαιώθηκαν.
Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις τέτοιο αγώνα μόνος σου, γιατί, μεταξύ άλλων, τρως όλα τα έξοδα ο ίδιος.
Προσωπικά, μάλλον θα διάλεγα ένα δικηγόρο και θα έκανα μια προσπάθεια, έχοντας αποφασίσει ότι μάλλον πρόκειται για πεταμένα λεφτά.
Utenar η κουβέντα γίνεται ακριβώς γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρος ο διορισμός - εγώ δε γνωρίζω παρόμοια υπόθεση που να δικαιώθηκε.

ΥΓ: mac στην Τράπεζα ήμουν από το 2002 μέχρι 27/10/2006, οπότε και παραιτήθηκα για να δώσω ΑΣΕΠ. Σκάκι παίζουμε όποτε θες, έχω βαρεθεί να κοπανάω Αμερικανάκια στο ίντερνετ  ;D ;D
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
Στη συνάντηση που είχαμε κάνει με το ΑΣΕΠ το καλοκαίρι στην ίδια ερώτηση μας απάντησαν τα εξής καταπληκτικό: διορθωτές είναι πανεπιστημιακοί, διδακτορικοί, μεταπτυχιακοί, οι βοηθοί τους....!!!!!!!!!!!! Όταν δε ρωτήσαμε γιατί δε δημοσιεύονται σωστές απαντήσεις στη διδακτική, μας απάντησαν αυστηρά, πώς δν μπορούν να επέμβουν στο έργο των επιστημόνων και όταν εύλογα ρωτήσαμε γιατί δε δίνουν εκείνοι τις σωστές απαντήσεις, μας είπαν ότι υπάρχει η υποκειμενικότητα του επιστήμονα και διορθωτή και κάτι τέτοιο δε θα ήταν δυνατό. Μας μιλούσαν λες και ζητούσαμε κάτι παράλογο, εξωπραγματικό.....

siobaras πότε έγινε αυτό; Είχε να κάνει με λάθος υπολογισμούς βαθμολογίας; Πού μπορούμε να βρούμε πληροφορίες;

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Εγώ προτιμάω να βαθμολογήσει τη διδακτική μου η καθαρίστρια του σχολείου,παρά ένας μεταπτυχιακός! (Λες στον επόμενο ΑΣΕΠ να διορθώσω εγώ το γραπτό μου........???????? :) :) :) :) :) :))

Αυτό που ανέφερα για την καθαρίστρια δεν το είπα καθόλου ειρωνικά.
Απλώς σκέφτομαι ότι αν δώσω σε ένα άτομο, άσχετο από φυσική, με απλό τρόπο να καταλάβει τι είναι η εντροπία (θέμα του προηγούμενπυ ΑΣΕΠ),τότε θα θεωρήσω ότι κάνω σωστά τη δουλειά μου.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Φυσικά κανείς δεν μου έχει απαντήσει αν η παύλα που μπήκε αντί για check στην τελευταία ερώτηση μπορεί να σταθεί νομικά, αφού δεν λέει να κόπηκαν από κει μονάδες... Αυτή είναι η ουσία.... Όσο για τον υπολογισμό των μορίων φίλε utenar το έχω επαληθεύσει πολλές φορές, 2 μόρια από το γνωστικό να είχα, τότε ήμουν διοριστέος

Επείγον!!!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
A'οτι καταλαβα mac οι ερωτησεις ηταν 32 συνολικα.
Αρα η καθεμια πιανει:  100:32=3,125 η καθεμια

Εχεις δυο αναπαντητες που σημαινει χανεις: 3,125χ2 =6,250
εισαι στο 93,750.

Εχεις τρεις λανθασμενες που σημαινει οτι χανεις ακομη : 3χ (3,125χ1,25)=3χ3,90625=11,71875   γιατι οι λανθασμενες εχουν 1/4 ακομη αρνητικη βαθμολογια.

Αρα 93,750-11,71875=  82,03125.

Η σκεψη μου ειναι απλοικη αλλα δεν ειμαι μαθηματικος. Εχεις παρει με αριστα το 100   82,03125.   Ηταν τοσο αυτο που πηρες? ;)

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
mac νομίζω ότι πρέπει να πάρεις 82,03%
Αυτό γιατί : 27/32=0,84375 δηλαδή 84,375% αλλά έχεις και 3 λάθος, οπότε αφαιρείται 3/4*1/32=0,0234375 δηλαδή 2,34375%

Άρα πρέπει να πάρεις 84,375% - 2,34375% = 82,03125 που στρογγυλοποιείται στο 82,03%
Η αρνητική βαθμολογία είναι τόσο, γιατί για κάθε λάθος απάντηση σου αφαιρείται το 1/4 από μια σωστή απάντηση.
Η κάθε σωστή απάντηση παίρνει 1/32 = 3,125%.
Επειδή είχες 3 λάθος, πρέπει να σου αφαίρεσε τα 3/4 του 3,125%, που μας κάνει 2,34375%.

Χρυσούλα ο συνάδελφος το είχε μάθει λίγο πριν τις αιτήσεις για μετάθεση (κάπου Οκτώβρη νομίζω).
Αν θυμάμαι καλά είχα δει κάπου μια ανακοίνωση, μπορεί στο alfavita, που είχε και τα ονόματα, αλλά δεν τη βρίσκω τώρα με ένα πρόχειρο ψάξιμο.
Θα δω το συνάδελφο τη Δευτέρα και θα το ρωτήσω λεπτομέρειες.
Το ότι ήταν μια μαζική κίνηση το υπέθεσα μόνος μου, αφού ήταν (αν δεν κάνω λάθος) μια λίστα με τουλάχιστον 10 ονόματα.

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
χαχα ούτε συνεννοημένοι να είμασταν!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

;D ;D ;D ;D ;D ;D Αρα δεν τα πηγα ασχημα για φιλολογος? ;D ;D ;D ;D
Ευτυχως που συμφωνει και ο ειδικος ;D ;D ;D ;D ;D

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Ευχαριστώ παιδιά για το μάθημα, αλλά κατάλαβα ότι οι απαντήσεις που κοίταγα είναι από ένα Φροντιστήριο (Μπόνιας) και δεν συμφωνούν σε μια απάντηση από τις επίσημες απαντήσεις του ΑΣΕΠ, άρα έχω 26 ΣΩΣΤΕΣ, 4 ΛΑΘΗ ΚΑΙ 2 ΑΝΑΠΑΝΤ. που τα υπολόγισα και βγαίνει όσο πήρα 78,13. Μην το υπολογίσετε είναι σωστό!

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ

ΠΡΟΣΛΑΜ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

ΠΡΟΣΛΑΜ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709