*

Αποστολέας Θέμα: Λάθος στην βαθμολόγηση των γραπτών σας έχεται διαπιστώσει? Εγώ ναι....  (Αναγνώστηκε 7461 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Πρώτα τα σοβαρά:
Χρυσούλα η απόφαση αφορούσε 14 άτομα (αν και απ'ότι κατάλαβα 14 είναι αυτοί που δικαιώθηκαν, ενώ ο συνολικός αριθμός ήταν παραπάνω)
Αρχικά δεν έχει βγει ΦΕΚ για την περίπτωση που λέω, γιατί έχει κάνει έφεση το Υπουργείο κατά της απόφασης. (Νομίζω είναι σχεδόν τυπικό το θέμα - πάντα κάνει έφεση μου είπανε)
Αυτοί πατήσανε σε κάποιες προσλήψεις που είχανε γίνει από τον πίνακα ΑΣΕΠ του 2000, ενώ είχε ήδη διεξαχθεί ο επόμενος ΑΣΕΠ (του 2002) και, βάσει νόμου, έπρεπε οι τυχόν επιπλέον προσλήψεις να γίνουν από τον πιο πρόσφατο πίνακα ΑΣΕΠ που είχε βγει.
Κάπως έτσι τελοσπάντων είναι η γενική εικόνα, ελπίζω να σε κάλυψα.

Το Γεννάδι το χειμώνα είναι ψιλοέρημο. Έχει 4-5 καφετέριες - καφενεία για όλα τα γούστα (από ποδοσφαιροστέκι, μέχρι χειμωνιάτικα με καναπέδες και τζάκια), έχει ένα κλαμπ συμπαθητικό σαν χώρο, αλλά βλέπεις πάνω-κάτω τις ίδιες φάτσες και κάποιους μαθητές. Έχει μπιλιαρδάδικο, σουβλατζίδικο (1) και 2-3 ταβέρνες - πιτσαρίες.
Το 50% περίπου του συλλόγου μένουμε στο Γεννάδι, αλλά πολύ συχνά γινόμαστε μια παρέα με άλλους 5-6 συναδέλφους που μένουν Αρχάγγελο και Λίνδο.
Κυριακές (τώρα το χειμώνα) γυρνάμε όλες τις φημισμένες ταβέρνες του Νησιού. Το μόνο κακό είναι ότι δε μπορείς να πας Ρόδο για βράδυ και να πιεις σαν άνθρωπος, γιατί είναι ψιλοπίκρα η επιστροφή.
Κατά τα άλλα, μια στο τόσο, οι θετικές επιστήμες διαπρέπουν και στο trivial...
Πάντως έχουμε τρομερά τυπάκια στο σύλλογο και γελάμε πολύ, ακόμα και στο σχολείο.
Μιας και το ανέφερα, η Λίνδος ερημώνει απίστευτα το χειμώνα (τα πιο πολλά μαγαζιά είναι κλειστά).
Από τάξεις έχω
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος mac190604

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, όπως την έχω φανταστεί!
    • Προφίλ
    • http://lisari.blogspot.com
Εξακολουθώ να σε ζηλεύω, γιατί έχω κουραστεί πολύ με τα ιδιαίτερα και με την ρουτίνα αυτής της ζωής. Επίσης έχω ζήσει για λίγο Ρόδο και μου άρεσε πολύ, αφού να σκεφτείς κάποια στιγμή ήθελα να ζήσω μόνιμα εκεί!! Έχω ερωτευτεί την πόλη της Ρόδου και από δουλειά εμείς οι μαθηματικοί θα έχουμε κάργα αφού δεν υπάρχουν φοιτητές να μας παίρνουν τους μαθητές. Γνωρίζω ότι έχουν λεφτά οι Ροδίτες, οπότε κλείσαμε!! Αααα και εξοχικό στην Σύμη!! Έχω ακούσει τα καλύτερα...

Να σε ρωτήσω κάτι... μπήκες στο Μαθηματικό Αθήνας το 1995 περίπου; Γιατί νομίζω ότι κάποιον μου θυμίζεις... σκύβεις και σε αυτήν την foto και άντε να βγάλεις άκρη!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2008, 12:30:32 am από mac190604 »

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Ήμουνα στο Μαθηματικό Αθήνας από 1993 εώς και 1997, άντε αρχές 1998 το πολύ.
Ρε γαμώτο, μόνο στις κοπέλες του τμήματος περνούσα απαρατήρητος;  ;D ;D
Πάντως, επειδή ξεφύγαμε από το θέμα και είμαι ήδη υπότροπος, αν θες άλλες πληροφορίες ρώτα με σε π.μ.
Η μετατροπή του φόρουμ σε chat διώκεται!!
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Ξέρει κανείς αν ο συνήγορος του πολίτη κάνει τίποτα σε αυτά; Έστειλα την υπόθεση μου και αναμένω απάντηση... Κανείς ; ;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2008, 11:29:32 pm από mac190604 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πήρα τηλέφωνο τον συνήγορο του πολίτη και η απάντηση που μου δώσαν ήταν αποστομοτική...
"Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον ΑΣΕΠ είναι ανεξάρτητη αρχή"

