0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:48:13 pmΠαράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:47:01 pmΠαράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:44:01 pmΠαράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:35:13 pmκαι ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..Αυτοί που αντέχουν είναι αυτοί που οι γονείς τους τα παίρνουν ακόμη χοντρά . Αυτοί είναι που κάνουν όλη τη ζημιά. Και μην μου πεις ότι δεν τρώει έτοιμα όποιος αντέχει...υπεργενικευσεις...επισης τι εννοεις αυτοι κανουν τη ζημια??Κάνουν ζημιά γιατί δεν παραπονιούνται κι έχουν πάτημα από την κυβέρνηση για να κάνουν αυτά που κάνουν.τι ψηφιζαν οι υπολοιποι που δεν αντεχουν??αν ψηφιζαν αυτο που υποψιαζομαι καλα τους κανουν..να τους κοψουν κ τα ψιχουλα μπας κ βαλουν μυαλο..ή μαλλον καλυτερα να τους διωξουν για να καταλαβουν οτι στις εκλογες πρεπει να ειμαστε σοβαροι!το κακο ειναι οτι μας παιρνει η μπαλα ολους..δεν πειραζει εγω θυσιαζομαι για να ψοφησουν στη πεινα αυτοι που για χρονια ηταν ζωαααααααααααααααααααα..τωρα ξυπνησαμε ολοι κ προτρεπουμε κ για επαναστασεις..πεταξε το πουλακι
Παράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:47:01 pmΠαράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:44:01 pmΠαράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:35:13 pmκαι ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..Αυτοί που αντέχουν είναι αυτοί που οι γονείς τους τα παίρνουν ακόμη χοντρά . Αυτοί είναι που κάνουν όλη τη ζημιά. Και μην μου πεις ότι δεν τρώει έτοιμα όποιος αντέχει...υπεργενικευσεις...επισης τι εννοεις αυτοι κανουν τη ζημια??Κάνουν ζημιά γιατί δεν παραπονιούνται κι έχουν πάτημα από την κυβέρνηση για να κάνουν αυτά που κάνουν.
Παράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:44:01 pmΠαράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:35:13 pmκαι ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..Αυτοί που αντέχουν είναι αυτοί που οι γονείς τους τα παίρνουν ακόμη χοντρά . Αυτοί είναι που κάνουν όλη τη ζημιά. Και μην μου πεις ότι δεν τρώει έτοιμα όποιος αντέχει...υπεργενικευσεις...επισης τι εννοεις αυτοι κανουν τη ζημια??
Παράθεση από: golum στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:35:13 pmκαι ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..Αυτοί που αντέχουν είναι αυτοί που οι γονείς τους τα παίρνουν ακόμη χοντρά . Αυτοί είναι που κάνουν όλη τη ζημιά. Και μην μου πεις ότι δεν τρώει έτοιμα όποιος αντέχει...
και ετσι ειναι κ το σωστο...δε σου αρεσει, δε βγαινεις οικονομικα, δεν αντεχεις αλλο την κοροιδια, φυγε!υπαρχουν αλλοι που το αντεχουν..
Πως γίνονται με το παλιό μισθολόγιο όταν Δεκέμβριο πληρώνεσαι 994 και τον Ιανουάριο 825;
Παράθεση από: paschalist στις Δεκεμβρίου 25, 2011, 09:47:11 pmΠως γίνονται με το παλιό μισθολόγιο όταν Δεκέμβριο πληρώνεσαι 994 και τον Ιανουάριο 825;Μπήκες εδώ?http://www.xrisima.eu/misth.phpΑπό όσο μπορώ να καταλάβω έχουν γίνει αναδρομικές κρατήσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου..Έτσι εξηγώ τα 825.Όταν δω τη δική μου μισθοδοσία Ιανουαρίου θα είμαι σε θέση να καταλάβω περισσότερα.Έχει κρατήσεις νεοδιόριστου?Κλάψ!!!
Σίγουρα θες να δεις τη μισθοδοσία σου;
μπορει καποιος να μου πει που μπορω α δω το εκκαθαριστικο σημειωμα αποδοχων? στην σελιδα της διευθυνσης δεν μπορω
παιδια καλησπερα.καθε ποτε πληρωνομαστε οι αναπληρωτες κρατικου προυπολογισμου?δλδ ποτε θα πληρωθουμε για το δεκεμβριο?
Καλημερα κι χρονια καλα.Εχω προσληφθη 3-11 κι ακομη μισθο δεν μου εχουν βαλει.Τι κανω?