*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 602660 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος prodo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο και Αναπληρωτές (ΑΚΩ, ΑΜΩ)
« Απάντηση #1064 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 01:09:03 pm »
Ευχαριστω.Ποια διευθηνση?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:28:12 »

Αποσυνδεδεμένος k-z

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1065 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 01:38:24 pm »
πλεον,ολοι οι αναπληρωτες πληρωνονται στις 10 καθε μηνα(ενιαια αρχη πληρωμων)

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1066 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 02:55:47 pm »
Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά σε όλους..Διαβάζω αυτά που καθημερινά γράφονται και θα ήθελα να ρωτήσω το χειρότερο σενάριο για κάποιον με προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και διδακτορικό είναι 660 ευρώ και το ευνοϊκότερο 1040;;κάποιοι γράφουν για 740,άλλοι για 840.Απο που προκύπτουν;;

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1067 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 05:07:24 pm »
γυρω στα 900 να υπολογιζεις μαξιμουμ..οι χωρις ειμαστε στα 850 περιπου.η προυπηρεσια δε θα μετραει στο εξης δεν ξερω για ποσο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:28:12 »

Αποσυνδεδεμένος SantaZ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1068 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 05:45:07 pm »
Το ελάχιστο των 850ευρώ πως προκύπτει;660 δεν είναι;Εξαιτίας διαφορετικών κρατήσεων;Μα δεν θα είμαστε όλοι στο ΙΚΑ;

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1069 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 07:09:04 pm »
Το ελάχιστο των 850ευρώ πως προκύπτει;660 δεν είναι;Εξαιτίας διαφορετικών κρατήσεων;Μα δεν θα είμαστε όλοι στο ΙΚΑ;

660 είναι για τους νεοδιόριστους νομίζω. Για αναπληρωτές είναι γύρω στα 850.

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1070 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 02:09:57 am »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.Δε θέλω να σας στεναχωρησω αλλά ο μισθός για αναπληρωτη ΕΣΠΑ με μεταπτυχιακο έχει φτασει στα 750.Από προσωπική πειρα  :(
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1071 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 03:42:35 am »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.Δε θέλω να σας στεναχωρησω αλλά ο μισθός για αναπληρωτη ΕΣΠΑ με μεταπτυχιακο έχει φτασει στα 750.Από προσωπική πειρα  :(
Εκμπέμπεις πανικό χωρίς διευκρινήσεις και αποδείξεις... Τι εννοεις με 750?εισαι μειωμένου?? μηπως δεν εχεις προυπηρεσία και ενω σου δίνει 2 χρονια το μεταπτυχιακό σου παραμενεις ακόμη στο ΣΤ?
Να ξέρεις οτι σχεδόν όλες οι περιφέρειες,τα μεταπτυχιακά απο τον Ιανουάριο θα προσμετρούνται στις μισθοδοσίες δηλαδή στο βαθμολόγιο....
Επίσης οι μισθοί για την ωρα δεν έχουν ξανακατέβει....
Δεν ειναι προσωπική πείρα αλλά απο διευθυντή πρωτοβάθμιας....

Αποσυνδεδεμένος prodo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1072 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 09:08:06 am »
Καλημερα.Προσληψη 3-11 πληροθηκα 1076 με 2 παιδια

Αποσυνδεδεμένος pde86

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1073 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 12:24:09 pm »
Εκμπέμπεις πανικό χωρίς διευκρινήσεις και αποδείξεις... Τι εννοεις με 750?εισαι μειωμένου?? μηπως δεν εχεις προυπηρεσία και ενω σου δίνει 2 χρονια το μεταπτυχιακό σου παραμενεις ακόμη στο ΣΤ?
Να ξέρεις οτι σχεδόν όλες οι περιφέρειες,τα μεταπτυχιακά απο τον Ιανουάριο θα προσμετρούνται στις μισθοδοσίες δηλαδή στο βαθμολόγιο....

Καλημέρα και συγνώμη για τον πανικό.Έχω γράψει και παραπάνω γι'αυτό δεν έβαλα τωρα πολλές λεπτομέρειες.
Είμαι ΑΚΩ με μεταπτυχιακό (το οποίο συμφωνω ακόμη δεν προσμετράται πουθενά προς το παρόν),προυπηρεσία ενός χρόνου και ειδικής αγωγής.Το θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750).
Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;
"They who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night."
E.A.P.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1074 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 03:09:44 pm »
Καλημέρα και συγνώμη για τον πανικό.Έχω γράψει και παραπάνω γι'αυτό δεν έβαλα τωρα πολλές λεπτομέρειες.
Είμαι ΑΚΩ με μεταπτυχιακό (το οποίο συμφωνω ακόμη δεν προσμετράται πουθενά προς το παρόν),προυπηρεσία ενός χρόνου και ειδικής αγωγής.Το θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750).
Σε μας είχαν πληρώσει 860 το Νοέμβριο και 840 τον Οκτώβριο... Το 860 προέκυπτε από το 80% του μισθού με το περσινό μισθολόγιο χωρίς να αναγνωρίζονται σε αυτόν μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία. Στο 840 ίσως έχουν υπολογιστεί κάποιες εισφορές ή φορολογικά. Το κοινό στα δικά μου και στα δικά σου είναι ότι συνολικά πήραμε και τους 2 μήνες τα ίδια χρήματα. Οπότε ίσως έχουν αποφασίσει να δίνουν σε όλους τώρα γύρω στα 850 ευρώ μέχρι να αποφασιστεί τι θα ισχύει με μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία, ώστε από το νέο χρόνο να προστεθούν τα επιπλέον ποσά (αν προκύψουν τέτοια) αναδρομικά.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1075 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 04:30:02 pm »
Το θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750). Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;
Σε μας είχαν πληρώσει 860 το Νοέμβριο και 840 τον Οκτώβριο... Το κοινό στα δικά μου και στα δικά σου είναι ότι συνολικά πήραμε και τους 2 μήνες τα ίδια χρήματα. Οπότε ίσως έχουν αποφασίσει να δίνουν σε όλους τώρα γύρω στα 850 ευρώ μέχρι να αποφασιστεί τι θα ισχύει με μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία, ώστε από το νέο χρόνο να προστεθούν τα επιπλέον ποσά (αν προκύψουν τέτοια) αναδρομικά.
Πιθανώς έχεις δίκιο, διότι αν παρατηρήσετε ο μέσος όρος όρος των αποδοχών αυτού του μήνα και του προηγούμενου και στους δυο σας είναι 850

Αποσυνδεδεμένος evants

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1076 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 05:50:52 pm »

γίνονται κρατήσεις επί των μισθών των προηγούμενων μηνών.ο μισθός του αναπληρωτή αναμένεται στα 840 ευρώ με επίδομα τέκνων 50ευρώ και για τους σε παραμεθόρια περιοχή 100 επιπλέον.

Αποσυνδεδεμένος eagle

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ό,τι δε ζήσαμε είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1077 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 06:04:51 pm »
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά εγώ το βρήκα κατατοπιστικό!
ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΑΠΟ  1-1-2012

ETH YΠ.   

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653