Άρα μόνο δικαστικά μπορεί  κάποιος να κινηθεί...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2008, 12:15:07 pm από mac190604 »

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
Συνάδελφε εύχομαι καλό κουράγιο στον αγώνα σου.Είναι ζούγκλα αυτό που ζούμε.Και δικαστικά πάντως θέλει πολύ προσοχή και ψάξιμο με τους δικηγόρους.Δεν το λέω για να σε αποθαρρύνω,σε καμία περίπτωση,απλά έχε τα μάτια σου ανοιχτά.Κι εγώ έχω μάθει για περιπτώσεις που δικαιώθηκαν, αλλά όταν ζητούσα περισσότερες λεπτομέρειες γιατί με ενδιέφερε σα να μη θέλαν να μου πουν ,δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ τι συμβαίνει ακριβώς.Πριν 5 χρόνια περίπου μου είχαν δώσει και το τηλέφωνο κάποιου δικηγόρου που ειχε αναλάβει παρόμοια υπόθεση,κι όταν του τηλεφώνησα μου είπε να πάρω τον συντονιστή της ομάδας που ήθελε να προσφύγει στη δικαοσύνη κι όταν πήρα εκείνον μου είπε να πάρω ξανά το δικηγόρο.Εκείνο που κατάλαβα ήταν ότι για κάποιο λόγο ένας με πάσαρε στον άλλο κι άκρη δεν έβγαλα.Εύχομαι εσύ να βγάλεις μια άκρη και να δικαιωθείς!
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Μου φαίνεται αναμενόμενη αυτή η αντίδρασή τους,μάλλον με αυτά που βλέπω έχω γίνει αρκετά καχύποπτη. :-\
Σκέφτομαι ότι κανένας από τους εμπλεκόμενους δε θα ήθελε να γίνονται γνωστές τέτοιες περιπτώσεις για να μην πλακώσει κόσμος που τελικά θα δικαιωθεί και θα πρέπει και αυτοί να βολευτούν κάπως.......τι να πω.
Είναι λυπηρό να βλέπεις ότι είσαι αδικημένος αλλά κανένας,ακόμη και ο δικηγόρος ???,δεν είναι διατεθιμένος να σε υποστηρίξει :(

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
Μπράβο ρε συ Αγάπη,ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι!Πω πω, πολύ πιθανόν.Καλά εγώ έχω μείνει πολύ πίσω....
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Στις μέρες μας είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου",επόμενο είναι να κλείνουν τα στόματα μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η απόφαση γιατί
"ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται μπορεί ο άλλος να μου πάρει τη θεση".

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
 και εγώ υπήρξα θύμα του ΑΣΕΠ... το έμαθα την πρηγούμενη βδομάδα. μιλώντας και με τους δικηγόρους θα σας πω τι συμβαίνει. Ο δικηγόρος είπε ότι είναι τέτοιο το νομικό πλαίσιο που περιβάλλει το ΑΣΕΠ που τα περιθώρια να κάνεις πράγματα είναι ελάχιστα. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά; Έφτιαξαν μια "ανεξάρτητη" αρχή την οποία και στεγανοποίησαν...παρόλα αυτά ο δικηγόρος μου είπε πώς όποιος θέλει μπορεί να μιλήσουν για να εξετάσει την κάθε περίπτωση διαφορετικά. Για το οικονομικό δεν τίθεται θέμα, είναι τζάμπα και αν προκύψει κάτι θα το δούμε μέσω της ΠΕΑΕ.
Επιπλέον, θα συμφωνήσω με την αγάπη. Για το λόγο αυτό απευθυνθήκαμε και σε δημοσιογράφους και έχουμε ήδη κλείσει 3 άρθρα σε αρκετά μεγάλες εφημερίδες. Από την άλλη βδομάδα θα έχουν εκπλήξεις οι του ΑΣΕΠ και του ΥΠΕΠΘ. Συνάδελφοι, ειλικρινά δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι φέτος. Αυτό που, όμως, ξέρω είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι δε θα δρουν άλλο ανενόχλητοι και ότι δε θα γίνονται κάθε χρονιά τα ίδια.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
I know ... έχω διαπιστώσει και εγώ αυτήν την κατάσταση των διαπλεκόμενων και της αδιαφάνειας που επικρατεί με τον ΑΣΕΠ ... το να  καταλήξεις σε αδιέξοδο είναι τελικά πολύ εύκολο από όσο θα περίμενε κανείς! Δεν τους συμφέρει να προσβάλλουμε μια ανεξάρτητη αρχή, γιατί τότε θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας... Έχω κουράγιο, αλλά μάλλον θα το αξιοποιήσω για διάβασμα... και ελπίζω την επόμενη φορά τα πράγματα να είναι πιο σωστά - δίκαια! Έχω πίστη γιατί μόνο αυτό μου έμεινε!

Υ.Γ: Μόνο ο σύλλογος ΠΕΑΕ μπορεί να κάνει κάτι... εν τι ενώσει η ισχύς ! Χρυσούλα ένωσε μας!!

You never walk alone θα ψιλοτραγουδάμε σε αυτήν την δύσκολη διαδρομή... για όποιον γνωρίζει τον ύμνο της Liverpool !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)