0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μόνο το δώρο. Η Α' Αθήνας πληρώνει στις 10 του μήνα.
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 04, 2011, 08:22:01 pmμόνο το δώρο. Η Α' Αθήνας πληρώνει στις 10 του μήνα.Για ΑΜΩ Α Αθηνας εχουμε ακουσει τιποτα?
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 04, 2011, 09:58:29 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 01, 2011, 09:16:22 amΑποζημίωση δεν υπάρχει σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό που καταβάλλεται είναι το επίδομα άδειας (μειωμένο φέτος) και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.Παράθεση από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 04, 2011, 08:30:48 pmΔηλαδή το ποσό της αποζημιωσης που θα πάρει ο καθένας εξαρτάται από το πόσες μέρες έχει πάρει κανονική άδεια;;; Και από το πόσες ημέρες έχει πάρει κανονική άδεια και από το πόσες ημέρες εργασίας είχε τη σχολική χρονιά.Δηλαδή αν ο αναπληρωτής πάρει τις 7 ημέρες κανονικής αδειας που δικαιούται δεν λαμβάνει αποζημίωση με την απολυσή του;
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 01, 2011, 09:16:22 amΑποζημίωση δεν υπάρχει σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό που καταβάλλεται είναι το επίδομα άδειας (μειωμένο φέτος) και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.Παράθεση από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 04, 2011, 08:30:48 pmΔηλαδή το ποσό της αποζημιωσης που θα πάρει ο καθένας εξαρτάται από το πόσες μέρες έχει πάρει κανονική άδεια;;; Και από το πόσες ημέρες έχει πάρει κανονική άδεια και από το πόσες ημέρες εργασίας είχε τη σχολική χρονιά.
Αποζημίωση δεν υπάρχει σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό που καταβάλλεται είναι το επίδομα άδειας (μειωμένο φέτος) και η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.
Δηλαδή το ποσό της αποζημιωσης που θα πάρει ο καθένας εξαρτάται από το πόσες μέρες έχει πάρει κανονική άδεια;;;
Συνάδελφοι είναι σίγουρο ότι οι μέρες άδειας επηρεάζουν το ποσό της αποζημίωσης;
έχω συνάδελφο που έχει πάρει άδεια περισσότερες μέρες απ'ότι δικαιούται. δε νομίζω να μην πάρει επίδομα αδείας.δεν έχει να κάνει με τις μέρες που έχεις πάρει άδεια.
ρε παιδιά εμένα σήμερα μου μπήκαν 890 ευρώ περίπου... αυτό είναι το επίδομα και η αποζημίωση;Κανονικά πληρωνόμαστε στις 10 του μήνα από τον Μάϊο και μετά (νομός Κορνθίας)..Υπάρχει περίπτωση αυτό το ποσό να είναι και ο μισθός Ιουνίου και το επίδομα και η αποζημίωση;;ΠΕ 20 Αβαθμια ΑΚΩ με πρόσληψη 13/9