0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ελάχιστο των 850ευρώ πως προκύπτει;660 δεν είναι;Εξαιτίας διαφορετικών κρατήσεων;Μα δεν θα είμαστε όλοι στο ΙΚΑ;
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.Δε θέλω να σας στεναχωρησω αλλά ο μισθός για αναπληρωτη ΕΣΠΑ με μεταπτυχιακο έχει φτασει στα 750.Από προσωπική πειρα
Παράθεση από: pde86 στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 02:09:57 amΚαλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.Δε θέλω να σας στεναχωρησω αλλά ο μισθός για αναπληρωτη ΕΣΠΑ με μεταπτυχιακο έχει φτασει στα 750.Από προσωπική πειρα Εκμπέμπεις πανικό χωρίς διευκρινήσεις και αποδείξεις... Τι εννοεις με 750?εισαι μειωμένου?? μηπως δεν εχεις προυπηρεσία και ενω σου δίνει 2 χρονια το μεταπτυχιακό σου παραμενεις ακόμη στο ΣΤ?Να ξέρεις οτι σχεδόν όλες οι περιφέρειες,τα μεταπτυχιακά απο τον Ιανουάριο θα προσμετρούνται στις μισθοδοσίες δηλαδή στο βαθμολόγιο....Επίσης οι μισθοί για την ωρα δεν έχουν ξανακατέβει.... Δεν ειναι προσωπική πείρα αλλά απο διευθυντή πρωτοβάθμιας....
Καλημέρα και συγνώμη για τον πανικό.Έχω γράψει και παραπάνω γι'αυτό δεν έβαλα τωρα πολλές λεπτομέρειες.Είμαι ΑΚΩ με μεταπτυχιακό (το οποίο συμφωνω ακόμη δεν προσμετράται πουθενά προς το παρόν),προυπηρεσία ενός χρόνου και ειδικής αγωγής.Το θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750).Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;
Παράθεση από: pde86 στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 12:24:09 pmΤο θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750). Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;Σε μας είχαν πληρώσει 860 το Νοέμβριο και 840 τον Οκτώβριο... Το κοινό στα δικά μου και στα δικά σου είναι ότι συνολικά πήραμε και τους 2 μήνες τα ίδια χρήματα. Οπότε ίσως έχουν αποφασίσει να δίνουν σε όλους τώρα γύρω στα 850 ευρώ μέχρι να αποφασιστεί τι θα ισχύει με μεταπτυχιακά και προϋπηρεσία, ώστε από το νέο χρόνο να προστεθούν τα επιπλέον ποσά (αν προκύψουν τέτοια) αναδρομικά.
Το θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750). Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;
Παράθεση από: manosmc στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 03:42:35 amΠαράθεση από: pde86 στις Δεκεμβρίου 31, 2011, 02:09:57 amΚαλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.Δε θέλω να σας στεναχωρησω αλλά ο μισθός για αναπληρωτη ΕΣΠΑ με μεταπτυχιακο έχει φτασει στα 750.Από προσωπική πειρα Εκμπέμπεις πανικό χωρίς διευκρινήσεις και αποδείξεις... Τι εννοεις με 750?εισαι μειωμένου?? μηπως δεν εχεις προυπηρεσία και ενω σου δίνει 2 χρονια το μεταπτυχιακό σου παραμενεις ακόμη στο ΣΤ?Να ξέρεις οτι σχεδόν όλες οι περιφέρειες,τα μεταπτυχιακά απο τον Ιανουάριο θα προσμετρούνται στις μισθοδοσίες δηλαδή στο βαθμολόγιο....Επίσης οι μισθοί για την ωρα δεν έχουν ξανακατέβει.... Δεν ειναι προσωπική πείρα αλλά απο διευθυντή πρωτοβάθμιας....Καλημέρα και συγνώμη για τον πανικό.Έχω γράψει και παραπάνω γι'αυτό δεν έβαλα τωρα πολλές λεπτομέρειες.Είμαι ΑΚΩ με μεταπτυχιακό (το οποίο συμφωνω ακόμη δεν προσμετράται πουθενά προς το παρόν),προυπηρεσία ενός χρόνου και ειδικής αγωγής.Το θέμα είναι πως κάθε μήνα πληρωνομαστε διαφορετικά τουλάχιστον εμείς του ΕΣΠΑ (δλδ τον προηγούμενο μηνα 950 αυτόν 750).Υπάρχει κάποιος ΑΚΩ με τον αντιστοιχο μισθό;